"Teşekkür" üzerine bir öneri....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasgerya

Banned
Reaction score
0
Zaten daha evvel de muzdarip olduğum,bir türlü anlam veremediğim bir konu olan "teşekkür alma sevdası" hakkında bir önerim olacak.
Akşam eve geldim foruma girince "yeni mesajlar" kısmında 3 adet teşekkür,1 adet bilmem kaçıncı mesaj hakkında konuları gördüm.Bu konuda fazla konuşmayayım,konuşursam klavyenin tuşları eskiyecek.
Neyse önerim şudur:

Madem herkes "teşekkür" almayı bu kadar çok istiyor.Bundan sonra diyelim ki ben xxx adlı şahısa teşekkür ettiğim zaman şahısın teşekkür sayısı 1 artarken,benim teşekkür sayım da 1 azalsın.Madem bu kadar kıymetli birşey teşekkür almak.İşte şimdi gerçek değeri ortaya çıkacaktır.

Sanırım anlaşılmayan bir nokta yok;
A'nın teşekkür sayısı diyelim 1000,B'nin teşekkür sayısı diyelim 600.
A B'ye teşekkür ettiği zaman A'nın teşekkür sayısı 999,B'nin teşekkür sayısı 601 olacaktır.

İlgililere arz ederim.

evet kuzay arkadaşa katılıyorum

o zaman kimse teşekkür etmez ama dimi kanımca. yine de değişik bir yaklaşım teşekkürler öneri için

Ozaman Kimse Teşekkür Etmez Fakat Saçma Bir Öneri Güzel Paylaşımlara Teşekkür Etmek Bence Faydalı Bİşi İnsanlar Bölce Foruma Katkısı Olduğnu Düşünüp Moral ALIO Ve Her Geçen Gün Daha FAZLA Forumla İlginlenirler Knedi Şahsi Fikrim

Ozaman Kimse Teşekkür Etmez Fakat Saçma Bir Öneri Güzel Paylaşımlara Teşekkür Etmek Bence Faydalı Bİşi İnsanlar Bölce Foruma Katkısı Olduğnu Düşünüp Moral ALIO Ve Her Geçen Gün Daha FAZLA Forumla İlginlenirler Knedi Şahsi Fikrim

Anlayamadım....Sen teşekkürü yoksa teşekkür ettiğin kişiden teşekkür almak için mi ediyorsun?
Neden kimse teşekkür etmesin?Eğer hoşuna giden bir paylaşımsa seni teşekkür etmenden alıkoyacak sebep nedir?Kendi teşekkür sayının azalması mı?Eğer buysa demek ki sen paylaşımlarını teşekkür almak için yapıyorsun.Yok böyle biri değilsen neden teşekkür etmeyeceksin?
Eee tabii güzel paylaşım yapanlara teşekkür etmek dediğin gibi "Moral" verir.O halde neden teşekkür etmeyeceksin?

Madem Bu Konutyu Açtın Bu Ne:

Ettiği Teşekkür: 7.754

Ozaman Seninki Şuan - 7141 olurdu :D

Madem Bu Konutyu Açtın Bu Ne:

Ettiği Teşekkür: 7.754

Ozaman Seninki Şuan - 7141 olurdu :D

Yaf senin yaşın kaç?.Saçma sapan konuşacaksan hiç bu konuyu kirletme arkadaşım.
Benim ettiğim teşekkür ile şu anki aldığım teşekkürün bu konu ile alakası nedir?
Bahsettiğim öneri daha evvel olsaymış demek ki 7754 defa teşekkür edemeyecekmişim.Bu kadar basit bir mantık olayını nasıl anlayamıyorsun?

Neden Rahatsız Olduğunu Anlamadım

Madem Görünce Canın Sıkılıyor Bakmayıver Gitsin

Adı üstünde özel Günler & Tebrikler Bölümü

Adam özel Hissetmiş Açmış Ki Bu Bölümle Olumlu Yönde Ilgilenenler çok

Sakin Ol Dostum Kasma Ayrıca Forumdaki Konularda İkili Konuşmalar Yasak Bunu Untma Hade Kolay Gle

teşekkür edilecek konu var edilmeyecek konu var mesela ben geçenlerde ödev tez istekleri bölümündeyim üye arkadaşlardan biri bir istekte bulunmuş alttaki süper üyemiz de ona karşılık teşekkürler iyi paylaşım yazmış ve teşekkür etmişler bu mesaja =)

Ya Arkadaşlar Teşekkür Bu kadar Sızın ıcın onemlıyse mod arkadaşlara söylüyorum benım tesekkur sayımı sıfırlasınlar ben yınede takılırım hh de..ılla tesekkur ıcın acıyorsam o konuyu ok ceker gıderım
Belkı foruma paylaşmak istemişimdir Sonucta senınde benım gıbı kullandıgım forum hepımızın..benım senın degıl yanı ...Kimse Zorla senı bu konuyu acıcaksın tesekkur edıceksın dıye bır dıpnot dusulmuyor herkezın gorusu kendıne kımı acar tesekkur yazar kımı yorum yazmaz tesekkur verır..cıkar..

teşekkür edilecek konu var edilmeyecek konu var mesela ben geçenlerde ödev tez istekleri bölümündeyim üye arkadaşlardan biri bir istekte bulunmuş alttaki süper üyemiz de ona karşılık teşekkürler iyi paylaşım yazmış ve teşekkür etmişler bu mesaja =)

Bu yorumun konuyLa bir bağLantısı yokki :saskin

Önerin için teşekkürLer..
-

aslında değişik bir öneri fakat derinine indiğimizde mantık hataları çıkıo,

yeni gelen üyelerin hiç tşkrü yok dolayısıyla kendilerinden giden bir tşk olmayacağı için tşkde edemeyecekler, bu durumda her üyeye fix bir tşk sayısı werilmesi gerekio, atıorum 1000, we ben 1000 kere tşk ettiğimde yine sıfırlanıcam sonrası ne olcak ?

diyeceksin ki hiç mi tşk kazanmadın ne kadar kazansamda eninde sonunda hakedene tşk werdiğim taktirde sıfırlanacak ..

zaten bütün tşk-post-yıldız konularını tek başlık altında toplamış bulunmaktayız

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=400746

sanırım bunla alakalıda herhangi bir sorunumuz kalmadı,

öneri için tşkler ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri