teşekkürü geri alma

teşekkürü geri almak da neymiş
teşekkür ettikten sonra "aaa meğer ben senin konunu beğenmemişim ver teşekkürümü geri" denmez ki :D
çok saçma ve hiç gerek yok
bunlar hep wagnerlove n mesajının ürünleri :D:D:D

ne yalan söyliyim bu güne kadar bi kere kullandım teşekürü geri alma butonunu birisi bi program vermişti işime yaradı diye çektik ne serial var ne bişey işin yoksa serial ara dur yarım yapmıştı programı veren kişi üstüneüslük tekrardanda belirtmiştim serial istiyo diye yarım bi iş yapmmaktan dolayı konuyu kapattırmıştım iide olmuştu bu gibi durumlarda ii oluyo ama miilet bu gün 18+ olayındanmıdır tşkleri geri almak istiyo
eksik bilgili bişey veren kişiyi uyarıp cevaınıda vermeyince insan sinirleniyo tşkrnde geri almak istiyo şikayet edip

Geri konmasi mantikli.. bence en azindan
ilk 24 saat geri alinabilmeli.. bazen yanlislikla alintiya basayim falan filan derken
tiklaniyor..

nedenini bilmiyorum yorum yok ... İyi forumlar iyi bayramlar

önceki temada çok zorlanıyordum bu konuda =)

alıntı yapmak ısterken benımle tartısan ya da tam tersı bır gorus belırtmıs ınsana alıntı yaparken bır kac kez alıntı butonu yerıne tesekkur butonuna basmıslıgım vardır =)

ama el alıskanlıgından kaynaklanan bu hatayı dıkkatlı davranarak aştım =)
bu butonun yenıden getırmesındense bu sekılde bır deneme ıle sızınde elınızı alıstımanızı tavsıye ederım...

eger alıntı yapacagınız yere tsk ettıysenız bu sekılde bu sorunu cozebılırsınız...

onun harıcınde neden bır ınsan ettıgı tesekkuru gerı almak ıstesın kı ?

önceki temada çok zorlanıyordum bu konuda =)

alıntı yapmak ısterken benımle tartısan ya da tam tersı bır gorus belırtmıs ınsana alıntı yaparken bır kac kez alıntı butonu yerıne tesekkur butonuna basmıslıgım vardır =)

ama el alıskanlıgından kaynaklanan bu hatayı dıkkatlı davranarak aştım =)
bu butonun yenıden getırmesındense bu sekılde bır deneme ıle sızınde elınızı alıstımanızı tavsıye ederım...

eger alıntı yapacagınız yere tsk ettıysenız bu sekılde bu sorunu cozebılırsınız...

onun harıcınde neden bır ınsan ettıgı tesekkuru gerı almak ıstesın kı ?

susuyorum doru söze ne denir :goz:

...neden bır ınsan ettıgı tesekkuru gerı almak ıstesın kı ?

Örnek; sen trojenli dosya verdin. bende bilmeden emeğine sağlık demek için teşekkür ettim :eek:ha

10 dakika sonra bir üye dosyayı tarattı ve trojeni buldu :clap

Sen sınırsız ban yedin... Bende sana teşekkür edip seni onayladığım ve sana referans olduğum için kısa bir süreliğinede olsa ceza aldım :D

Halbuki teşekkürü geri alabilseydim olaydan yırtmıştım...

Farklı örneklerde verilebilir... Ama tekrar söylüyorum o buton bence geri gelmez :melek

ilk 24 saat geri alinabilmeli.. bazen yanlislikla alintiya basayim falan filan derken
tiklaniyor..

hocam üstün başarından dolayı sana bi teşekkür edicem:D ama geri almıcam

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

neden bır ınsan ettıgı tesekkuru gerı almak ıstesın kı ?

Örnekler çoğaltılabilir. Misal;
Arkadaşın birisi mesajında şöyle birşeyler yazıyo:
"L@c!v€rT sen harika bi insansın, hepimiz seni seviyoruz, sana hastayız, sen tanıdığım en mükemmel insansın, sen bir dahisin, hele bugün tam formundasın, nasıl bu kadar mükemmel olmayı başarabiliyorsun"

Bu mesajı gören lacivert normal olarak basıyor teşekküre. Hatta teşekkür floodu bile yapıp banlanıyor bile:p

10 dk. sonra bakıyor ki o mesajın altında şöyle birşey var:

Konu ali veli konya tarafindan (07-08-2007 Saat 10:18 PM ) degistirilmistir.. Sebep:mesaj benim keyif benim sanane

