TD İddiaLarı [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim niye reddetti?

Galatasaray'ın yeni patronu olmasına kesin gözüyle bakılan Fatih Terim, sarı kırmızı yönetimin teklifini geri çevirdi!

Bu sabah saatlerinde yapılan açıklamayla Rijkaard'la yollarını ayırdığnı açıklayan Galatasaray'a Fatih Terim'dem çok bir ceva geldi. Daha önce "Başında hocası olan hiç bir takımla görüşmem" diyen tecrübeli teknik adamın, Galatasaray'ın teklifini reddettiği öğrenildi.

Bugün saat 14.00'te Adnan Polat'la bir araya gelen Fatih Terim'in şartlar sunduğu ama Polat'ın bunlara yanaşmaması sebebiyle "O zaman görüşmemize gerek yok" diyerek G.Saray'ın teklifini geri çevidği öğrenildi...

İŞTE TERİM'İN POLAT TARAFINDAN KABUL EDİLMEYEN ŞARTLARI:
1- Adnan Sezgin'i istemem

2- Tek yetkili ben olurum

3- Siz Tugay Kerimoğlu'nun yardımcım olmasını istiyorsunuz ama bu konuda kesin kararımı vermedim. Önce başlasın sonra bakarız.

4- Florya'da her kuralı ben belirlerim. Malzemeciden çaycıya kadar her şeyi ben belirlerim.

Lig Tv​

ee Teknik direktörlüğe getireceklerse takımı bu adama emanet edecekler bu isteklerinde de sonuna kadar haklı.

Terim niye reddetti?

Galatasaray'ın yeni patronu olmasına kesin gözüyle bakılan Fatih Terim, sarı kırmızı yönetimin teklifini geri çevirdi!

Bu sabah saatlerinde yapılan açıklamayla Rijkaard'la yollarını ayırdığnı açıklayan Galatasaray'a Fatih Terim'dem çok bir ceva geldi. Daha önce "Başında hocası olan hiç bir takımla görüşmem" diyen tecrübeli teknik adamın, Galatasaray'ın teklifini reddettiği öğrenildi.

Bugün saat 14.00'te Adnan Polat'la bir araya gelen Fatih Terim'in şartlar sunduğu ama Polat'ın bunlara yanaşmaması sebebiyle "O zaman görüşmemize gerek yok" diyerek G.Saray'ın teklifini geri çevidği öğrenildi...

İŞTE TERİM'İN POLAT TARAFINDAN KABUL EDİLMEYEN ŞARTLARI:
1- Adnan Sezgin'i istemem

2- Tek yetkili ben olurum

3- Siz Tugay Kerimoğlu'nun yardımcım olmasını istiyorsunuz ama bu konuda kesin kararımı vermedim. Önce başlasın sonra bakarız.

4- Florya'da her kuralı ben belirlerim. Malzemeciden çaycıya kadar her şeyi ben belirlerim.

Lig Tv​

İşlerine gelmez ki mu madde.İstedikleri gibi at koşturamazlar ki.Sezgin kabul ettirir mi bu anlaşmayı.

Yılmaz Vural Gelsin :lol:

G.Saray için bir yeni ve bomba iddia daha!

Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğu konusundaki sıcak gelişmelere bir yenisi daha eklendi.

Hakan Şükür & Gheorghe Hagi, Hikmet Karaman, Ersun Yanal ve son olarak görüşme yapılan Fatih Terim derken ortaya atılan son iddia Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Christoph Daum oldu.

Lig TV muhabiri Pınar Argun'un verdiği bilgiye göre sarı-kırmızılı takımda yöneticiler Alman çalıştırıcı ile temas kurdu ve anlaşma zemini aramaya başladı. 56'lık isim Haziran 2010'da Fenerbahçe ile ayrılık yaşamıştı.

G.Saray için bir yeni ve bomba iddia daha! - Galatasaray haberi

news_manset_resim_hr_SonDakika.jpg

Şimdi de Hagi!

