Tayyib Kimdir?

Tayyib Kimdir?

• Atatürkten Sonra En Büyük Adamdır

Kullanılan: 40 19.5%
  • Tayyip, sefer ile alinin en yakın arkadaşıdır

Kullanılan: 6 2.9%
  • Ulu bilgedir

Kullanılan: 2 1.0%
  • Şeriatçıdır

Kullanılan: 59 28.8%
  • İyidir :/

Kullanılan: 24 11.7%
  • Kötüdür

Kullanılan: 45 22.0%
  • Hiçbiri değildir.

Kullanılan: 29 14.1%

• Kullanılan toplam oy
    205
tayyip yaramaz adamın tekidir adam bile degildir kendisi

Atatürk vatanımızın topraklarını kurtarmak için çalıştı,çabaladı tayyip ise bu vatanın topraklarını yabancılara satmak için çalışıp çabalıyor.

tayyib benim hemşerimdir ben gerisine karışmam

bence tarihte görülmüz en büyük vatan hainidir şıkkı da eklenmeli

tanıtım:şeriatçıdır

Atatürkten Sonra En Büyük Adam Diyenleri Kınıyor Ve Lanetliyorum Şerefsizin Tekidir

Türkiye' nin başına gelmiş en kötü olaylardan biridir. Tayyip. Gericidir. İrticadır. Elinden gelse vatanın her karış toprağını satar.

aha bu da ergenakoncu, alın bunu da... iyi niyet okuyucu olurdun haa:) Allah iyiliğini versin emi...

orda ki her konunun altına belgesini koyarmısın bence daha da inandırıcı olur sırf yazıyla yada medya ile bu işler olmuyo ... kulaktan duyma haberler...

Atatürkten sonra en büyük adam :durdurun komikti saol:clap

Tayyip, şehidimize "kelle" davasını kaybeden. (bu önemli, çünkü oğlu çürük ve askere gitmiyor)

ülkeyi satıp, bize bir şey koklatmayan, hep kendi yiyen kabine arkadaşları ile...

içim el vermiyor yapılan iş süslü görüşmelere, :melek halkımıza, çiftçimize ettiği hakaretler...

daha da bir sürü, anket için yeterlidir.

ben böyle tanıyor, biliyor, anlamıyorum. :saskin

orda ki her konunun altına belgesini koyarmısın bence daha da inandırıcı olur sırf yazıyla yada medya ile bu işler olmuyo ... kulaktan duyma haberler...

işte bu sizin anlayışınız :D medya zaten Akp yi savunuyo Sırf Atma Onlarda Var Mesela Şimdi Konuşalım Akp nin hiç ithalattan bahsettiğini duydun mu? Tayyibin oğlu yardımlarla okuyodu Şimdi????? Ya Kabine Arkadaşları????? Peki Senin Anan Baban Benim Vatandaşım Ne yapıyor ne kadar maaş alıyor ??? !!!!!!!!!!

Yapmayın ArkadaşLar Türkiye böLünmez bir bütündür diyoruz ama ToprakLarımz satıLıyo MeseLa OtobanLar

Bence Bu Forumda Siyasi Anketler Kaldırılmalı.....çünkü şıklar Saçma Cevaplar Saçma Tayip Iyi Adamdır Veya Değildir Sen Burda Bunun Anketi Yapınca Yerel Tv Bunu Yayınladı Demi....

abuk subuk küfürler sayıp adama hakaret edip iftaralar atcağınıza bare delil gösterip ne dicekseniz deyin..

Geri