Teşekkür Hatırlatma Uyarısına Ne Kadar Uyuyoruz?

Konu sonunda teşekkürü hatırlatanlara teşekkür ediyormusunuz?

• Evet teşekkür ediyorum.

Kullanılan: 49 59.0%
  • Hayır Teşekkür etmiyorum.

Kullanılan: 34 41.0%

• Kullanılan toplam oy
    83
bu güne kadar teşekkürü hakettiğini düşündüğüm her konuya teşekkür ettim. fakat hani teşekkür, teşekkür butonu şurda vs. gibi yazıları gördümmü ifrit oluyorum. o zaman fikrim değişiyor ve teşekkür edeceksem ble etmeyebiliyorum.

bu güne kadar teşekkürü hakettiğini düşündüğüm her konuya teşekkür ettim. fakat hani teşekkür, teşekkür butonu şurda vs. gibi yazıları gördümmü ifrit oluyorum. o zaman fikrim değişiyor ve teşekkür edeceksem ble etmeyebiliyorum.

işte beni anlayan birisi teşekkürler aynısından bende bende :D

teşekkür et nolur diyenlere etmiyorum
ama beğendiğim mesaj ve konulara teşi esirgemem hiçbir zaman :goz:

Her upLoadda Her ßir Konuda Emek Vardir ßir YerLerde AraştiriLmiş ßuLunmuş ve yaziLmiş Ve Hatta Siteye getiriLmiştir ßuda Yeterince ßir Emek degiLmi?

AciLan Cogu Konuya yetiŞeßiLdigim KadariyLa MesaJ Yazar Ve Teşekkür ederim Laf oLSun Torßa doLSun Dİye degiL eMeGe sayGiLi oLaLim Diye..

paylaşım iyiyse ederim değilsede emek harcamış die ederim yani okuduğum hemen hemen her konuya teşekkür ederim!! ama HH ye hakaret aşağılama iftira veya sygısız konulara asla etmem!!!

paylaşım iyiyse ederim değilsede emek harcamış die ederim yani okuduğum hemen hemen her konuya teşekkür ederim!! ama HH ye hakaret aşağılama iftira veya sygısız konulara asla etmem!!!

hayır etmem.. teşekkür et diye gözüne sokuLan msjLara tşk etmem..
bırak da edip etmeyeceğime ben karar vereyim..

tşk etmek beğeniLen paylaşımlara mesaj yazmamak için yapılmış bir butondur

bim_28 ' in dediği gibi çok bilinen az kullanılan birşeydir ..

öyLe yazanlara geneLde etmiom

teşekkürü eksik etmeyin diyip teşekkür butonunu gözümün içine sokanlara teşekkür etmiyorum.

ben ilk başlarda gıcık oluyodum öle yazanlara bi ara beni de aralarına aldılar bende yazmaya başladım. ama şimdi salla. tşk olunca nolcaksa. iyi ve emek verilmiş konuya tşk ederim :D

ediyorum dalgın olduuumda farketmeme olanak sağlıo :D

Geri