Teğmenlerin şok Pkk Bağlantısı

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
TEĞMENLERİN ŞOK PKK BAĞLANTISI

2 generale suikast planladıkları iddiasıyla tutuklanan teğmenlerden biri PKK bağlantılı çıktı..

2 generale suikast planladıkları iddiasıyla tutuklanan 7 teğmenden birinin PKK ile "iltisaklı" olduğu iddia edildi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki 2 generale suikast planladıkları iddiasıyla tutuklanan 7 teğmenden biri olan Ülkü Ö.'nün PKK ile "iltisaklı" olduğu iddia edildi.

Teğmen ihbar etti

İstanbul Emniyeti Narkotik Şube Müdürlüğü'ne Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli bir teğmenden 15 Şubat'ta imzasız gönderilen ihbar mektubu üzerine başlatılan suikast soruşturması genişletildi.

İhbar mektubunda denizci teğmenlerin yasadışı bir yapılanmaya gittikleri, bekar evlerinde uyuşturucu partisi düzenledikleri ve üst rütbeli subaylara şantaj yaptıkları öne sürüldü.

Etkin konumda

Bunun üzerine yapılan operasyonlarda 7 teğmen gözaltına alındı ve tutuklandı. Tutuklanan teğmen Ülkü Ö. hakkında ihbar mektubunda PKK ile irtibatlarına dikkat çekildiği öğrenildi. Ö'nün deniz kuvvetleri içerisinde kurulan yasadışı örgüt içerisinde ise "etkin" konumda olduğu ileri sürüldü.

Kaynak

Neyseki yılanın başı küçükken ezilmiş, bunlar büyüyüp yıldızları cogaldıgında neler yaparlardı kimbilir.Ne yazık ki her kurumda böyle hainler olabiliyor.

hala idda ediliyor daha kesinleşen bişi yok.

TSK kadar ince eleyip sık dokuyan başörtülü akrabası var diye kurmay yapılmayan , başörtülü diye yemin törenine alınmayıp,teller arkasında bırakılan.Askeri liselere başvuran öğrencilerin deyim yerindeyse bebeklik dönemlerini bile araştıran bir orduda , nasıl olurda Teğmen rütbesinde PKK lı bulunur .benim askerimi öldürenler orduya nasıl subay yapılır.

Yav öyle şok oldumki allah allah çok kötü şok oldum

pkk iddası haaa bakalım daha nerelere gidecek bu su

asker milletten soğuyacakmı dersiniz

ohoo sedengeçti bu kadar da saldırma be yahu TSK ya. dur bakalım daha bunlar idda. kendi konunda yazıyorsun idda olduğunu. bu şahısların TSK yı karalamak için faliyet gösteren irticacılar olmadığı ne malum? o kadar ergenekon hakkında komplo teorileri kuruyosun. al bende sana bi komplo teorisi sundum.

daha biLmediğimiz görmediğimiz neLer var aLLah biLir..
vaLLahi ben şunu biLirim..
üLkesine insanına ihanet içinde oLan ya da hainLik düşünen adamın boynunu vursunLar..
şerefsizLik hep moda...

Her kurumda oldugu gibi Tsk'da da vardır ne malum..

al işte pkk işi bunları nie tutkluolar direk asıLmalırı lazım!

ya ne pkk sı ergenekondur o ergenekon siz yanlış biliyorsunuzdur....

pkk ya açılım geliyor onlarda sorun yok

Geri