tayyip nede olsa futbolcu =)

fare_07

**forum haşeresi**
Altın Üye
Reaction score
0
Yine oynuyor...

TİPİK futbolcu.
Bir anda sinirlenmiş gibi yapıyor.

Bizler "Çok kızdı, şimdi hakeme yumruğu yapıştırdı, yapıştıracak" derken, yan yan zıplayarak gidiyor.

Acılar içinde kendini yere atıyor.

Demek ki sakatlandı...
Sıhhiyeci çantası ile koşuyor...

Tam sedye yetişti-yetişiyor ki...

Kalkıp koşuyor...

*

Söyler misiniz; haklarında açılan soruşturmaya "garabet", "utanç" dedikten sonra, şu ne:

"Yargıya saygılıyız..."

Hangisi doğru, hangisi yapmacık anlamak olası değil.

Bir anda kendini atıyor yerlere:

"Türkiye kazansın, biz kaybedelim..."

İki saat sonra Türkiye’yi daha da karıştırıp huzurunu kaybetmesine neden olacak, kendisini ise kurtaracak "Anayasa’daki parti kapatma maddesini değiştirmeye" kalkıyor.

Futbolcu...

*

Çoktandır AB’ye girme çabalarını unutmuştu. Bunu Türkiye’de bilmeyen, görmeyen, eleştirmeyen var mıydı?..

Ama iç hukuktan kırmızı kart görme olasılığı ortaya çıkınca, AB’ye dönüyor, durduğu yerde zıplıyor, söyleniyor...

"Ne oldu, ne oldu?..."

"Faul var diyor... Hakemin kendisine kırmızı kart değil de yeşil kart göstermesini istiyor... Bir de rakip oyunculara ayaklarıyla bilhassa kafalarını kullanmama cezası verilmesini talep ediyor..."

"Başka?..."

"AB hakemliğinde, laik cumhuriyet kalecisinin ’garabet’ ve ’utanç verici’ sayılması gerektiğini söylüyor..."
*

Futbolcu bu...

Tribünlere oynuyor, bağırıyor, çağırıyor, azarlıyor, kızıyor... Yerlere atıyor kendini, anında kalkıp koşuyor.

Bir tek an olsun gözüktüğü gibi değil.

Devlet yönetimini futbol alışkanlıklarına indirgedi ve futbolcu numaralarını sürdürüyor...

Oynuyor...

bekir çoskun​

teşekkürler haşerem :victory

tmm gereksiz biri yazmıs okumaya grek yok...

GüzeL bir yazı Fare dai...Te$ekkürLer

siz bir ülkenin basbakanına nasıl böyle saygısızca davranıyorsunuz yaa Atatürkün emanet ettiği genclere bak peh...neyi okuyup neyi okumayacagıma siz karar veremezsiniz boyunuzun ölcüsünü aldınız daha ne istiyosunuz.. tek amacnız ükeyi karıstırmak tek gayeniz.. ama bunun hesabını vereceksiniz siz ve sizin gibiler.. bekir coskunmus onun da ne mal oldugu ortada ... yalan haberler yapan bir gazetede yazıor.. bu arada zaman 758 bin satıyor sizin kötülediğiniz zaman... hiçbirseyi bilmiyorsunuz ..

Herşey işine geldiği gibi başbakanımızın.birgün türban namusumuzdur der,diğer gün ''yüzde 1.5 un sorunu'' olur.Birgün islamı dilinden düşürmez oysa islam '''komşusu açken tok yatan bizden değildir''der.Der ama başbakanımız 70 milyonun büyük bir çoğunluğu açlıkla mücadele ederken tutar oğluna gemicik alır.
İşine geldiği zaman medyayla beraberdir, işine gelmediği, medya Sayın Başbakana eleştiri yönettiği zaman ise medya düşman ilan edilir.
İşine geldiğinde demokrasi savaşçısı olur işine gelmez ''Bizim için demokrasi işimiz bittiğinde ineceğimiz bir trendir''der.
Hangi birini sayıcazki burada ama başbakanımız zekidir halkı çok iyi tanır ve halkın değerlerini nasıl kullnacağını çokiyi bilir.
Teşekkürler kardeşim paylaşım için.

