TaYYiP TevHiDe'ye SaHip ÇıKTı Ya DiĞeR BaYaNLaR ?

iŞTE DİN İSTİRMARCILARI

11 Ekim Perşembe günü Şehit ve Gazi ailelerine Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan Kozan Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda iftar yemeği verdi.

İftara Kozan Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Garnizon Komutanı Hüseyin Çopur, Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Kaymak, İlçe Emniyet Müdürü Murtaza Cahacıoğlu, , Ticaret Odası Başkanı Yaşar Çelen, Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çetin, Elektrikçiler Odası Başkanı Salim Kaynak, Şehit Ailelerinin ve Gazilerin yanı sıra Dernek Başkanı Kerem Beyatlı’da katıldı.

www.kozan.bel.tr den alıntıdır.

Süper ikili
Acaba İFTARDA Kİ BAŞÖRTÜLÜLERİ DE ALAŞAĞI ettilermi.

O zaman kapak olmadıklarına hatta bir iftar yemeğine katıldıklarına göre içlerinde ALLAH (c.c.) korkusu varmış.
Acaba RAMAZAN AYINDA BÖYLE BİRŞEY YAPSALARDI CEHENNEME Mİ GİDERLERDİ.

Neyse;

ALLAH (c.c) bizleri kadınlarımızı sadece medya malzemesi, pazarlama ürünü ve sadece başı kapalı olanların evlerinden dışarı çıkmamasını düşünen ve buna zorlayan zihniyetlerden korusun.

KIZLARINIZI OKUTUN ONLAR BIRER KARDELEN OLSUN
FAKAT ONLARA SADECE BIZ EGITIM VERELIM
VE BIZIM DUSUNCELERIMIZ DISINDA FARKLI BIRSEY DUSUNMESINLER.
BIZIM ISTEDIGIMIZ HAYAT DISINDA FARKLI BIR HAYAT YASAMASINLAR.
ONLARI TORE KURBANI YAPMAYIN. CUNKU ONLAR BIZIM REKLAM MALZEMEMIZ. ONLARA SAYGI DUYALIM AMA
BASI KAPALI OLURSA BU SAYGININ ONLAR ICIN BIR GECERLILIGI YOKTUR.

PEHHHH

Şu yazını bir düzeltsen.Tarikatın şartları desen tam uyardı.

arkadaşım şimdi oturupta sana din dersimi vereceğim
Tarikat ne alaka dinimizde olması gereken şey bu hatta sadece başının örtülü olması yetmiyor eller ve yüz hariç heryerin kapalı olması. ilmihalleri aç bi bak içinde ne yazıyor

arkadaşım şimdi oturupta sana din dersimi vereceğim
Tarikat ne alaka dinimizde olması gereken şey bu hatta sadece başının örtülü olması yetmiyor eller ve yüz hariç heryerin kapalı olması. ilmihalleri aç bi bak içinde ne yazıyor

Ya neden sen bana Din dersi veriyorsun?Bir insan bir insana sana ders vereyim diyebilmesi için,ders verilecek konuda,karşısındakinden çok daha bilgili olmasına inanması gerekir.Bu tür takıntılarda forumlarda olmaması gereken durumlardır çünkü forumlarda kimse,kimseye ders vermez.Görüşler paylaşılır.
Türban konusuna gelince bu konu bu forumda çok tartışıldı.Kesin olan bir şey varki,sizlerin tesettür anlayışıyla,benim ve benim gibilerinin tesettür anlayışları çok farklı şeyler.İslam’ın şartları,
1- Kelime-i Şahadet getirmek
2- Namaz kılmak
3- Oruç tutmak
4- Hacca gitmek
5- Zekat vermek.
Demekki Türban yokmuş İslamın şartları arasında.Ve Tesettür konusunda ayetlere girmiyeceğim çünkü sizler farklı yorumluyorsunuz,bizler farklı yorumluyoruz yine aynı tartışmaya girmek bence gereksiz ama farklı bir şey söyleyeyim.Aşağıda Aynı suredeki erkek ve kadına aynı seslenişi görürsün,

“Mü'min erkeklere söyle gözlerini sakınsınlar ve ırzlarını muhafaza etsinler.” (en-Nûr, 30) ve yine:

“Mü'min kadınlara da söyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını muhafaza etsinler.” (en-Nûr, 31) buyurulmaktadır.
Öyleyse neden kadınları tesettüre kapatıyorsunuz da erkekleri aynı oranda kapatma gereği duymuyorsunuz?

Ya neden sen bana Din dersi veriyorsun?Bir insan bir insana sana ders vereyim diyebilmesi için,ders verilecek konuda,karşısındakinden çok daha bilgili olmasına inanması gerekir.Bu tür takıntılarda forumlarda olmaması gereken durumlardır çünkü forumlarda kimse,kimseye ders vermez.Görüşler paylaşılır.
Türban konusuna gelince bu konu bu forumda çok tartışıldı.Kesin olan bir şey varki,sizlerin tesettür anlayışıyla,benim ve benim gibilerinin tesettür anlayışları çok farklı şeyler.İslam’ın şartları,
2- Namaz kılmak
3- Oruç tutmak
4- Hacca gitmek
5- Zekat vermek.
Demekki Türban yokmuş İslamın şartları arasında.Ve Tesettür konusunda ayetlere girmiyeceğim çünkü sizler farklı yorumluyorsunuz,bizler farklı yorumluyoruz yine aynı tartışmaya girmek bence gereksiz ama farklı bir şey söyleyeyim.Aşağıda Aynı suredeki erkek ve kadına aynı seslenişi görürsün,

“Mü'min erkeklere söyle gözlerini sakınsınlar ve ırzlarını muhafaza etsinler.” (en-Nûr, 30) ve yine:

“Mü'min kadınlara da söyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını muhafaza etsinler.” (en-Nûr, 31) buyurulmaktadır.
Öyleyse neden kadınları tesettüre kapatıyorsunuz da erkekleri aynı oranda kapatma gereği duymuyorsunuz?

konuyu buradan ele alırsan bu konu değişik yönlere çekilir. Yeni bir başlık açılsın orada ele alınabilir.

Bayanların örtünmesi dinimizin emridir.

Başörtülü insanları yobaz vede bu ülkenin rejimini yıkan insanlar olarak görmekte yanlış bir tutum içerisindedir. Aynı dini paylaştığımız insanlar nasıl oluyorda başörtüsü elinden alınan bayan öğrencilere sesiniz çıkmazken, en ufak bir olayda ayağa kalkıp gündeme taşıyorsunuz. Burada sizlerin nekadar objektif olduğunuzu göstermiş oluyorsunuz.

Dayak veya şiddet elbettek itasvip edilemez ama başörtü olayınada seyirci kalmamanız gerekiyor fikrindeyim.

2- Namaz kılmak
3- Oruç tutmak
4- Hacca gitmek
5- Zekat vermek.

dostum sen bana tarikattan bahsetmişsin
Sanki örtünme kuralını tarikatlar koymuş gibi söyledin Ben başı açıklara dinsiz demek istemedim

başbakan hiç bir şehit ailesi arayıp başınız saolsun demişmi acaba?

Geri