TD İddiaLarı [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Abdullah Avcı falan deseler bi nebze tamam diyeceğimde bu Hikmet Karaman'da neyin nesi? Onu geçtim Hakan Şükür'üde yeni türeyen ''Sportif Direktörlük'' görevine getirme anlayısı nedir? Galiba Hikmet hocayı yarım sezon deneyecekler bu arada Fener'in Aykut Hoca'ya yaptıgı gibi Hakan Şükür'ü alttan alttan alıştıracaklar. Senaryo buysa eğer kesinlikle karşıyım!
Rijkaard'ın kalmasından yanayım her zaman söyledigim gibi. Adamdan sihir bekliyorlar ama ne yazık ki asasıda yok bi sihir büyü falan yapsın. Elindeki kadro belli sakatlar belli herşey belli. Anca bu kadar yapacak birsey yok. Bu denli yüreksiz top oynayan, bu denli ayağı top yapmayan, bu denli top tutamayan ve bu denli haysiyetsiz futbolcularla (birkaçı hariç) bu kadarı oluyor kardesim. Sağlık ekibi desen kasaptan beter, yönetim desen sus-pus olmuş olaylara müdahale edemiyor. DobErman kılıklı kendini yorumcu zanneden kahvehane çaycısı geliyor benim gül gibi Arda'ma laf ediyor. Bizim yönetim susuyor. Polat başkan susuyor. Desteği veren Aziz Yıldırım oluyor.
Rijkaard bir an önce kurtulsun şu ortamdan gitsin de kariyeri heder olmasın!

Bence bizim takımda ruh yok. Herkes vurdum duymaz. Maçı oynayalım bitsin gidelim şeklinde. Bence Fatih Terim Gelmeli.

Ha ha ha haa ... :) Hikmet Karaman mı :) Ya başka adam mı yok, yılmaz vural gelsin ya o zaman :)

Perşembe gününden önce gönderin şu adamı başka birşey istemiyorum.. Fenerbahçe maçına adam gibi biriyle çıkalım bari..

Fenerbahçe'den fark yiyip (bi ihtimal) bunu yine Rijkaard'a yıkmak sadece otoritesiz ve korkak yönetimlerin yapacağı iştir.

'Kral' tahta geçiyor!

33urcif.jpg

Ankaragücü mağlubiyetinin ardından olağanüstü hal ilan edilen Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Teknik direktör Frank Rijkaard ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Hakan Şükür'ün sportif direktörlüğe getirilmesi bekleniyor.

Tarihinin en çalkantılı dönemlerinden birini yaşayan Galatasaray'da sular durulmuyor. Ankaragücü maçının ardından olağanüstü toplanan yönetim kurulu henüz somut kararlar almasa da teknik direktör Frank Rijkaard'ın sarı-kırmızılı kulüpteki günleri sona eriyor.

Yönetim içinde de Hollandalı teknik adamın geleceği konusunda tam bir mutabakat sağlanmış değil. Her ne kadar kötü gidişin faturası Rijkaard ve Adnan Sezgin'e kesilse de başkan Adnan Polat, Yiğit Şardan ve Murat Yalçındağ gibi önemli isimlerin bu konuda çekimser kalması, yönetimin net bir açıklama yapmasının önüne geçiyor.

Frank Rijkaard'ın görevinden alınması durumunda Galatasaray'ın gündeminde ise 2 isim yer alıyor. Sarı-kırmızılılar şu ana kadar sadece Hikmet Karaman ve Hakan Şükür ile görüştüler. Ancak Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'nın 3 yıllık sözleşme yaptığı Hikmet Karaman'ı bırakmak istememesi bu transferin gerçekleşmesini engelliyor.

Bu durumda Hakan Şükür'ü sportif direktör olarak takımın başına getirmeyi planlayan sarı-kırmızlı yönetim, teknik direktörlük görevi için ise Hagi-Tugay Kerimoğlu ikilisini düşünüyor.

Fenerbahçe derbisi öncesinde teknik direktör sorununu çözüme ulaştırmayı hedefleyen Galatasaray yönetiminin bu hafta içinde önemli adımlar atması bekleniyor.​

Ntvspor'da CanLı Yayında AçıkLandığı Üzere, Hakan Şükür %100 Sportif Direktör, HaGi %99 Teknik Direktör... HayırLı OLsun...