Galatasaray'da rota Hagi'ye döndü. Yönetimin Romen teknik adamla anlaştığı öğrenilirken, Hagi'nin yarın İstanbul'a gelerek antrenmana çıkacağı iddia edildi.

Ligtv

BakaLım Papatya FaLına Gibi OLan Yeni Teknik Direktör Kim OLacak??

Rijkaard-Neeskens ikilisinin görevine son veren Galatasaray Yönetimi; Hakan Şükür-Hagi ikilisinin teklifi reddetmesi üzerine Song-Tomas, Petre-Bratu ve Götz-Stumpf alternatiflerini gündeme aldı...

Rijkaard-Neeskens ikilisinin görevine son veren Galatasaray Yönetimi; Hakan Şükür-Hagi ikilisinin teklifi reddetmesi üzerine Song-Tomas, Petre-Bratu ve Götz-Stumpf alternatiflerini gündeme aldı...

+1

Medya yönetimin açıklama yapmamasını fırsat bilerek reyting için sallamasyon haberlere devam ediyor. En son t.d müz C.Daum ( Allah Korusun ) geldi bakalım sırada kim var.

Son Dakika!!! HaGi GaLatasaray'da 1,5 SeneLik İmzaLayacak... Yarın Büyük OLasıLıkLa İstanbuL'da OLacak Ve AnLaşma SağLanırsa, Derbide HaGi Teknik Direktör OLarak Görev ALacak... NTVSPOR - ÖZGÜR BUZBAŞ - CANLI YAYINDA AÇIKLADI...

Hagi imzaya geliyor!

Polat’la 2. defa buluşan Terim’in şartları G.Saray yönetimini şoke etti, yeniden Hagi’ye dönüldü. Bugün İstanbul’a çağrılan Rumen hocayla 1.5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

563384_detay.jpg

Galatasaray çırpındıkça batıyor... Ankaragücü hezimetinin hemen ardından Ali Sami Yen Stadı’nda toplanarak ‘operasyon’ kararı alan başkan Adnan Polat ve yöneticiler, yaklaşık 4 gündür bir türlü işin içinden çıkamıyor.

Hikmet Karaman, Ersun Yanal, Hagi ve Souness derken son olarak da önceki gece Fatih Terim’le bir zirve gerçekleştirilmişti. Zirvenin iki ismi Adnan Polat ve Fatih Terim’in görüşmesinden ‘prensip olarak’ olumlu sonuç çıktı. Terim’in ilk ve son sözü, “Takımın başında hoca varken pazarlığa girişmemdoğru olmaz” şeklinde oldu.

PLANLAR TUTMADI
Nitekim Adnan Polat da teknik direktör Rijkaard’la masaya oturarak sözleşmesini feshetti, bir gece önce kaldığı yerden devametmek üzere soluğu Fatih Hoca’nın yanında aldı. Ancak pazarlıklarda Terim’in ortaya koyduğu şartlar kabul görmeyince anlaşma da suya düştü. Terim’in ağır şartları, yönetimi Hagi’ye yöneltti. Apar topar Hagi’ye, ‘acil’ çağrı yapıldı. Daha önce yapılan temasların ardından Galatasaray yönetiminden hiç ses seda çıkmamasına üzülen Hagi gönül koymuştu. Ancak dün gelen görüşme talebiyle buzlar eritildi. Rumen çalıştırıcının Amerika’daki fizyoterapistini ve yardımcılarını arayarak “İstanbul’a gidiyoruz” dediği öğrenildi. Hagi ile bugünmasaya oturulacağı, anlaşma sağlanması halinde 1.5 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

DAUM PUSUDA BEKLİYOR
Hagi’de de bir aksilik yaşanması halinde ibrenin Daum’a döneceği bildirildi. Her ihtimale karşılık temas kurulan Christoph Daum sırasını beklemeye başladı.

