Teşekkür Et Butonu Neden Konmuş?

MaΨèŔcİķ

Altın Üye
Reaction score
0
(şikayet)

Yaws Arkadaşlar Bakiyorum çoğu Paylaşimda
Birçok üye Konu Ya Cvp Yazarken "teşekkürler Iyi Paylaşim Eline Sağlik Vs"
Sorum şu Acaba Bu Teşekkür Butonu Neden Konmuş Süs Içinmi Daha önce Belirttim Ama Mesajimdan Hemen Sonra Yine Bi Arkadaş Buton Yerine Yazi Kullanmiş Anlamiyorum Maksat Ne

ya düşün mesajımda diyorum arkadaşlar böle böle yapın arkasından güya konuya cvp vermek isteyen bi vatandaş hala teşşekkür ederim diyo daha napim abi:)

millet tşk edince bi b.k sanıyo a.q. bak şimdi ben sana etcem, ardından asker'e etcem... bana bi b.k olusa bidaha kimse kimseye etmesin... ! :D

Amaan be size ne
isteyen istediği şekil eder
Relax, relax :D
bu arada mavercik böyle bir konuya değindiğin için
TEŞEKKÜR EDERİm :eek:

valla thedark nedim söz yerini bulmuş
ancak bunu için bişi yapmak gerek ne bilim hem fikirler imzasının bi köşesine bi dipnot düşebilir
yada sizin bi tavsiteniz yada dark tşk,tsk,thanx,yada teşşekür gibi kelimeleri banlasa
dur bide ben denim bişi olcakmı:):)

yok abi biz bu kayla(gehenna) nedir yani uyuzluğuna mı yapılıyo anlamıyorum
adam oraya o veledi koymuş kullanın die başka sözüm yok beyler

teşekkür etmek yerine sömürmek daha yaygın hale geldi...ben kendi adıma teşekkür butonunu kullanıyorum ve yorum da yapmak istediğim zaman ayrıca yazıyorum...özellikle faydalandığım tüm konularda teşekkür ediyorum gerekli olduğunu düşünüyorum...faydalanmadığım fakat işe yarar bir konu olduğunda da paylaşımdan dolayı teşekkür ediyorum yada yorumla teşekkür ediyorum....herkes şunu düşünmelidir burada kimse paylaşımlarından dolayı kazanç elde etmiyor bir aile gibiyiz ve paylaşımlarımızla birbirimizi geliştiriyoruz her alanda...onun için bir teşekkür paylaşım yapan kişiyi daha çok teşvik edecektir...iyi forumlamalar;)

mavercik' Alıntı:
(şikayet)

Yaws Arkadaşlar Bakiyorum çoğu Paylaşimda
Birçok üye Konu Ya Cvp Yazarken "teşekkürler Iyi Paylaşim Eline Sağlik Vs"
Sorum şu Acaba Bu Teşekkür Butonu Neden Konmuş Süs Içinmi Daha önce Belirttim Ama Mesajimdan Hemen Sonra Yine Bi Arkadaş Buton Yerine Yazi Kullanmiş Anlamiyorum Maksat Ne

+sonsuz
katılıyorum bende mavercik

Bunu neden bu kadar problem ediyorsunuz ki? :eek:
zaten yararlandığım bir konuda teşekkür butonuna mutlaka tıklarım
Millette o butonu görmeyecek kadar kör değil...
uzatmayın bence

KHANCYBER' Alıntı:
teşekkür etmek yerine sömürmek daha yaygın hale geldi...ben kendi adıma teşekkür butonunu kullanıyorum ve yorum da yapmak istediğim zaman ayrıca yazıyorum...özellikle faydalandığım tüm konularda teşekkür ediyorum gerekli olduğunu düşünüyorum...faydalanmadığım fakat işe yarar bir konu olduğunda da paylaşımdan dolayı teşekkür ediyorum yada yorumla teşekkür ediyorum....herkes şunu düşünmelidir burada kimse paylaşımlarından dolayı kazanç elde etmiyor bir aile gibiyiz ve paylaşımlarımızla birbirimizi geliştiriyoruz her alanda...onun için bir teşekkür paylaşım yapan kişiyi daha çok teşvik edecektir...iyi forumlamalar;)
Hakılısın KHANCYBER sana katılıyorum bende aynen öyle yapıyorum.
Teşekkür almayınca çok dert değil ama içimden paylaşım yapasım gelmiyo.
Çünkü paylaşım yapılan konuya teşekkür almayınca bu konuyu beğenmediklerini düşünüyorum ve paylaşım yapmakda içimden gelmiyor.
Paylaşımı beğenipte TEŞEKKÜR ET butonuna tıklamayan DOP olsun :D

sen sorunu anlamadın adam konudan yararlanıyo iyi güsel mesajda yazıyo ama teşekkür butonuna basacağına yazıyo gehenna sorun bu :)sen yapmaya bilirsin ama bi çok üye zaten yukarda örnek verdim okursan :)

tşkün benim açımdan bir esprisi yok , ben de çok var da ne oluyor paylaşın arkadaşlar..

sorun çok veya az olması deil reac:)
şahsıma konuşmuyorum ancakaresinde dediği gibi teşşekkür butonunu kullanmak bencede kişiyi paylaşıma sevkdir bunun en iyi örneği sensin
dimi sorunlu:)

baban tobe tobe sorunlu morunlu yok, ben yorum yaptım,komuşum tşkye ne şevki, 1500 tane başlığım var, yarısına tek msg yazılmadı hepsi kayboldu gitti msg yazılınca hiç olmazsa ön saflara geliyor paylaşımlar,buna engel olmayın bari..

bunların amaçları mesaj sayılarını yükseltip ne bileyim sitede bir yere gelmek isteyenlerdir sanırsam o yıldızlar falan artsın istiyordur çocuklar

arkadaşım ben kabulüm bana teşekkür etmeyin ben kendi şahsim için açmadım konuyu ancak bende yaşadım bunları herkes gibi reac da yaşamız hatta bezmiş. mesajından anlaşıldığı gibi

çok teşekkürler mavercik uyardıın için :)
ehuehe
aga onlar msj sayısını artırmak isteyenler
takma sen onlar için kafanı
hee forumları kirletiyolar orası ayrı
hatta katakulli bi ara bununla ilgili görev istemişti
ama benim uyuzuma pek hoşuma gitmio
ya sonuçta forumdaki yorumları okurken onları atlıorm bişey farketmio yane:)

Aslinda Doğru Birde Adam Hem Tesekkur Butonuna Basiyor hemde cok sagoL fLn yaziy0r...

react0r' Alıntı:
baban tobe tobe sorunlu morunlu yok, ben yorum yaptım,komuşum tşkye ne şevki, 1500 tane başlığım var, yarısına tek msg yazılmadı hepsi kayboldu gitti msg yazılınca hiç olmazsa ön saflara geliyor paylaşımlar,buna engel olmayın bari..

Haklı reactor
mesaj yazmaları diğer üyelerinde farketmesini ve yararlanmasını sağlar
teşekkür butonu benim paylaşımlarım için bi halta yaramıyor şahsen
en dip köşelerde edilen teşekkürleriyle öldü başlıklarım...

Geri