Tayyip Erdoğan'ı Öldürebilirler!

ramo46

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Evet, Erdoğan'ı öldürebilirler. Çünkü son günlerde DTP'nin
gövde gösterisine dönüşen mitinglerinde söylenenler
Erdoğan'ın ölüm emri gibiydi.

Hiçbir zaman hak ettiği değeri görmeyen, umutlarını hep
sonraya erteleyen, hayallerinin üstüne her defasında kalın
ve sürekli çizgi çeken bu vatandaşlar, başkalarının masa
başı dövüşleri yüzüne zulüm çektiler.

Yine öyle oluyor. Ciğerlerini kedilerin önüne atsan kedilerin
bile tenezzül etmeyeceği insanlar Erdoğan'ın “görüldüğü
yerde öldürülmesi” gerektiğini söylemeye cesaret ediyorlar.
Bu kadar rahatlar. Masa başında aldıkları kararları vücudunun
her yerine bağladıkları bombalarla halkın arasına gönderdikleri
canlı bombalarla icraata sokan bu deli saçmaları, bölücü
başınınsa fiziksel şiddete maruz kaldığını iddia ediyorlar.
Canlı bombanın kapanına yakalanan cansız bedenler kimin
umurunda! Bir yanda PKK'nın yetim bıraktığı çocuklar, direksiz
kalan evler varken diğer yanda PKK'nın kurucusu
Abdullah Öcalan'ın fiziksel şiddet gördüğü için verilen
tepki var.

Yerel seçimler öncesi ortamın kızıştığını siyasi partilerin
verdiği reklamlardan anlıyoruz. Bu hareketlilik tıpkı
Cumhurbaşkanlığını seçimi öncesinde olduğu gibi çok
baş ağrıtacak. Birilerinin masa başı kararları çok can yakacak.

Karşımızda Teksas'a dönen bir Türkiye var.

Erdoğan, Bush gibi korunuyor.

Çift makam aracı hatta çift helikopter.

Dublörler, sürekli tetikte bekleyen özel timler…

Suçlu kim? Suçlu ülkeyi germek, ikiye bölmek için
milletvekillerini Diyarbakır'da toplayan,

“Sayın Öcalan'ı serbest bırakın” diyenler.

Çözüm ne? Çözüm otoriter bir hükümet.
Cesur değil, mantıklı bir Başbakan.
Konuşan değil, iş yapan Bakanlar.
Gezen değil, dinleyen milletvekilleri.
Basının karşısına geçip köpüren değil,
Edirne'sinden Şemdinli'sine orduya hâkim komutanlar.

İdareci emniyet yetkililerinin rüşvetten, güvenliği sağlayan
polislerin fuhuştan görevden uzaklaştırıldığı bir ülkede
yaşamaktan sıkıldım. Saldıranın adamdan, susanın yoktan
sayıldığı bir Türkiye istemiyoruz. Ekonomik krizin dalga dalga
yayıldığı şu günlerde bir de terör örgütünün ve yandaşlarının
kahrını mı çekeceğiz? Çekemeyiz!

http://www.haberaktuel.com/Tayyip-Erdogani-Oldurebilirler!-Muaz-KALAYCI-yazisi-1242.html#MainScene

nedir bu sizdeki akp dusmanlıgı anlamıyorum bıraz objektif bakın ve sürekli sacma sapan fikirlerle eleştireceginize devlet arşivlerınden akp nın 6 yılda yaptıkları ilklere hizmetlere bakın!

nabıyosun arkadaşım böyLe mesaj yazıLır mı...

ben öldürsünler demiorum ki çkazara bi kurşun gelip çarpabilir mesela :)

bence saçma sapan yorumlar yapılıyor ..

sen daha dorusunu yap ozaman

nedir bu sizdeki akp dusmanlıgı anlamıyorum bıraz objektif bakın ve sürekli sacma sapan fikirlerle eleştireceginize devlet arşivlerınden akp nın 6 yılda yaptıkları ilklere hizmetlere bakın!

evet araştırdık ve 6 yılda ülkenin %90 nını sattığını gördük

ben öldürsünler demiorum ki çkazara bi kurşun gelip çarpabilir mesela :)

sen daha dorusunu yap ozaman

evet araştırdık ve 6 yılda ülkenin %90 nını sattığını gördük

ya allah aşkına kalan %10'luk kısmı bir yazda bilelim..ama dersenki onları yazman oralarıda satarlar ayrı mesele..

ya o zaman manyak karısır ulke

sen once ozelleştirme ve satma arasındaki ince ayrımı ogren sora konusuruz hala satma diyolar yaa komik:))

aslında öldürseler hiç fena olmaz yani :)

nerde o günLer diecem ama... onda da bi can var...

Madem ölmesini çok istiyorsunuz ozaman söyleyin Apo itine öldürtsün ne duruyorsunuz

nede olsa Öcalan ın Ulusalcılarla arası çok iyidir

hatta Öcalan şerefsizne devletin düzenleyeceği suikakastten Öcalanı ulusalcıların fikir babaası YALÇIN KÜÇÜK kurtardı

bu yüzden bu yöndeki isteklerini kırmaz merak etmeyin :)

basic o zaman bilmedigin seylerde iddaada bulunmamayı ogrenmısolman gerekirdi..

ya arkadaşlar bikere tamam erdoğan güzel konuştuda tam seçim zamanımı aklına geldi bu milliyetçi sölemler ülkeyi bu hale getiren bu vatan hainlerini bu noktaya getiren akp değilmiydi bu başbakan değilmiydi... ülkeyi satıyor birilerine bilmem kaç taksitle ülkeyi peşkeş çekiyor siz hala özelleştirme diyorsunuz yapmayın ya sizi bunlar okuyup üfledimi naptı.... silkelenin biraz etrafınıza bakın.... ülke elden gidiyorrrrrr....

sen çok biliosan sölede örenelim

bak yıl 2001 türk-iş sendikasının rahmetli başbakan ecevite yazdığı mektup....

EKONOMİK VE SOSYAL KONSEY�İN 31 MART 2001 TARİHLİ TOPLANTISINDA TÜRK-İŞ TARAFINDAN BAŞBAKAN VE KONSEY ÜYELERİNE SUNULAN RAPOR

Sayın Bülent Ecevit
Başbakan

Türkiye, tarihinin en büyük krizini yaşamaktadır. Türkiye, bu krizi parlamenter demokratik düzen içinde atlatabilecek ve krizsiz bir büyüme gerçekleştirebilecek güce ve potansiyele sahipken, yanlış politikalar ve uygulamalar nedeniyle ülkemizin sorunları her geçen gün daha da yoğunlaşmaktadır. Bugünkü krizin sorumlusu, IMF ve Dünya Bankası programları ile, ülkemizi bu kuruluşlara muhtaç bırakan ve ardından bu kuruluşların dayatmalarını kabullenen hükümetlerdir, tam üyeliğe geçilemeden sürdürülen gümrük birliğidir.

IMF ve Dünya Bankası politikalarının amacı, Türkiye�ye yardım değil, Türkiye�nin borçlarını zamanında ve tam olarak ödemesini sağlamaktır. Ülkeler ve uluslar arasında sürekli dostluklar yoktur. Özellikle çağımızda sorunlarımızın çözümü için başka ülkelerden ve uluslararası kuruluşlardan medet ummak, aşırı bir iyimserliktir.

IMF ve Dünya Bankası politikaları ve tam üyelik olmaksızın gerçekleşen gümrük birliği sonucunda, ülkemizde,

- yatırımlar durmuş,
- tarım ve hayvancılık çökertilmiş,
- göç ve işsizlik artmış,
- Türkiye ekonomisinin ve ulusal savunmasının temel dayanağı olan birçok işletme kapatılmış,
- yoksulluk artmış, gelir dağılımı adaletsizliği daha da bozulmuş,
- kayıt-dışı ve kaçak işçilik yaygınlaşmış,
- kamunun eğitim ve sağlık hizmetleri gerilemiş,
- büyük sanayiciler bile üretmek yerine rantiyeliğe, ithalatçılığa ve pazarlamacılığa başlamış,
- Türkiye�nin dış ödemeler dengesi açığı daha da büyümüş,
- kamu açıkları daha da artmış,
- taşeronlaşma, mafyalaşma, yağma, talan, rüşvet ve yolsuzluklar yaygınlaşmış, bankalar soyulmuş ve boşaltılmıştır,
- siyasete, bugünkü siyasi partilere ve Meclis�e duyulan güven sarsılmıştır.

Halkımız yaşadığı büyük sıkıntılardan kurtulmak için siyasette yeni arayış ve beklentiler içine girmiştir.

Hükümet adına açıklanan �Programın Genel Stratejisi� belgesinde ve bugün Ekonomik ve Sosyal Konsey�e sunulan �Genel Ekonomik Durum Değerlendirmesi Sunuş Notu�nda, krizden çıkış için öngörülen adımların, IMF ve Dünya Bankası�nın bugüne kadarki çizgisinin daha katı bir biçimde devamı olduğu anlaşılmaktadır.

