samco_deu
samcho
Rijkaardı kovmayı beceremedikleri gibi yeni bir teknik direktör de getiremeyi beceremeyecek bu yönetim...
Terim niye reddetti?
Galatasaray'ın yeni patronu olmasına kesin gözüyle bakılan Fatih Terim, sarı kırmızı yönetimin teklifini geri çevirdi!
Bu sabah saatlerinde yapılan açıklamayla Rijkaard'la yollarını ayırdığnı açıklayan Galatasaray'a Fatih Terim'dem çok bir ceva geldi. Daha önce "Başında hocası olan hiç bir takımla görüşmem" diyen tecrübeli teknik adamın, Galatasaray'ın teklifini reddettiği öğrenildi.
Bugün saat 14.00'te Adnan Polat'la bir araya gelen Fatih Terim'in şartlar sunduğu ama Polat'ın bunlara yanaşmaması sebebiyle "O zaman görüşmemize gerek yok" diyerek G.Saray'ın teklifini geri çevidği öğrenildi...
İŞTE TERİM'İN POLAT TARAFINDAN KABUL EDİLMEYEN ŞARTLARI:
1- Adnan Sezgin'i istemem
2- Tek yetkili ben olurum
3- Siz Tugay Kerimoğlu'nun yardımcım olmasını istiyorsunuz ama bu konuda kesin kararımı vermedim. Önce başlasın sonra bakarız.
4- Florya'da her kuralı ben belirlerim. Malzemeciden çaycıya kadar her şeyi ben belirlerim.
Lig Tv
Terim niye reddetti?
Galatasaray'ın yeni patronu olmasına kesin gözüyle bakılan Fatih Terim, sarı kırmızı yönetimin teklifini geri çevirdi!
Bu sabah saatlerinde yapılan açıklamayla Rijkaard'la yollarını ayırdığnı açıklayan Galatasaray'a Fatih Terim'dem çok bir ceva geldi. Daha önce "Başında hocası olan hiç bir takımla görüşmem" diyen tecrübeli teknik adamın, Galatasaray'ın teklifini reddettiği öğrenildi.
Bugün saat 14.00'te Adnan Polat'la bir araya gelen Fatih Terim'in şartlar sunduğu ama Polat'ın bunlara yanaşmaması sebebiyle "O zaman görüşmemize gerek yok" diyerek G.Saray'ın teklifini geri çevidği öğrenildi...
İŞTE TERİM'İN POLAT TARAFINDAN KABUL EDİLMEYEN ŞARTLARI:
1- Adnan Sezgin'i istemem
2- Tek yetkili ben olurum
3- Siz Tugay Kerimoğlu'nun yardımcım olmasını istiyorsunuz ama bu konuda kesin kararımı vermedim. Önce başlasın sonra bakarız.
4- Florya'da her kuralı ben belirlerim. Malzemeciden çaycıya kadar her şeyi ben belirlerim.
Lig Tv
Rijkaard-Neeskens ikilisinin görevine son veren Galatasaray Yönetimi; Hakan Şükür-Hagi ikilisinin teklifi reddetmesi üzerine Song-Tomas, Petre-Bratu ve Götz-Stumpf alternatiflerini gündeme aldı...
Cαη;5185347' Alıntı:Fatih Terim gelse daha mutlu olurdum.. Hakan Şükür de reddetmiş sanırım.. Hagi'nin neler yapabileceğini tam olarak kestiremiyorum şuan umarım takım kısa sürede toparlanır.. Bu arada Fenerbahçe maçında Tugay ve Nezihi Bolulu takımın başında olacakmış..