TeĞeT . . .

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Ne zaman başlayacak yine türban tartışması diyordum...
Şükür başladı yine.

O kadar belli ki aslında...
Tekel işçileri eylemde, doktorlar eylemde, tüm memurlar bugün iş bırakıyorlar, hırsızlık, gasp, cinayet diz boyu, cezaevleri ağzına kadar dolu.
Herkes homurdanıyor...
Esnaf kan ağlıyor...
Böyle bir durumdayken Türkiye ne yapmak lazım?
Hemen türbanı gündeme getirmek lazım...
E geldi mi?
Geldi...
Hem de 2007'de olmuş bir olay ne hikmetse tam da memleketin durumu böyleyken, tam 3 sene sonra gündeme geldi...

Peki yer miyiz biz bu oyalama taktiğini yine?
Hiç düşünmeyin...
Kesin yeriz...
En az 1 hafta idare eder bizi.
Ne Tekel işçileri kalır gündemde, ne ekonomik kriz.
Hani Başbakan geçen hafta sonu 'Ben demiştim. Gördünüz mü? Kriz teğet geçti' dedi ya...
Krizin ne kadar teğet geçtiğini anlatan bir fotoğraf yolladı bir dinleyicim bana.
Unkapanı'nda çekilmiş...
Başbakan haklı...
Teğet geçmiş hakkaten...

Nihat Sırdar

Durmak Yok , Türban Geyiğine Devam

Bence bu sefer akp suni gündemlerle işi kurtaramayacak.Çünkü ekonomik kriz vatandaşı direk etkiliyor.Ve bugüne kadar hiçbir kükümet ekonomik krize dayanamadı.

Bence bu sefer akp suni gündemlerle işi kurtaramayacak.Çünkü ekonomik kriz vatandaşı direk etkiliyor.Ve bugüne kadar hiçbir kükümet ekonomik krize dayanamadı.
yanılıyorsun marcus...sinyali verdi ya; neler yaşadığımı anlatsam ülke kaldırmaz diye....işte 2011 seçimlerine kadar ucundan kıyısından bişeyler verecek ve acındırma politikasıyla işi götürecektir yine...

ben burda tsk nın yaptığını çok beğeniyorum...devam etmeliler bence...hertürlü çirkefçe kalleşçe saldırıya karşı sessiz durarak, prim sağlamalarının önüne geçiyorlar...aynı zamanda elleri kuvvetleniyor...bu ortaya atılan deli saçmalarının hepsinin yalan olduğunu yediden yetmişe herkes biliyor ama sesszi kalıyor...haa arada şerefli subaylarımız çile çekiyor ama bu da vatana hizmettir....ben 2011 i bu ülke için milat olarak görüyorum...bunlar yine iktidarda olacaklar 2011 den sonra ama; TEK BAŞINA DEĞİL...
İşte tek başına iktidar olamamak bunları yeniden azdıracak ve daha sonraki seçimleri tek başına almak için eski bilindik kisvelerine bürünecekler...sonrası malum...bilindik görüntüler...diye düşünüyorum...

Biz siyasete oy vermeyiz , ideolojiye de oy vermeyiz biz hizmete oy veririz ...

Yapılan onca hizmeti görüyorsunuz ve görmezden gelip kara çalıyorsunuz , sonra da AKP nin gene iktidar olacağını bildiğinizden yok türban yok acındırma diye AKP ye oy verenleri mantıkla değil duyguyla oy verdi gibi göstermeye çalışıyorsunuz

Oysa sizin AKP ye oy atmama nedeniniz tamamen ideolojik elle tutulur tek nedeniniz yok , ingiliz holiganlar nasıl takım desteklerse öyle destekliyorsunuz MHP ve CHP yi
Kendi partinizin yaptıklarıyla övünüp siyaset yapmak yerine AKP nin yaptıklarını ya da yapmaya çalıştıklarını baltalamakla geçiyor ömrünüz

Açılıma verdiği 'destek' ortada muhalefetin
Tabi doğuda AKP li bakanın amcaoğlu şehit oluyor , anadolunun saf insanı şehit oluyor MHP ye CHP ye hava hos...
Neymiş MHP DSP ANAP koalisyonunda bu kadar şehit vermemişiz sen askerini kışlada tutar terörist kovalamazsan şehit vermezsin ama o zamanda PKK büyür güçlenir yerel halka baskı yapar , işte o dönemde olan da budur ateşkesle geçmiştir o dönem şimdi ise geçen seneyi hatırlayın sınırötesi harekatlar ardıardına yapılıyor , zaten PKK lılar sorsanız en nefret ettikleri parti AKP dir söylerler açıkça

Zaten şu satılmış ergenekon köpekleri temizlenince devletin içinden askeriyeden yargıdan vsden
PKK kendiliğinden bitecek...

