Taze Gelin Şaşkın Damat

erde123m

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ben taze gelin ve şaşkın damat adlı bir filimi izlerken birşey dikkatimi çekti ve hemen paylaşmak istedim
film amerikan yapımı ve islam dusmanı insanların yaptığı bir film aramızda seyredenler vardır
bu filmin bi sahnesinde

w815ao.jpg

boyle bir şey gördüm adam psikopat ve hucresinin arkasında bir seccade ve seccadenin ustunde kabe resmi
acaba bu insanlar neden boyle bir dekor kullnmıslardır....

ilk önce seni dikkatinden dolayı kutluyorum senin söylediğine göre adam psikopat olduğunu söylüyorsun her hangi bir bağlantı kurmak mı istediler kendilerince

ilk önce seni dikkatinden dolayı kutluyorum senin söylediğine göre adam psikopat olduğunu söylüyorsun her hangi bir bağlantı kurmak mı istediler kendilerince

sanmıyorum filmi izlemedim ama bence o adam piskopat bile olsa müslümandır die düşünüyorum piskopatlar müslüman olamaz diye bir kaide yok

bilmiorum ama filmdeki hareketlerine bakılırsa bu çok kucuk bir ihtimal

bencede arkadaşın dediği gibi müslüman olamazmı?

paylaşım için sağol. önyargılar yıkılamıyor malesef.

sanmıyorum filmi izlemedim ama bence o adam piskopat bile olsa müslümandır die düşünüyorum piskopatlar müslüman olamaz diye bir kaide yok

arkadaşım beni yanlış anlamışsın yada benkendimi yanlış ifade ettim gizli bir provakasyon yani kışkırtma amacı güdülmüş olabilir dedim bende senin gibi filmi izlemedim sadece 1 kare fotoğraf ve arkadaşın kısa bir açıklamasına dayanarak fikrimi beyan ettim.Ondan Müslüman olur bundan olmaz diye birşey beyan etmedim.

haklısın ben senı yanlıs analdım galiba --prdn

internetten biraz araştırdım
yapıLan yorumLarda tebrik etmişLer fiLmde emeği geçenLeri
müsLümanLarı terörist psikopat gibi kıLıkLara büründürme çabaLarını
uffak bir detayda biLe oLsa kendiLerine yakışır şekiLde işLemişLer

Geri