Mesajda yazanlarda birazcık değişmiş haliyle:
"Lacivert sen ne moron bişeysin yaa, işin gücün yok mu bunlarla uğraşıyon, bayram günü sanane kim neye basmeış, neye basmamış, boş işler müdürü müsün neysin? gram zeka yok sende"

galiba arkadas wagnerlove ye tesekkur etti su 18 lik cıtır resimlerini gormek icin ama umdugunu bulamadı :) :)

alakası yok

tiklaniyor..
işte bende bundan bahsediyodum ama dostum sen alıntıya basayım derken teşekküre nasıl bastın yaa önceden yanyanydı ama şimdi arada 135 pixel var bee cevaplaya basarken desen neyse diycem

katılıorum erdemliyize + ee yani qeri almak istersen neden teş. ediceksin ki yanlışlıklamı ettin tamm olabilir ama 1 teş. nolcak bea :goz:

yanlışlıkla bana hakaret eden brine teşekkür etmiştim alıntı yapıyım dderken o zamanlar yanyanaydı buttonlar ve teşekkür geri alınabiliyodu alınabiliyodu böyle bir durumda 1 teşekkür nolcak yani dermiydin

L@c!v€rT;2199556' Alıntı:
Örnekler çoğaltılabilir. Misal;
Arkadaşın birisi mesajında şöyle birşeyler yazıyo:
"L@c!v€rT sen harika bi insansın, hepimiz seni seviyoruz, sana hastayız, sen tanıdığım en mükemmel insansın, sen bir dahisin, hele bugün tam formundasın, nasıl bu kadar mükemmel olmayı başarabiliyorsun"

Bu mesajı gören lacivert normal olarak basıyor teşekküre. Hatta teşekkür floodu bile yapıp banlanıyor bile:p

10 dk. sonra bakıyor ki o mesajın altında şöyle birşey var:

Konu ali veli konya tarafindan (07-08-2007 Saat 10:18 PM ) degistirilmistir.. Sebep:mesaj benim keyif benim sanane

Mesajda yazanlarda birazcık değişmiş haliyle:
"Lacivert sen ne moron bişeysin yaa, işin gücün yok mu bunlarla uğraşıyon, bayram günü sanane kim neye basmeış, neye basmamış, boş işler müdürü müsün neysin? gram zeka yok sende"

birde böyle şerefsizlerde çıkabilir yani

böyle birşey olursa isyan cıkar

katılmıyorum daha önce vardı

Örnek; sen trojenli dosya verdin. bende bilmeden emeğine sağlık demek için teşekkür ettim :eek:ha

10 dakika sonra bir üye dosyayı tarattı ve trojeni buldu :clap

Sen sınırsız ban yedin... Bende sana teşekkür edip seni onayladığım ve sana referans olduğum için kısa bir süreliğinede olsa ceza aldım :D

Halbuki teşekkürü geri alabilseydim olaydan yırtmıştım...

Farklı örneklerde verilebilir... Ama tekrar söylüyorum o buton bence geri gelmez :melek

Abi yazdıgın olay gercekmi ben diyelım dedıgın gıbı programı ındırdım benım pci trojeni bulamadı ve tesekkur ettim sonra baskası ındırdı o programı trojen buldu ama sorun surda benım pcim trojenı gercekten bulamazsa ben ban mı yıcem cok kotu ya ınslaah boyle bıse olmaz valla ban yıyersem dayanamam :( boyle bıse olmasın lutfen moderetor abilerim bu uygulama cok kotu :(

Diger olaya gelınce bence tesekkur geri alınmasın. arkadasımız bı emek vermıs programı sızle paylasmıs bu onun hakkı bazı arkadaslarımda demışler tesekkur okadar onemlı bıse degıl geri alsak bıse olmaz dıye bunada katılmıyom sen bi emek veriyon ve bunun karsılıgını alman lazım dımı? Bana gore yazdıgın msjdan cok aldıgın tessekkur daha onemlıdır ben oyle dusunuyom.
Saygılarımla....

Fikrimi söylemek istiyorum.
Teşekkürü geri alabilmek mümkün olsun.
Örnek vereyim. Forumun enlerinde insanlar oyalamaya katılıyor.
Kendi nickimi yazan bir arkadaşa nickimi görür görmez teşekkür ettim diyelim.
Sonra dikkatli incelediğimde görüyorum ki sevdiğim bir arkadaşım için "en dandik" kısmına nickini yazmış.
O teşekkür geri almak istediğimde alamayacağım. Bu haksızlık. Çok zor bir şeyse böyle kalsın.
Biz daha dikkatli davranalım ve teşekkür ederken ince eleyip sık dokuyalım.
Ama yapılabiliyorsa da yapılsın. Ayrıca kimsenin mesajı editlemeyeceğine dair bir garantimiz yok.
Diğer bazı arkadaşlarımızın da belirttiği gibi teşekkür toplayıp mesajı hakarete çevirebilen tipler olabilir.
Bunlara karşı da önlem olarak teşekkürü geri alabilelim. Saygılar.

ben 2 ay oldu üye olalı ben görmedim teşekkür alma:durdurun
eğer beğenirsen teşekkür et beğenmessen etme..
bi de şu var örneğin programı indirmeden teşekkür ediyolar sonra programda ya crack çalışmıyo ya virüs oluyo..
e indirmeden niye teşekkür ediyosunki???

Geri