Biz siyasete oy vermeyiz , ideolojiye de oy vermeyiz biz hizmete oy veririz ...

Yapılan onca hizmeti görüyorsunuz ve görmezden gelip kara çalıyorsunuz , sonra da AKP nin gene iktidar olacağını bildiğinizden yok türban yok acındırma diye AKP ye oy verenleri mantıkla değil duyguyla oy verdi gibi göstermeye çalışıyorsunuz

Oysa sizin AKP ye oy atmama nedeniniz tamamen ideolojik elle tutulur tek nedeniniz yok , ingiliz holiganlar nasıl takım desteklerse öyle destekliyorsunuz MHP ve CHP yi
Kendi partinizin yaptıklarıyla övünüp siyaset yapmak yerine AKP nin yaptıklarını ya da yapmaya çalıştıklarını baltalamakla geçiyor ömrünüz

Açılıma verdiği 'destek' ortada muhalefetin
Tabi doğuda AKP li bakanın amcaoğlu şehit oluyor , anadolunun saf insanı şehit oluyor MHP ye CHP ye hava hos...
Neymiş MHP DSP ANAP koalisyonunda bu kadar şehit vermemişiz sen askerini kışlada tutar terörist kovalamazsan şehit vermezsin ama o zamanda PKK büyür güçlenir yerel halka baskı yapar , işte o dönemde olan da budur ateşkesle geçmiştir o dönem şimdi ise geçen seneyi hatırlayın sınırötesi harekatlar ardıardına yapılıyor , zaten PKK lılar sorsanız en nefret ettikleri parti AKP dir söylerler açıkça

Zaten şu satılmış ergenekon köpekleri temizlenince devletin içinden askeriyeden yargıdan vsden
PKK kendiliğinden bitecek...
1. Bize çamur atmışsın ama esas takiyyeyi sen yapmışsın...
2. Ben Akp nin 7 yıldır ülkeye verdiği hiçbir hizmeti görmedim...
3. Alt geçit yapmak , üst geçit açılışı yapmak başbakanın görevi değildir...Belediye başkanı seviyesindedir...(hizmet dediğin buysa)
4. Başbakanlar fabrika açar...baraj açar...(varsa da gözümüzden kaçacak kadar azmış...7 yılda...var diyorsan buraya taşı...)
5. Demokratik açılım demişsin...72 milyonu ilgilendiren(yeni doğmuş bebekler de dahildir bu konuya...çünkü onları dahi ilgilendirir...)böylesine önemli bir konuyu iktidar tek başına yapamaz, yapmamalıdır...neden refendumu tercih etmiyorlar bu konuda...?

Evet daha yazacak çok şey var istersen cooming soon yapalım...

Ben akp nin yaptığı icraat denince(bundan 5-10 yıl sonra...bazıları yüce divanda yargılanırken...hani şu ergenekon yalanlarıyla canlı yayın yapıyorlar ya, mahkemelerden...onun gibi işte...)aklımda kalan tek şey; antalya da altgeçitlerin açılışına gelen başbakan kalacak...orayı da belediye seçimlerinde kaybettiler...trajikomik bir durum:)....tüm samimiyetimle söylüyorum...haa ülkeye verdikleri zarar konusuna gelince; bir ansiklopedi yazılır bu konuda o ayrı....
Bakın tekrar söylüyorum, icraat adına hiçbişey yok...AB adına değiştirilen kanunlar bile deseniz; bakın buraya yazıyorum, hepsi bir bir değişecek zamanı geldiğinde...Neden diye sorarsanız; doğrudan Türkçeye çevirerek aldığımız AB ülkeleri bile bir çoğunu değiştirdiler bile...örneğin ceza yasaları...

