teşekkürü geri alma

thefirefox

New member
Reaction score
0
ilk üye olduğumda teşekkür ettikten sonra mesajın yanında remoe your thanks die bi button oluşuyordu
ama sonradan ne olduysa birden bire kayboldu eğer sakıncası yoksa yeniden konmasını rica ediyorum

galiba arkadas wagnerlove ye tesekkur etti su 18 lik cıtır resimlerini gormek icin ama umdugunu bulamadı :) :)

forumlarda önemli olan paylaşımdır, misalen biri hackhell'de güzel bir program paylaştı diyelim, senin de bu programa çok ihtiaycın vardı ve indirdin işini gördün, sonra da forumun siyaset ve politika bölümüne girdin, baktın ki adam seninle aynı olmayan bir görüş taşıyor, sen de içerlendin ya da kızdın, asıl mesele şu ki o adamın seninle aynı görüş ya da duruşta olup olmaması, onun senin işine çok yarayan bir programı paylaşıp, yardımcı olduğu gerçeğini değiştirir mi? edilen teşekkür paylaşıma edilir ve verilen yardım geri alınmadığı gibi geri de verilmez.)

iyi forumlar

arkadaş haklı bence koyulsa tekrar daha iyi olcak

daha önce teşekkürün geri alınması gibi bi durum söz konusuydu,

ama bir takım tartışmalarda bu bi sorun olarak öne çıktı, o yüzden kaldırıldı:goz:

yeniden de olacağını sanmıyorum..

Evet Gerİ Almak Secenegİ Olsa İyİ Olur Vazgecebİlİrİz Bu En Dogal Hak Boyle BİŞey Yapma Imkani Varsa Konmali Bence Ozgurlukler Kisitlanmamali Cunku Burasi :d(hackhell):d

teşekkür edilmesi fazla önemli deil ki sitede yazdığın mesaj sayısı önemli

arkadaşlar böyle bir şey olmayacağı belli
çoğu arkadaşımızda istemez zaten ayrıyeten
eger beğendiğiniz konu varsa teşekkür eder
beğenmediğiniz konu varsa teşekkür etmezsiniz
bu kadar basit :goz:

katılıorum erdemliyize + ee yani qeri almak istersen neden teş. ediceksin ki yanlışlıklamı ettin tamm olabilir ama 1 teş. nolcak bea :goz:

güzel fikir bence de olmalı. gerçi teşekkür önemsiz birşey bana göre :)

böyle birşey olursa isyan cıkar

altı üstü bir teşekkür. sonradan vazgeçmiş olsan bile boş ver de geç. çok mu önemli?

aslına bakarsanız bence tşk geri alınması iyi olur. çünkü bazen başka birine teşk edicez diye karışıyo ve görüşüne katılmadıgımız başka birine gidiyo teşk. belki bi teşk lafı olmaz denilebilir ama haketmeyen birine bi teşk bile fazla bence.ben de destekliyorum teşekkürün geri alınma butonunu

burda ki kimse kör değil dimi arkadaşlar yada şaşı'da yok aramızda hepimiz monitörü görebiliyoruz...

koskoca butona yanlışlıkla basıp bide geri almak istiyosunuz bence bu konu boşa açılmış...

zaten

emeğin karşılığı diyoruz ama bu kadar sömürücü varken o butonu kullanan yok kullanan....

komple butonu kaldıralım bu nası fikir :D:D:D:D

burda ki kimse kör değil dimi arkadaşlar yada şaşı'da yok aramızda hepimiz monitörü görebiliyoruz...

koskoca butona yanlışlıkla basıp bide geri almak istiyosunuz bence bu konu boşa açılmış...

zaten

emeğin karşılığı diyoruz ama bu kadar sömürücü varken o butonu kullanan yok kullanan....

komple butonu kaldıralım bu nası fikir :D:D:D:D

:goz::D:D:D

yaw teşekkürünüz değerliyse etmezsiniz arkadaşlar. ne o öle veriyim sonra alıyım sonra tekrar veriyim...

Bence olabilir. Ama bir şartla (teknik olarak mümkünse tabi) Teşekkür butonuna basıldıktan sonra teşekkürü geri almak için zaman sınırlaması getirilsin. Mesela 2 dakika içinde teşekkürü geri alma aktif ,2 dakikadan sonra ise pasif olsun. Böylece gerçekten yanlışlıkla teşekkür eden teşekkürünü geri alabilir. art niyetli olanlar da teşekkürünü daha sonra geri alamaz......

Geri