Teşekkür Butonu ve Ben bundan Sonra Arkadaşız

ya ne tşk müş arkadaş ... sen ilk tşk ' ü ona versen ne olacak buna versen ne olacak .. açıkcası böyle bi konu görünce şaşırmadım değil .. şimdi basınca bundan sonra basmaya devam edeceksin o halde ilk tşk ' ün önemi ne .. başla o zaman forum kurallarına tşk etmekden başla .. veya bu konudan ilk yorum yazandan son yorum yazana kadar tşk et .. bunun için konu mu açılır ...

Ben gerek gördüm açtım..........
Benim için bir anlam ifade ediyor senin için bir anlam ifade etmiyebilir saygı duyarım.

Oh be üzerimden bir büyük psikolojik yük kalktı bundan sonra gerisinide getireceğim umarım.

acıkası bende baslarda garıpsemıstım ama alısmıstım yınede ıyı olmus emek harcanan hos olan paylasıma tsekkur gereklıkı oraya o buton koyulmus hakedene hakkını vermek ıyıdır bu yuzden benden de sana bı tsekkur=)

ilk teşekkürlerini, bu kararından dolayı seni tbr eden arkadaşlarına edebilirsin =)

Sana katılıyorum infatuate bundan sonra konularıma mesaj yazan bana teşekkür eden arkadaşlarıma bende teşekkür butonu ile teşekkür edeceğim.

Şunuda açıklıkla belirtmeliyimki kuralları olan ve aynı zamanda bir cazibesi olan hoş bir forum burası bende burada olmaktan sizlerle karşılıklı paylaşımı paylaşmaktan mutluyum forumun bu günlere kadar gelmesinde emeği geçen gelmiş geçmiş tüm üyelere TEŞEKKÜR ederim iyi forumlar dilerim.

cok ısabetlı bır karar vermıssın new..
bu kararın ıcın ben kendı adıma tesekkur ederım.

emeğe saygı olarak tşk güzel bi davranış doğru bi karar vermişsin kardeş bak benim tşk sayıma mutluyum hh yi ve içindekileri seviyorum!

811976 üyenin beni garipsemesinden yazı ile olsada herkese teşekkür etmekten sıkıldığımı itiraf ediyorum :victory

Bu yüzden artık hiç kullanmadığım o butonla oturup konuşmaya ve birbirimizi anlamaya karar verdim ve arkadaş
olduk bu benim için yaklaşık 10 aydan sonra zor ve bir o kadarda özel bir gün ama ilk teşekkürümü
kime ve hangi konuya edeceğimi bilemediğim için bir yol gösterirseniz sevinirim
( forumu kuran kişilere teşekkür etmek istiyorum aslında )

Hadi hayırlı olsun...Teşekkür etmek iyidir.Form için
diyorum.Teşekkür beğeni,takdir,katılıyorum,emeğe saygı
okudum seni gibi ifadeleride bünyesinde barındırdığı için
teşekkür etmek güzeldir....devam....

1 nisan falanda deil ama :)

27 Ağustos 2008

Adımı teşekkür butonunun altına diğer üyeler ile birlikte görmek gerçektende güzel :clap
Önemli olan aslında bana değer verip teşekkür eden kişilere benimde aynı nezaketi
göstermemdi bu güne kadar bunu yazı ile göstermeye çalıştım ama yeterli olmadı
Doğrusu bu şekilde olması yönünde karar verdim teşekkür ederim.

teßrikLer :goz:

Evet zaten te$ekkür butonunun amacıda gereksiz mesajLarı bir nevi önLemek :) Te$ekkür butonun bir adâbı vardır.Sonunda güzeL bir karar aLmı$sın.Sevindim açıkçası :goz:

Geri