"v_k ya

Biz siyasete oy vermeyiz , ideolojiye de oy vermeyiz biz hizmete oy veririz ..."

peki akp ilk kurulduğunda iktidar oldu.

peki hangi hizmetlerini gördün de oy verdin?

bi yalan söyle bende inanayım.

akp'nin hizmetleri belli:
seçimi kazanmak için kömür + beyaz eşya dağıtmak.

"v_k ya

Biz siyasete oy vermeyiz , ideolojiye de oy vermeyiz biz hizmete oy veririz ..."

peki akp ilk kurulduğunda iktidar oldu.

peki hangi hizmetlerini gördün de oy verdin?

bi yalan söyle bende inanayım.

Henüz AKP ye oy vermedim , ama artık vericem ...1
Siyaset yerelde başlar sadece belediye çalışmaları dahi oy vermek için yeterli olabilir...2
Sarıgül Baykal kıyaslaması yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız...3
Kayseri organize sanayi bölgesine devlet destekli 1000 küsur tane fabrika açıldı...4
Baraja gerek yok , baraj küresel ısınmanın olduğu ve suların cekildiği bu yüzyılda zarar, enerji için Nükleer şart , örneğin biz Bulgaristan gibi bir ülkeden elektrik satın alıyoruz neden adamların nükleer santrali var sen 100 tane barajda yapsan fisyonun yerini tutmaz nitekim 2014 te bizimde santralimiz olacak Mersine kurulacak , bakım vs tesisi de Sinopta olacak anlaşma bizzat AKP hükümeti tarafından yapıldı ....5
Gaz projesi imzalandı , bu yüzyılın ipekyolu demek bu , öyleki tarihte bir Türk Devleti vardır Hazarlar , sadece topraklarından geçen ipek yolu sebebiyle öyle zengin oldularki
en basit işlerde bile parayla dış ülkelerden adam çalıştırıyorlardı , işte Türkiyenin geleceği de budur ...6
Bir Kimya Mühendisi olarak derimki , Türkiye ekonomi alanında ilk atılımı Özalla , enerji alanında atılımı ise Erdoğanla yapmıştır ...7
Bir sol sitede "Türkiyenin bu hükümetle güçlenmesinden korkuyorum çünkü bu ideolojik fikirlerinin de Türkiyeye egemen olması anlamına geliyor"
gibi bir yorum okudum bu da AKP düşmanlığının nasıl Türkiye nin aleyhine dahi olsa sürdürüldüğünün bir kanıtı...8
İdeolojik açıdan yaklasırsak insanları Malezya vs diye korkutuyorlar , ben sortunu giyip amasra da her yaz tatil yapan biri olarak diyorum ki siz başı kapalıya karısıyorsunuz ama inanın onlar sizin ne giydiğinizle ilgilenmeyecek buna emin olabilirsiniz...9

Teğet geçecek.Başbakanımız belkide bu lafı hartumu elide tutanlar için söylemiş olabilir.

Abdullah Gül ün Cumhurbaşkanı seçildiği günler.
Babası ile ilgili haber yapılıyor daha ziyade tebrikşeri
falan kabul ediyor.Üç katlı yeşile boyalı bir ev ve altında
torna atölyesi var.Emeklilik günlerini burada değerlendiriyor.
Emekli olmadan önce ne kadar çalıştı vaya çalışmış bilmiyorum
ama KAYSERİ TEYYARE fabrikasında işçi olarak bulunmuş.
Kısaca mütevazi bir hayatı varmış oğlu Cumhurbaşkanı olana
kadar.Sonrada ilahi takdir olsa gerek Allah yürü ya kulum demiş .
ASTEKSAN fabrikasının sahibi olmuş.

baba boşa kendini yormaaa...Bırak kendileri çalsın kendilerini oynasınlaaaar. Görürler 2011 deee :)

v_k ya

öncelikle ben sana ne sordum sen ban ne cevap veriyorsun. klasik akp zihniyeti.

ama madem sen bieşyler yazdın o yazdıklarına cevaplar yazayım.

1- kayseri organize sanayi bölgesinde 1000 küsür değil 101 tane işletme açtı erdoğan ve bi araştır bakalım onalrdan kaç tanesi kapandı.

2- nükleer enerji demişsin. nükleer çok büyük bir enerji kayanğı olabilir ama en temizi değildir. bi araştır mısın ülkemizde rüzgar enerjisine ne kadar, akarsu debisinden elde edilen enerjiye ne kadar, güneş enerjisine ne kadar para ve mesai harcanmış? acaba bu akdar temiz ve sonsuz olan bu enerji kaynakları neden kullanılam ihtiyacı hissdilmiyor da nükleer enerji gibi artık bütün dünyanın terketmeye başladığı bir enerjiyi biz mal bulmuş magripli gibi kucaklamaya çalışıyoruz.

temiz enerji için isviçreyi bi araştırmanı öneririm.

3- gaz projesi deişsin de, azerbeycan bize gaz vermeyi kesebilir. gaza zam yapmak istiyorlar.

birde bu gaz projesi elimzde patlamamışmıydı? ben mi yanlış hatırlıyorum?

4- bir ekonomist olarak diyorum ki ekonmiyi ekonomistlere enerjiyi elektirik mühendislerine bırak. sen sabun, deterjan,boya gibi şeylerle ilgilen.

5- bir tek kişinin söylediği bir sözü bütün bir siyasi gruba mal etmek nasıl bir anlayıştır onu hiç anlamadım.

6- kimse kimseye karışmayacak diyorsun ama içki içilen mekanları kırmızı hat içine alalım, o yerleri başka bir bölgeye taşıyalım teklifinden ne kadar karşısındakine saygılı oldukları anlaşılıyor.

başkaca diyecek birşeyim yok.

Salya sümük siyaseti yine durmak yok yola devam

Henüz AKP ye oy vermedim , ama artık vericem ...1
Siyaset yerelde başlar sadece belediye çalışmaları dahi oy vermek için yeterli olabilir...2
Sarıgül Baykal kıyaslaması yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız...3
Kayseri organize sanayi bölgesine devlet destekli 1000 küsur tane fabrika açıldı...4
Baraja gerek yok , baraj küresel ısınmanın olduğu ve suların cekildiği bu yüzyılda zarar, enerji için Nükleer şart , örneğin biz Bulgaristan gibi bir ülkeden elektrik satın alıyoruz neden adamların nükleer santrali var sen 100 tane barajda yapsan fisyonun yerini tutmaz nitekim 2014 te bizimde santralimiz olacak Mersine kurulacak , bakım vs tesisi de Sinopta olacak anlaşma bizzat AKP hükümeti tarafından yapıldı ....5
Gaz projesi imzalandı , bu yüzyılın ipekyolu demek bu , öyleki tarihte bir Türk Devleti vardır Hazarlar , sadece topraklarından geçen ipek yolu sebebiyle öyle zengin oldularki
en basit işlerde bile parayla dış ülkelerden adam çalıştırıyorlardı , işte Türkiyenin geleceği de budur ...6
Bir Kimya Mühendisi olarak derimki , Türkiye ekonomi alanında ilk atılımı Özalla , enerji alanında atılımı ise Erdoğanla yapmıştır ...7
Bir sol sitede "Türkiyenin bu hükümetle güçlenmesinden korkuyorum çünkü bu ideolojik fikirlerinin de Türkiyeye egemen olması anlamına geliyor"
gibi bir yorum okudum bu da AKP düşmanlığının nasıl Türkiye nin aleyhine dahi olsa sürdürüldüğünün bir kanıtı...8
İdeolojik açıdan yaklasırsak insanları Malezya vs diye korkutuyorlar , ben sortunu giyip amasra da her yaz tatil yapan biri olarak diyorum ki siz başı kapalıya karısıyorsunuz ama inanın onlar sizin ne giydiğinizle ilgilenmeyecek buna emin olabilirsiniz...9

