Teşekkür Butonu ve Ben bundan Sonra Arkadaşız

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
811976 üyenin beni garipsemesinden yazı ile olsada herkese teşekkür etmekten sıkıldığımı itiraf ediyorum :victory

Bu yüzden artık hiç kullanmadığım o butonla oturup konuşmaya ve birbirimizi anlamaya karar verdim ve arkadaş
olduk bu benim için yaklaşık 10 aydan sonra zor ve bir o kadarda özel bir gün ama ilk teşekkürümü
kime ve hangi konuya edeceğimi bilemediğim için bir yol gösterirseniz sevinirim
( forumu kuran kişilere teşekkür etmek istiyorum aslında )

Herkezin Görüşü Kendine ...Bu karara Saygı duymak gerekir

ilk teşekkürlerini, bu kararından dolayı seni tbr eden arkadaşlarına edebilirsin =)

bence sen eski halinle devam et kardeş
bari değişmedi sağlam adammış diyebilsinler

bencede butonu kullanma, bu kadar dayanmışsın...
teşekkür edeceksen de yazarak et...

Evet .Katılıyorum.Sözünün arkasında dur ßence:goz:

Tamam sözümün arkasında durayımda psikolojik bir savaşa dönüşmeye başladı bu olay karşımda birazdan 812 bin olur üye ben yalnızım ve yer yer emek hırsızlığı sömürü bunun gibi kendime hiç yakıştıramıyacağım maddi ve manevi hiç ihtiyaç duymayacağım ağır ithamlarla karşılaşıyorum kolay değil asıl forum baskısı bu olsa gerek bende teşekkür etmeyi düşünüyorum bunun için.

Burdan başla Butona Basmaya.

la şahin çoçukmusun ya millete teşekkür kastırtacan kendi konundan:)

ayıp ya ben ediyom işte yetmiyomu sana:)

bırak bu işleri Tiger kardeş:)

zatiokey oynamayıda bilmiyon:)

Tamam sözümün arkasında durayımda psikolojik bir savaşa dönüşmeye başladı bu olay karşımda birazdan 812 bin olur üye ben yalnızım ve yer yer emek hırsızlığı sömürü bunun gibi kendime hiç yakıştıramıyacağım maddi ve manevi hiç ihtiyaç duymayacağım ağır ithamlarla karşılaşıyorum kolay değil.

Sana tşk. etmediğin için ßişey diyen yok bi kaç parazit dışında.ßu kararına saygılıyız.Şimdi tşk etmek istiyorsan canın nere etmek istiyorsa oraya tşk et:goz:

Etme'de Farkın Olsun Farkımız Tarzımız :goz:

ya abicigim kime edersen et gerek yok bence böyle şeylere efendi aklı başında birisin bişey yazacagım seninle ilgili degil ama yanlış anlama bekaretimi kime verecgim gibi olmuş =) kime istiyorsan et teşekkürü teşekkür etmemenin bir cezası falan yok forumda =)

Geri