TD İddiaLarı [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SiR ReaLiST

Guest
Galatasaray yönetiminin teknik direktör adayı ise taraftarın bir bölümünün de takımın başında görmek istediği Fatih Terim.

terim600_TXXBY.jpg

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı'nın, Ankaragücü maçının ardından yaptığı bu açıklama, teknik direktör Frank Rijkaard'ın geleceğinin sorgulanmaya başlandığını açık şekilde ortaya koydu. Takımın gidişinden memnun olmayan Galatasaray yönetiminin, yapacağı toplantıda Hollandalı teknik adamın görevine son vermesi bekleniyor.

Galatasaray yönetiminin teknik direktör adayı ise taraftarın bir bölümünün de takımın başında görmek istediği Fatih Terim. Ancak Galatasaray yönetimi Terim'in daha önce yaptığı "takımın başında teknik direktör varken, kimseyle görüşmem" açıklaması nedeniyle, deneyimli teknik adama teklifini Frank Rijkaard ile yollarını ayırdıktan sonra sunacak.

Deneyimli teknik adamın Galatasaray'da futbolun tek patronu olmak istediği ve menajerlik sistemini hayata geçirmeyi planladığı biliniyor. Terim'in getirmeyi planladığı sistemde, takımı yardımcıları çalıştıracak. Terim antrenmanlarda bulunmayacak, sadece maç günleri yedek kulübesinde olacak. Terim'in takımı emanet edeceği isim olarak da, sarı-kırmızılı kulüpte uzun yıllar forma giyen Tugay Kerimoğlu öne çıkıyor.

Galatasaray yönetiminin de Terim'i goreve getırmek için, camianın önde gelen isimlerinin de onayını ve desteğini alması bekleniyor.

Ntvspor

Bundan önceki gelişinde mevcut kadro istediği gibi değildi ama bu gelişinde çok işler yapabileceği bir ortam bulur kanısındayım...

İmparatorun gelmesini isterim...

Rijkaard'ın kaderi belli oldu!

Galatasaray'da alınan kötü sonuçların ardından 2. Başkan Mehmet Helvacı açıklamalarda bulundu. Yolların ayrılması beklenen Rijkaard'ın kaderinin hafta sonu oynanacak derbi maçına bağlı olduğu yorumları ortaya çıktı.

Helvacı, bazı kararlar aldıklarını ancak bunları şu an için bu kararları açıklamayacaklarını söyledi. Alınan kararları zamanı gelince açıklayacaklarını belirten Helvacı, Rijkaard ile ilgilide görüştüklerini ve kararlar aldıklarını ifade etti ancak bununda zamanı gelince açıklanacağını söyledi.

kaynak

GönderiLdi, Sadece Derbiyide Rijkaard'a YıkacakLar, Basiretsiz, Cesaretsiz, Korkak Bir Yönetim Var Hepsi Bu.

Rijkaard Gidiyor!!!

Galatasaray yönetim kurulu toplantısında, Frank Rijkaard'la yolları ayırma kararı çıktı.

110379_news.jpg

Galatasaray yönetim kurulunun bugün yaptığı kriz toplantısından teknik direktör Frank Rijkaard'la yolları ayırma kararı çıktı. Toplatının ardından yapılan resmî açıklamada bu konuda renk verilmese de, Galatasaray'ın çok büyük bir olasılıkla Hollandalı teknik adamı göndereceği iddia ediliyor.

Lig TV'nin haberine göre Galatasaray kesin olarak Rijkaard'la yolları ayırma kararı aldı. Hollandalı hocanın yerine düşünülen iki isimse Manisaspor teknik direktörü Hikmet Karaman ile eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür.

Öte yandan Adnan Sezgin'in de futbol şubesi sorumluluğu görevinden alınacağı ve yalnızca G.Saray başkanı Adnan Polat'a danışmanlık yapacağı da iddialar arasında.

Goal.com

hadi gözünüz aydın

Hele Şükür Kurtuluyoruz ...

Hikmet Karaman mı?
''ahahaha'' diyorum.
Gerçekten nokta atışı olur.Frank Rijkaard'ı gönder Karaman'ı getir.Süper.
Bu adamı gönderirler bu adam gider Liverpool'un başına geçer bu sene takımı toparlar Ligde ilk 4'e sokar seneye Liver'ı Lig şampiyonu yapar Şl'de de en az yarı finalden döndürür biz arkasından bakar ulan şu adama böyle çalışma fırsatı vermedik der ah çeker bir 10 yıl daha bekleriz.
Yav yazıcak çok şey var da boşver diyorum.Sadece yazık ediyoruz.

