Taso oynuyaLımmı =)

ѕωîммєя

ƒяσѕ¢нмαηη
Altın Üye
Reaction score
0
Heyt bea mahaLLEde herkezi üterdim :hhmanD

i31924_10.jpg

i31923_11.jpg

i31922_12.jpg

i31921_14.jpg

i31920_15.jpg

i31919_16.jpg

i31918_13.jpg

Her Erkeğin küçükken oynadığı bir oyun.. =)

bu tasolarımızdan olsun diye akşama kadar tombi alırdık çıkanlada akşam kadar oynardın o köşede bu köşede

off eski günler aklıma geldi mahallede az mı kavga etmedim bu plastik parcalar için :D:D güzel bi fantazi olmus eline sağlık :D:D

way bea o günler geldi aklıma ben de öle iyi oyuncuydum elimde poşetle mahellede küçük çocukları gaza getirip alıodum tasolarını :D ama sonra annelerine şikayet edenler de olmuo değildi :((((

loney tunes yaw.. eski günlerim aklıma geldi.. walla bütün karakterleri hatırladım.. ne güzeldi yaw...

La ben hep yenilirdim ama arkadaş yenerdi çocuklara balkondan dağıtırdık:durdurun

Harbiden zamanında ne oynardım bu oyunu be........ :durdurun

ben bunları çocukların elinden alıyorum okula bunlar gelmez diye... :D

kötü öğretmen. :p

ben bunları çocukların elinden alıyorum okula bunlar gelmez diye... :D

kötü öğretmen. :p

Harbiden kötü öğretmensin.....Bizimde öğretmenlerimiz elimizden alırlardı...Sanki canımızı alıyorlarmıstık sanırdık...cocukların oyunlarına hic saygısı yok bu ögretmenlerin...:Sopa:Sopa:Sopa:hhsopa :hhsopa :hhsopa :sigara: :sigara: halbuki biz böylece kazanma, kaybetme ve rekabeti öğreniyorduk.....Kumar mı ? Asla hiç öyle bir sey geçmiyordu aklımızdan...:hhmanD :hhmanD :hhmanD :hhsigara :hhsigara

Geri