zaten siz hep ac kalıyonuz size maas verilmiyooo

feto evinde kalan herkes zorla zaman almak zorunda ondan çok satmasın sakın =)

bi evde 5 kişi kalıyosa 5inede zaman bi eve aynı gazeteden 5 tane giriyo =)

ama konumuz bu deil yine tipik konu saptırmaca oynunu =)

yazıyı okusaydın ülkeyi kimin nasıl karıstırdıgını anlardın

ülkenin basbakanısa basbakanı ilah degil koyun gibi ne derse yapmak zorunda deilis =)

halen bi kaç özgürlük hakkımız varken kullanıyorus :goz:

zaten siz hep ac kalıyonuz size maas verilmiyooo

İşsizlik oranlarının DİE'nin verilerine göre; KENTLERDE yüzde 23,2 düzeyinde olduğu bir ülkede yaşıyoruz.İş bulanın alabildiği asgari ücret 435 ytl. oysa açlık sınırı yine devlet verilerine göre 935 ytl.Ya ne bekliyordunuz.Ben sizin kullandığınız bu ifadeye sadece pes diyorum.

feto evinde kalan herkes zorla zaman almak zorunda ondan çok satmasın sakın =)

bi evde 5 kişi kalıyosa 5inede zaman bi eve aynı gazeteden 5 tane giriyo =)

ama konumuz bu deil yine tipik konu saptırmaca oynunu =)

yazıyı okusaydın ülkeyi kimin nasıl karıstırdıgını anlardın

ülkenin basbakanısa basbakanı ilah degil koyun gibi ne derse yapmak zorunda deilis =)

halen bi kaç özgürlük hakkımız varken kullanıyorus :goz:

ÖNCE HİTAP ŞEKLİNİ DEĞİŞTİR . tabi birkac özgürlüğünüz var onları kullanıyosunuz hadi ordan be üniversiteye istediğiniz gibi girebiliyosunuz ama basına bir örtü taktı diye almıyosunuz yaa asıl ben size pes diyorum yuh diyorum gercekten cok üzülüyorum sizlere vallaha da billahada

İşsizlik oranlarının DİE'nin verilerine göre; KENTLERDE yüzde 23,2 düzeyinde olduğu bir ülkede yaşıyoruz.İş bulanın alabildiği asgari ücret 435 ytl. oysa açlık sınırı yine devlet verilerine göre 935 ytl.Ya ne bekliyordunuz.Ben sizin kullandığınız bu ifadeye sadece pes diyorum.

belki şükretseniz:goz:

ÖNCE HİTAP ŞEKLİNİ DEĞİŞTİR . tabi birkac özgürlüğünüz var onları kullanıyosunuz hadi ordan be üniversiteye istediğiniz gibi girebiliyosunuz ama basına bir örtü taktı diye almıyosunuz yaa asıl ben size pes diyorum yuh diyorum gercekten cok üzülüyorum sizlere vallaha da billahada

Pes etmekten başka nasıl bir çaren olabilir ki Aybüke? Haksızsınız.

Fare07 nasıl konuşulacağını çok iyi bilen biridir. Hitap şeklinde en ufak bir prüz bile yok. Sadece eleştiriye verecek cevap olmadığı için bir saldırgan tavır hissediyorum. :goz:

Pes etmekten başka nasıl bir çaren olabilir ki Aybüke? Haksızsınız.

Fare07 nasıl konuşulacağını çok iyi bilen biridir. Hitap şeklinde en ufak bir prüz bile yok. Sadece eleştiriye verecek cevap olmadığı için bir saldırgan tavır hissediyorum. :goz:

umuyorum ki sizlerle ahirette karsılasmam umuyorum ki....

aybüke msj ların gerçekten cok hoş ... nei sawundugunu bile bilmiyorsun .. boş laf ebeliğinden baska bir şey yapda dişimi kırayım FETTOŞ ' a yollayayım :D

umuyorum ki sizlerle ahirette karsılasmam umuyorum ki....

....bende =)

sen ne diyon ya bekir çoskundan girdin tayyiple devam ettin zamanla biraz daha devam ettin ahiretle bitirdin =)

sahrosmusun nesin =)

Geri