Herkes bir tarafından uyduruyor ya nasılsa haberleri.
Alın benden size bu yılın bomba haberi :

''Roy Hodgson-Rijkaard takası yapılıcak''
Adnan Sezgin'le Hodgson arasında eskiye dayanan bir dostluğun olması ise bu haberi doğrular nitelikte.Liverpool'u yeni satın alan sahiplerinin ise gözüne kestirdikleri en ideal Teknik direktör'ün Rijkaard olması ve Türkiyede kötü günler geçiriyor olması bu söylentiyi kuvvetli muhtemel hale getiriyor.
Neyse gecenin bu saatinde anca bu kadar habercilik yapabiliyorum :)

edit::
üStteki asparagaslar bir yana ciddi olmak gerekirse :

Bana gelen haberlere göre: Terim tekrar başa geçicek.Sezgin'in görevden alınmasının sebebide buymuş.Tek yetkili olma isteğiymiş.
Yardımcısı ise Tugay olucakmış.
Hakan Şükür'üde bir görevde görebilirmişiz.Bu Sportif Direktör'lük gibi.Kötü zamanlarda ise takıma moral vericek bir abi görevinde olabilirmiş.

Tekrar ediyorum Adnan Sezgin'in görevden alınmasının tek bir sebebi olabilir bu da : Terim'in tekrar gelmesidir.

Öte yandan Adnan Sezgin'in de futbol şubesi sorumluluğu görevinden alınacağı ve yalnızca G.Saray başkanı Adnan Polat'a danışmanlık yapacağı da iddialar arasında.

Teknik direktör değişikliğinden daha çok sevindiğim bir olay bu.. Umarın pılıtısını pırtısını toplayıp Galatasaray'dan gittiği günleri de görürüz...

Çıkın delikanlı gibi ya gönderdik deyin ya da arkasındayız deyin.. Bu ne arkadaş yaa iki kuruş kar yapacaz diye şimdi pazarlık yapacaklar Rijkaard'la... Ya yetmedi mi şu cimrilik politikası bu politika yüzünden daha çok para kaybettik Avrupa gitti Lig gitti Türkiye Kupası da gider... Yeter yaa adam gibi yönetemeyecekseniz bırakın yönetebilecekler gelsin başa...

Bir Teknik Direktör daha gidicek Feneri Kadıköyde yenemeden gerçi bu sami yen de de yenemedi :D :D

Büyüka: "Rijkaard görevinden alındı"

rijkaard548.jpg

G.Saray'da sıcak gelişmeler devam ediyor!.. 4-2'lik Ankaragücü mağlubiyetinden sonra Galatasaray Yönetim Kurulu olağanüstü toplanmıştı. Galatasaray'ın bu kritik toplantısı akşam üzeri sona erdi. Lig TV'den Şansal Büyüka'nın açıklamasına göre Frank Rijkaard yüzde 99.99 görevinden alındı.

Lig TV'nin Galatasaray muhabiri Pınar Argun'un aktardığı bilgiye göre Rijkaard'ın yerine göreve getirilmesi beklenen ismin Hikmet Karaman olduğu iddia edildi. Karaman'ın teknik direktörlüğe getirilmesi durumunda, sportif direktörlüğe ise Hakan Şükür'ün getirileceği öne sürüldü.

Kaynak

twitter: @ertemsener HİKMET KARAMAN GALATASARAY'DA...48 SAAT İÇİNDE AÇIKLANACAK.HAYIRLI OLSUN.. (Kaynağı Süleyman Rodop'muş)

Galatasaray ıcın hayırlısı olur ınsallah gercekten ılk seneden berı cesıtlı mazeretlerden oturu hep galatasarayı karaladı ayrılışı futboldanda anlasıldıgı uzere bugune nasıpmıs ıns. gelecek t.direktör galatasarayı adam eder...

Hikmet Hoca Rijkardan Daha İyiDir Bence Yerli Olması Da Başka Bir Avantaj ...
İnşaAllah Hikmet Hoca Gelir,
GalatasarayDa Başarılı Olacağına İnanıyorum Ben ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri