tayyip nede olsa futbolcu =)

feto evinde kalan herkes zorla zaman almak zorunda ondan çok satmasın sakın =)

bi evde 5 kişi kalıyosa 5inede zaman bi eve aynı gazeteden 5 tane giriyo =)

ama konumuz bu deil yine tipik konu saptırmaca oynunu =)

yazıyı okusaydın ülkeyi kimin nasıl karıstırdıgını anlardın

ülkenin basbakanısa basbakanı ilah degil koyun gibi ne derse yapmak zorunda deilis =)

halen bi kaç özgürlük hakkımız varken kullanıyorus :goz:

Bir eve aynı gazeteden 5 tane :D
Hayal dünyası geniş düşünces sabit olmasın bir insanın nelerde üretiveriyo iki dkkda

Bir eve aynı gazeteden 5 tane :D
Hayal dünyası geniş düşünces sabit olmasın bir insanın nelerde üretiveriyo iki dkkda

1 yıl bu evlerde kaldım ben :goz:

sizin gibi karşı çıktıgım şeylere uzaktan bakıp karşı çıkmadım bişeyler biliyorumki konusuyorum burda :goz:

bu arada sayın incubus arkadasım hep konunun okunmamasından yakınırdın konunun nerelere geldiginin farkındasındır umarım =)

1 yıl bu evlerde kaldım ben :goz:

sizin gibi karşı çıktıgım şeylere uzaktan bakıp karşı çıkmadım bişeyler biliyorumki konusuyorum burda :goz:

1 SENE Mİ BEN 4 SENEDEN BERİ İÇİNDEYİM BEEE kötü bişey görmedik elhamdülillah

yok o konuda hemfikiriz .. bizim temennimiz de bu ... ama o safda kimin olucagını da en iyi ALLAH bilir :goz::goz::goz:
kesinlikle haklısınız size katılıyorum

kişisel hitaplardan kaçınınız yoksa mesajlarınızı silmek durumundayım
iyi forumlar

evet 5 gazete bunu sonuna kadar sölerim..

eve girmeye karar verdiginde seni bi zman bayiine götürüyolar ve kayıt oluyosun aylık bilmem kaç paraya =)

yurtta kalan arkadasların durumu daha komikti 1 odada 5 ila 8 gazete oluyoduki bizim için bayaa dalga konusu olmustu..

ama konumuz bu deil başlıktan bayaa bi uzaklaştımı ne =)

evet 5 gazete bunu sonuna kadar sölerim..

eve girmeye karar verdiginde seni bi zman bayiine götürüyolar ve kayıt oluyosun aylık bilmem kaç paraya =)

yurtta kalan arkadasların durumu daha komikti 1 odada 5 ila 8 gazete oluyoduki bizim için bayaa dalga konusu olmustu..

ama konumuz bu deil başlıktan bayaa bi uzaklaştımı ne =)

Zaman bayiine götürüyolar önce abone yapıyolar sonra paranı alıyolar ondan sonra ücretsiz eğitim veriyolar PARADOX remix (=

konuyu kapatmadan önceki aşama olan gereksiz mesajları silmeyi tercih ettim
tercihimden dolayı pişman etmeyin beni!!!

ben evlerindede yutlarındada kaldım gazeteyi 1den fazla göremedim nedense hiçbi ZAMAN :saskin bizimkilerde bi sorun vardı galiba :durdurun

imkanım olsa yine gider yine kalırım :biggrin

bu arada sayın incubus arkadasım hep konunun okunmamasından yakınırdın konunun nerelere geldiginin farkındasındır umarım =)

Sayın fare arkadaşım (=
Gecce gece çok kaptırdım haklısın
İyice Tbmm'ye döndü ya herneyse bu konuya son msjım dediğin gibi konuyu özünden saptıran bensem özür dilerim ama bence ben gelmeden çok önce konu sapmıştı
İyi forumlar..

feto evinde kalan herkes zorla zaman almak zorunda ondan çok satmasın sakın =)

bi evde 5 kişi kalıyosa 5inede zaman bi eve aynı gazeteden 5 tane giriyo =)

ama konumuz bu deil yine tipik konu saptırmaca oynunu =)

yazıyı okusaydın ülkeyi kimin nasıl karıstırdıgını anlardın

ülkenin basbakanısa basbakanı ilah degil koyun gibi ne derse yapmak zorunda deilis =)

halen bi kaç özgürlük hakkımız varken kullanıyorus :goz:

6 yıl bu insanlarla beraber oldum ama gazeteye 6.yılımda üye oldum ve şuan almıyorumda oyuzden birşey demedn once iyi araştır...ve sizlerin dediği gibi ne atatürk düşmanlığı nede vatan düşmanlığı değil tam tersi ikisine de sevgiyi öğrendim..(ha içlerindeki herkez iyidir demiyorum ama birkaçını yaptığını hepsine genellemeniz buyuk yanlıştır ve ayıptır...)

Geri