CıngıL Beng :

Galatasarayımıza ne verecek bilmiyoruz ama dileriz ki takımı kendine getirir.

Terim’in intikamı mı?

563408_detay.jpg

Galatasaray, tarihinin en büyük aczini yaşıyor.

Bir taraftarı, bir üyesi, eski bir yöneticisi olarak utançla izliyorum düşürüldüğümüz komik ve hatta trajik durumu.
Önce Hikmet Karaman’a haber salıyorlar “Gel” diye. O, eş dostu arayıp, “Manisa’dan tazminatsız nasıl ayrılırım” diye çareler aramaya başlıyor.
Hikmet Hoca gaza gelmişken, Galatasaray yönetimi Hakan’ı gündeme getiriyor Hagi ile birlikte.

Hakan “Tamam” diyor. Hagi de.

Bu arada Fatih Terim’le konuşuyorlar.

Terim, yıllar önce bize söylediğini tekrarlıyor. “Kovun Rijkaard’ı konuşalım” diyor, söylenenler doğruysa tabii.
Yönetim, Rijkaard’ı kovuyor. Terim’e gidiyor. Terim kabul etmiyor. Akıllı adam. “Derbi öncesi leş gibi takımı alır mı” diye düşünüyorum. Terim’in yönetimden çok daha zeki olduğunu, kendisini rezil etmeyeceğini biliyorum.
Yönetim tam bir acz içinde.

Bu arada bir Galatasaraylı eski yönetici dostum aradı.
Anlattıkları tam facia. Anlaşılan o ki, Terim; Polat ve saz arkadaşlarından “intikam” almış.
Çünkü 2 yıl önce Terim de Polat’tan bir kazık yemiş.
Yönetimden iki kişi, Terim’e gitmiş 2 yıl önce. Teknik direktörlük için teklif yapmışlar. Konuşuyorlar. O sırada Terim’in telefonu çalıyor.
Arayan bir gazetenin spor müdürü. Galatasaray’ın Rijkaard’la anlaştığını haber veriyor.
Terim dönüyor Galatasaraylı yöneticilere, “Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz. Rijkaard’la anlaşmışsınız” deyip ikisini de evden kovuyor.
Eski yönetici dostum, ki Galatasaraylılar onu çok sever, “Terim’in intikamı. Herkesi kırdılar. Herkes intikam alıyor” diyor.
Ben onu bunu bilmiyorum.
Olanın Galatasaray’a olduğunu biliyorum.
“Normal şartlarda Adnan Polat’ın dün, hadi olmadı bugün istifa etmesi gerekirdi” diye düşünüyorum.
Ama her ne hikmetse etmiyor.
Vardır elbet onu koltuğa bağlayan, bu rezilliği sineye çekmeye iten bir neden. Asıl o nedeni merak ediyorum.

CıngıL Beng :

Profesyonel bir adamdan beklenmeyecek hareketler bunlar..

Fatih Terim gelse daha mutlu olurdum.. Hakan Şükür de reddetmiş sanırım.. Hagi'nin neler yapabileceğini tam olarak kestiremiyorum şuan umarım takım kısa sürede toparlanır.. Bu arada Fenerbahçe maçında Tugay ve Nezihi Bolulu takımın başında olacakmış..

Cαη;5185347' Alıntı:
Fatih Terim gelse daha mutlu olurdum.. Hakan Şükür de reddetmiş sanırım.. Hagi'nin neler yapabileceğini tam olarak kestiremiyorum şuan umarım takım kısa sürede toparlanır.. Bu arada Fenerbahçe maçında Tugay ve Nezihi Bolulu takımın başında olacakmış..

evet fener maçında dediğin gibi tugay maçın başında olacak.

zaten bizim bu galatasaraya fatih terim gibi sert bir adam lazım dövmeli sövmeli yoksa bir halt yapmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri