..::Teşekkür Botu Devrede::..

chamfer' Alıntı:
mesaj yazınca konu nasıl yükseliyorsa teşekkür edincede yükselse o zaman boş posttan tamiyle yırtarız şuanda teşekkürün avantajı yok tabi kadynin dediği olursa + bi özellik ama etkiliyici değil.

en azindan normal post sayisi ile tesekkur sayisi farkli gorunuyor.

50 postu olanin 50 tane normal postu oldugunu anlayabilmek daha mantikli, tesekkur sayilari farkli tutuluyo cunku.

su anki halinden pek memnun degiliz cumleten, her mesaja degil sadece konu basligina tesekkur etme olayini yarin halletmeye calisicaz.

h.

hımm iyi olmuş bu olay. üzerinde deniyorum :)

ama karışık biraz be yaw.. şimdi bu teşşekür sayısı bizim ettiğimiz mi?

hatred' Alıntı:
en azindan normal post sayisi ile tesekkur sayisi farkli gorunuyor.

50 postu olanin 50 tane normal postu oldugunu anlayabilmek daha mantikli, tesekkur sayilari farkli tutuluyo cunku.

su anki halinden pek memnun degiliz cumleten, her mesaja degil sadece konu basligina tesekkur etme olayini yarin halletmeye calisicaz.

h.

yahu yine postlara işlenmesin teşekkür zaten mantıklı olan o teşekkür sadece konuyu hitlere alcak ama adamın postunda değiştirme yaptırmıycak bu şekilde boş mesaj yazanlardan kurtulcaz adultada 25 post sınırı getirdik mi adam boş da yapamıcak teşekkür botundan dolayı iyice güsel olcek :D

bi de bu teşşekürleri sil olaı war.. ordaki mesajı mı siliyor yoksa edilen teşekkürleri de siliyor mu.. yani teş.. hitini..?

hatred' Alıntı:
o aklimda, bide "belli bolumlere" "bazi" kullanicilarin girmesini de engellemek lazim.

"yeni 0 mesajli uye" - "adult"

h.

soyleyebılcegın en ıyı seyı solemıssın ve mantıklıda ama sadece adultla sınırlandırmayak
bıde attıgı cvp lardan cok atıcagı konuları baz alırsak
hah ıste bu guzel olur

ve emegın ıcın tekrar saol

hatred' Alıntı:
bi yerde ufak bi degisiklik yapmak lazim hala ama.. gorsel bisey islevsellikle alakasi yok o degisikligin :)

h.

alıntı butonuyla aynı boyutta olmamasını qastedisun galiba :D:D

|St_AnGeR|' Alıntı:
alıntı butonuyla aynı boyutta olmamasını qastedisun galiba :D:D

hayir, kelime dusuklugu vardi ondan bahsetmistim.

butondan dark sorumlu valla..

*sorunu dark a atar ve kacar* :)

h.

s.a

ben bu gençliği anlamıyom yahu
boş msjdan kurtulmak için teşekür botu koymuşsunuz ama
altı üstü teşekür botunu duyurmak için konu açılıyo ama boş msj 6sayfa oluyo ne iş :(

selametle....

gerçekten bana boş msj gibi gelito yaniduyuru yaparken duyuruyu yazıp
forumu kitlesek daha iti olur bence
bu topic teşekür botunu duyurmak için açılmış sanıyorum

şuan burda duyurunun yanında fikir alışverişide oluyo yeni kararlar alınıyo bence önemli konularda konular açık kalmalı

wayy butonda düseltmişler hea ii olmus :D:D ne saman dicezz ??

MuH4mm3T' Alıntı:
bu topic teşekür botunu duyurmak için açılmış sanıyorum

galiba..

admin (==dark) buraya duyuruyu acmissa ve kitlememisse bi bildigi vardir belki?

h.

|St_AnGeR|' Alıntı:
wayy butonda düseltmişler hea ii olmus :D:D ne saman dicezz ??

acelen ne hocam, sabah bi uyanalim, kahvalti edelim, kendimize gelelim bi..

;)

h.

hatred flood yapma canım.. :).. ya teşekkürün yanında bi de beddua butonu yapsak veyahut kınama felan :) olma mı?

Geri