bu pembe gözlükleri akp mi dağıtıyor
enerjiden bahsetmişsin satılan yeraltı kaynaklarını yazmamışsın
sadece kayseride açılan fabrikaları yazmışsın türkiye çapında kaç fabrikanın kapısına kilit vuruldu yazmamışsın
ayrıca o fabrikaların hepsi neden kayseride açıldı onuda yazmamışsın
tabiiki bugün o 1000 tane fabrikadan bugün kaçtanesi açık ve üretim yapıyor onuda yazmamışsın
gaz projesini yazmışsın ama almadığımız gaza ödediğimiz milyar doları yazmamışsın
tıpkı sam amcaya taahhüt edip almadığımız buğday için ödediğimiz milyon dolarları yazmadığın gibi
dış borcun ve işsizliğin neden bu kadar arttığınıda yazmamışsın
nükleer santral konusuna gelince seninle hemfikirim hatta her bölgemize birer tane kurulmalı ve birbiriyle bağlantılı olmalı enerji işini çözmeden ekonomiyi, ekonomiyi çözmeden bağımsızlığı kurtaramayız
tabii ekonomiyi ne kadar düzeltirsen düzelt kan emici yarasaların sülüklerin avantacıların o ceylan derisi koltuklarda oturmamaları gerekiyor
yazmadığın daha bir sürü şey var arkadaşım
kıbrıs gemicikler fenerler kuyumcu dükkanları ballı ihalelerle zengin edilen yandaşlar damatlar fabrikatör çocuklar velhasılı kelam kimya mühendisi arkadaşım boşver malezyayı filan bu zihniyetin kimyası bu vatana bu millete uymadı işte bunuda yazmamışsın

akp antebe geldi geleli tarumar etti her yeri.. yok doğalgaz çalışması dediler yol yıktılar.. yok tramvay geçicek yıktılar.. yok su boruları patladı hadi 2 günde yaptığınız yolu yeniden yıkın :D olay bu abii..

milyon doları kır dök harca.. siyasete gelince muhalefeti parala.. hoş muhalefettende bi cacık olmaz ya.. siyasettekiler yıkılmalı diorum ben.. yeni bir birlik oluşmalı.. devlet bahçeliyide topla baykalıda al tayyip erdoğanla aynı çukurun içine at.. toprağıda çek üstüne.. walla o gün şu türkiye gün yüzüne çıkar..

v_k kendini boşa yoruyorsun

bunlar chpden tek bi şey alamaz ( her alanda ) ama gider oy verirler
aleviyiz derler ezilioyz derler ağlarlar ama gider oy verirler
solcular ezildi derler , gider oy verirler sanki bunları kollayacak savunacak bi yermiş gibi
refleks muhalifliğin tek adresi orasıdır o yüzden gider oy verirler
aslında deve-diken ilişkisi diyecem ama sorun orada değil sorun sağda çünkü bugün istemedikleri olduğu için çok kızıyorlar

eskiden sağcı kızardı erbakan yerine karaoğlana oy atardı ama solcu baykala kızardı karaoğlana atardı
bugün sola kızınca akp , mhp'ye kızınca akp olunca zorlarına gidiyor
veya akp'ye kızınca mhp ...

öyle olmasa gökçek seçilir miydi o kadar yalana dolana karşın
öyle olmasa bi antalyayı aldılar diye sevinirler miydi bu kadar ?

bugün hoşlarına gitmeyen şey kadrolaşmanın , hortumlamanın önüne geçilmesidir .
ola ki uyuyan devin gözü açılırsa herşeyin değişeceği korkusudur

hepsinde tek bi ümit var başları baykal da olmak üzere;
akp gitsin veya dokunulmazlık kalksın akp yüce divana gidecek =)
aynı şeyi 3lü koalisyonda gökçeğe 100lerce soruşturma ile yapmaya kalktılar tek bi açık yoktu ve çıldırmışlardı en sonunda bayramda otobüsü beleş yapamazsın dediler , halkın önüne taş koydular .
bunların derdi siyasetle değil halk ile .

bugün zerkli gibi ekonomist(!) üyelere baksaydık çoktaaan Ata'nın cumhuriyeti gidip ülkeye stalın veya mao getirirdik :goz: o yüzden bugün zerkli ve zihniyeti değil akp iktidardır

akp'nin yanlışı doğrusu beni bağlamaz , bana temcit pilavlarını yönlendirmeyin , ben sağı savunurum ve bugün en büyük temsilcisi de akp'dir .
refleks muhalifler boş yere alıntı yapıp kendini yormasınlar diye yazdım bunu bilginiz olsun .
çünkü diğer yazılan tüm refleksiv yazıların amacı sağın karşısında olmak yoksa bugün akp değil saadet de olsa yine aynı muhabbetler yapılacak , dp olsa yine aynı .

not: tüm karşıt düşüncelere değil belli yazılara refleksiv dedim , kimse gocunmasın durduk yere .

Geri