Şükür tamam Hagi yolda

hakankpk_B29MU.jpg

Galatasaray'da sıcak gelişme. Sarı-kırmızılılar sportif direktörlük için Hakan Şükür ile kesin anlaştı. Teknik direktörlüğe ise efsane futbolcu Gheorge Hagi getiriliyor.

Şükür tamam Hagi yolda

Galatasaray'da sıcak gelişmeler devam ediyor. Sarı-kırmızılıların sportif direktörlük için Hakan Şükür'ün %100 anlaşıldığı, teknik direktörlük için en önemli adayın ise Gheorge Hagi olduğu bildirildi.

NTV SPOR'da yayınlanan Spor Servisi programına telefonla bağlanan NTV SPOR haber müdürü Haluk Yürekli, Hakan Şükür'ün sportif direktörlüğe kesin olarak getirileceği bilgisine ulaştıklarını, teknik direktörlük için ise Hagi'yle büyük oranda anlaşma sağlandığını söyledi.

Yürekli ayrıca bir başka efsane futbolcu A2 takımı antrenörü Tugay Kerimoğlu'nun ise herhangi bir görev almayacağını söylerken, Hagi'de son dakika pürüzü çıkması halinde ise Tolunay Kafkas'ın düşünüldüğünü sözlerine ekledi.

Ntvspor

Şu sayılan Teknik Direktörlerin arasından gelecek olan en adam akıllı kişi İmparatordur... Fatih Terimin gelmesini isterim kadro onun istediği gibi...

Bir günde Kral olmadık
Bir günde tahttan inmeyiz
İmparator Fatih Terim
Ölene kadar seninleyiz

Terim gelsin başka birşey istemem. Getiremiyorlarsa Geretsi bulup getirsinler. Saçma sapan iş yapıp adamı deli etmesinler. :)

Ntvspor'da CanLı Yayında, Son Dakika GeLişmesi, GaLatasaray, Fatih Terim'e Resmi TekLifte BuLundu, Ve Fatih Terim'de, Rijkaard İLe YoLLar AyrıLmadığı İçin Süre İstedi...

BakaLım NeLer OLacak...

74693342637.jpg

Fatih Terim dönüyor

Rijkaard'ın tazminat sorununu büyük ölçüde çözen başkan Polat, gece Terim'in evine gitti... Tecrübeli hocadan, "G.Saray'a hayır denmez" sözünü alan Polat, ayrıntıları bugün görüşecek...

Galatasaray'da A.Gücü yenilgisiyle başlayan operasyonda adım adım sona yaklaşılıyor. Hagi, Tugay, Souness, Hikmet Karaman gibi isimlerin göreve getirileceği belirtiliyordu. Hatta başkan Adnan Polat'ın Hakan Şükür ile görüşerek sportif direktörlük görevini teklif ettiği vurgulanıyordu. Ancak Adnan Polat'ın aklında "Hakan Şükür+bir teknik direktör" formülü yanında bir ihtimal daha vardı.

Taraftar da istemişti
Yöneticilerin "Başkanım; takım iyi gitmiyor. Bu müdahaleyi yapabilecek çapta hem Türkiye'yi ve camiayı bilen tek bir isim var: Fatih Terim. A.Gücü maçında taraftar 'İmparator Fatih Terim' diye bağırdı ve buna bütün tribünler katıldı. Bu mesajı gözardı edemeyiz" şeklindeki görüş ve uyarıları da dikkate alan Polat önce Rijkaard'ın menajeri Perry Oveneem'i İstanbul'a çağırdı.

Rijkaard olayı bitti
Oveneem ve Rijkaard ile görüşerek tazminat konusunu büyük ölçüde çözen Polat, gece Terim'in evinde gitti. Polat, Terim'in "Takımın başında hoca varsa konuya girme başkan" sözüne "Rijkaard olayı bitti. Hocam, sen Florya'ya döner misin" yanıtını verdi. Terim'den "G.Saray başkanı görev verirse hayır denmez" sözü alan Polat, ayrıntıları bugün görüşecek.

Fotomaç

Fatih Terim İLe Adnan PoLat Bugün ÖğLeden Sonra ÖzeL Görüşme YapacakLar, Bir AksiLik OLmadığı Taktirde, Büyük OLasıLıkLa GaLatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü Fatih Terim OLacak...

Kritik görüşme başladı

terim_polat_600300_9JHMJ.jpg

Galatasaray'da Başkan Adnan Polat ile Fatih Terim, şu dakikalarda görüşüyor.
Kritik görüşme başladı

Ankaragücü karşısında alınan 4-2'lik mağlubiyetin ardından Pazartesi günü toplanan Galatasaray Yönetim Kurulu, "Önemli kararlar aldık. Önümüzdeki günlerde bilgilendireceğiz" açıklamasını yaptı. Ve beklenen gelişme bugün gerçekleşti. Resmi internet sitesinden Frank Rijkaard ve yardımcıları ile yolların ayrıldığı açıklandı. Galatasaray'da yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken, takımın başına geçmesi beklenen en kuvvetli aday Fatih Terim.

NTV Spor Haber Müdürü Haluk Yürekli, konuk olarak katıldığı 14-16 programında önemli açıklamalar yaptı. Yürekli, Adnan Polat ile Farih Terim arasında şu dakikalarda bir görüşme yapıldığını ve görüşmenin büyük ihtimalle olumlu bir sonuç çıkacağını açıkladı.

ŞÜKÜR'ÜN GÖNLÜ ALINDI

Galatasaray'da fotoğraf her geçen an biraz daha netleşiyor. NTV Spor Muhabiri Özgür Buzbaş, Fatih Terim'den önce Hakan Şükür ile biraraya gelen Adnan Polat ve Murat Yalçındağ'ın, Şükür'e herhangi bir telifte bulunmadığını söyledi.

Özgür Buzbaş, Polat-Üstündağ ikilisinin, daha önce sportif direktörlük teklifi yapmalarına rağmen Terim'le görüşmelerin başlaması üzerine Şükür'ün gönlünü aldıklarını ve efsane futbolcu ile görüş alışverişinde bulunduklarını açıkladı.

Ntvspor

Son Dakika : Fatih Terim AiLevi SebepLerLe TekLifi Reddetti... NTVSPOR

Terim niye reddetti?

Galatasaray'ın yeni patronu olmasına kesin gözüyle bakılan Fatih Terim, sarı kırmızı yönetimin teklifini geri çevirdi!

Bu sabah saatlerinde yapılan açıklamayla Rijkaard'la yollarını ayırdığnı açıklayan Galatasaray'a Fatih Terim'dem çok bir ceva geldi. Daha önce "Başında hocası olan hiç bir takımla görüşmem" diyen tecrübeli teknik adamın, Galatasaray'ın teklifini reddettiği öğrenildi.

Bugün saat 14.00'te Adnan Polat'la bir araya gelen Fatih Terim'in şartlar sunduğu ama Polat'ın bunlara yanaşmaması sebebiyle "O zaman görüşmemize gerek yok" diyerek G.Saray'ın teklifini geri çevidği öğrenildi...

İŞTE TERİM'İN POLAT TARAFINDAN KABUL EDİLMEYEN ŞARTLARI:
1- Adnan Sezgin'i istemem

2- Tek yetkili ben olurum

3- Siz Tugay Kerimoğlu'nun yardımcım olmasını istiyorsunuz ama bu konuda kesin kararımı vermedim. Önce başlasın sonra bakarız.

4- Florya'da her kuralı ben belirlerim. Malzemeciden çaycıya kadar her şeyi ben belirlerim.

Lig Tv​

Takım Tugay'a Emanet!!!

Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard ile yolların ayrılmasının ardından bugünkü antrenmanda takımın başında A2 takımın teknik direktörü Tugay Kerimoğlu çıktı.

TUGAYB%C3%9CY%C3%9CK_E56UK.jpg

Sıcak gelişmelerin yaşandığı Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedilmesinin ardından bugünkü antrenmana takımın başında Tugay Kerimoğlu çıktı.

Frank Rijkaard döneminin kaleci antrenörü Nezihi Boloğlu da Tugay Kerimoğlu ile birlikte takımın başında yer aldı.

Sarı-kırmızılı takım Fenerbahçe hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanlarda devam edecek.

Ntvspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri