Teşekkür Butonu

yapılması mümkünse iyi olur tabi kıl gardaşım benim =)

ŤêΧâŠ' Alıntı:
Teşekkür butonuna basınca başka pencere açılmadan direk mesajın altına eklenme olasılıgı yok mu acaba?

ajax sanırım bir nedenden ötürü kullanılmıyor. Ancak her tşk'e bastıktan sonra sayfanın yeniden yüklenmesi pekte mantıklı değil açıkçası. Ayrı bir pencere şu anda en uygunu.

Sayfa yenıden degılde o tesekkur edılen 1cm lık alan yenılenıyor gıbı bısey bu (kabaca gozuken bu) :D

Yanı sayfa en bastan yenılenmıcek acayıp bısı anlatılmaz yasanır bı yavaslama vs soz konusu olmucagı garantı :hhmanD

R€B€L' Alıntı:
Sayfa yenıden degılde o tesekkur edılen 1cm lık alan yenılenıyor gıbı bısey bu (kabaca gozuken bu) :D

Yanı sayfa en bastan yenılenmıcek acayıp bısı anlatılmaz yasanır bı yavaslama vs soz konusu olmucagı garantı :hhmanD

rebelin garantisine bende katılıyorum, bazı sitelerde bu olay var ve yavaslık sezilmiyor.

iSpiK' Alıntı:
eklenmesi icin en azından sayfanın tekrar yuklenmesı gerek.. baska sayfada acılında hem mesajları okuyabılıyosunuz tesekkur olayı baska sayfada yuklendııgı ıcın sorunsuz o sayfayı gezebılıyosunuz.. dusunsenıze bu sayfada 10 mesaj war 10unada tesekkur ederken 10 kere sayfa yuklenıcek sırayla :E buda sıkıcı olur sanırım

Dai çogu yerde Var yenıden yuklenmıyor dırek atıyo tsk.

Valla Kimi Görsem bAsıyorum Tşk Butonuna..

Milletin eli de insallah Alı$ır =P

Geri