Hükümetin konuya ilişkin temel belgelerinde, özelleştirmelerin daha da hızlandırılarak sürdürülmesi öngörülmektedir. Bugüne kadarki özelleştirme uygulamalarından da görüldüğü gibi, bunun anlamı, ulusal ekonominin ve ulusal savunmanın zayıflatılması, yağma ve talan, yolsuzluk, işsizlik, işyerlerinin kapanması, üretimde azalmadır. 14 Mart 2001 tarihli Programın Genel Stratejisi belgesinde, Sayın Kemal Derviş�in 19 Mart 2001 tarihli basın toplantısında ve bugün sunulan Genel Ekonomik Durum Değerlendirmesi Sunuş Notu�nda, başta Türk Telekom, THY, Tüpraş, Erdemir, Tekel ve Şeker Fabrikalarının kamu hisselerinin satışı ile TEAŞ ve TEDAŞ�ın varlıklarının bir bölümünün özelleştirileceği, diğer işletmelerin özelleştirilme sürecinin hızlandırılacağı açıklanmaktadır.

sizin satıldı denilen işletmeler özelleştirildi....yani devlet işetmesini özel sektöre verdi...tabii babasının hayrına vermedi...alanlarda o işletmeleri sırtına alıp götürecek değiller yada dünyanın parasını verip kapısına kilit vuracak kadar salakta değiller...orda çalışanlar artık bankamatik memuru veya işçisi değil.yani senin benim paramla akşama kadar yatmıyorlar orda...

ArkadaŞim Çok Dogru SÖylÜyorsun Kesİnlİk Le Katiliyorum Bu Zİhnİyet HİÇ Bİr Zaman DeĞİŞmeyecek Hep Ayni Yorumlar HİÇ Yapilan İŞlere Faalİyetlere Bakilmiyor TakmiŞlar Bİr Kere Dİncİ BaŞkan Muhafazakar BaŞkan, İnsanlar BaŞka Bİr Şey Bİlmİyor Sankİ Çok YanliŞ ...

Madem ölmesini çok istiyorsunuz ozaman söyleyin Apo itine öldürtsün ne duruyorsunuz

nede olsa Öcalan ın Ulusalcılarla arası çok iyidir

hatta Öcalan şerefsizne devletin düzenleyeceği suikakastten Öcalanı ulusalcıların fikir babaası YALÇIN KÜÇÜK kurtardı

bu yüzden bu yöndeki isteklerini kırmaz merak etmeyin :)

:biggrin:biggrin:biggrin

yorumsuz

dogru arster özelleştirilen yerler neden ozelleştirildei hükümet bu yerlere kendı adamlarını koyarda somurr batırırsa şirket kar yerine zarar etmeye baslarsa akp nin yaptıgı gibi ozelleştirme sart.hadı şimdi sömürsünler sıkıyosa bankaları somuremezler artık somuremezler ulkenin bankalarını şirketlerini

Yaw Ben Sana BİŞey SÖleyyeyİm ArkadaŞim GeÇenlerde Bİr AÇiklama Yapildi İnŞ DİnlemİŞsİndİr Bu Ülkede En Az Erdogan HÜkÜmetİnde TÜrkİyenİn Topraklari SatilmiŞ Yanİ Bİrİlerİ GelmİŞ Yer AlmiŞ Ve Buda Normal Sen Nasil Gİdİyor Bİr Ülkede Parasini Verİp Ev Arazi Aliyorsan Ayni Sarti Onada Tanimalisin. ÖzelleŞtİrme Konusunda Da Ayni Şekİlde DÜn Yada O Çakadar Çok BÜyÜk TÜrk Yatirimcilar Varki Yabanci Ülkelerde Faalİyet Yapan Bunlar KÖtÜ Şeyler DeĞİl KÖtÜ Olan Bu Zİhnİyet Kurtulun Artik İŞİ Yapanina Hak Edene Birakin Artik DiŞaridan HerŞey Kolay Gelİr..

Talip efendinin kalemini kimse kıramaz....Neden..
görevini tamamlamadı :B.O.P SULTANI OLACAK...TABİ T.C. OLMAYACAGINA GÖRE....:)

Bazı yorumlara üzüldüm...

İyi veye kötü,Elbet birgün hepimiz öleceğiz...

Bu bağlamda diyorum ki Allah hepimize eceliyle bir ölümü nasip etsin..

Şunuda eklemek istiyorum Her kim Milletin Canına,Malına,Hürriyetine

Bölünmez bütünlüğüne.

Kastediyorsa,,,, Öbürdünyadan önce Türkiye Cumhuriyetine Adalet

önünde hesap vermeden gitmesin...

Konumu yetkili bir arkadaş kapatırsa iyi olur kanatindeyim.

Geri