tavsiye edebileceğiniz dvd filmler var mı?

tekkkin

New member
Reaction score
0
6. his, dövüş klubü benzeri yani içinde gizemleri olan filmlerden veya gerçek anlamda komedi diyebileceğimiz filmlerden tavsiye edebilecekleriniz varsa çok sevinirim.
(konuyu yanlış yere açtıysam gerçekten çok özür dilerim)

önerebileceğim pek film yok aslında ;

ama kanlı elmas , kelebek etkisi ni öneriyorum .

ammmaa ; recep ivediğide unutmaa

haute tension yada high tensionn kesinlikle izle 143 ülkede yasaklanmış dehşet bi film kan tutuyosa bakma ama :D

cevap veren arkadaşlar,
çok teşekkür ederim. ismini verdiğiniz filmleri bulmaya çalışacağım. fakat benim aradığım korku değil , gerilim (gizem, şizofreni vs.) filmleri. bununla birlikte , gerçekten herkesi güldürebilecek kadar orjinal filmler.
tavsiyelerinizi yine bekliyeceğim...

cevap veren arkadaşlar,
çok teşekkür ederim. ismini verdiğiniz filmleri bulmaya çalışacağım. fakat benim aradığım korku değil , gerilim (gizem, şizofreni vs.) filmleri. bununla birlikte , gerçekten herkesi güldürebilecek kadar orjinal filmler.
tavsiyelerinizi yine bekliyeceğim...

gerilim istiyorsan testere 4 ü izledin mi? izlemediysen öneriyorum.

Bende söylediğin tarzda filmleri çok severim. ve bu türde izlediğim en güzel film VANILLA SKY diye bir film tavsiye ederim.

Ama BLACK adlı Hindistan yapımı filmi izlemeden sakın ölme derim.

"kanlı elmas, vanilla sky, the prestige" bu filmleri buldum. high tension filimini şöle bir inceledim!!!!
daha ileriye de gitmek isteyemedim:D korku türüne giriyomuşş.
biraz daha yardımcı olun arkadaşlar.daha fazlası olmalı

GeriLim istiyorsan sana ''Boş oda'' fiLmini önerebiLirim..

kardes filmin adı galiba "kayıt" dı acayip bi film hem gerilim hem korku tavsiye ederim ama ilk 10 15 dk sıkıcı sonrası mukemml

Geri