Tasınabilir Hdd Alacağım ?Ne önerirsiniz ?

ReddeviL10

New member
Reaction score
0
Yakın zamanda aklımda olan taşınabilir hdd alma olayını biraz yakına aldım ve araştırdığım bir markayı size söyleyeyim.
Maxtor Onetouch4 mini 250 gb
Bunu araştırdığımda güzel yorumlar gördüm.birde size danışayım dedim sizin yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum :)

walla benı dınlersen Westrn Digital al bende su an onu kullanıyorum 2.5 yılım bıttı sorunsuz sekılde calısıyor siddetle tavsiye edıyorum allaha emanet ol

Aynen maxtor 320 gb öneririm arad pek fark yok bende senin gibi 250 alacaktım fiyatı öğrenince vazcaydım 320 aldım...

arkadaşım bende western digital marka 160 gb lık kullanıyorum ama yetmiyor.. sen sen ol 250 den aşağı alma ama tavsiyem bu markadan da şaşma.. hem hızlı hemde 2 yıldan fazla oldu yine de bana mısın demiyor.. neyse şimdi nazar değer daha fazla anlatmayayım.. hdd im bozulur tüm arşivim zarar görür yoksa :)

aslında bende 320 istiyorum.320 den sonrası güç beslemesi adaptör ile oluyor.Taşınabilirliğin ne anlamı kalıyor..Maxtor yada western Dıgıtal arasında kaldımdı.Yorumlarınız için teşekkür ederim..

elimde Maxtor 500 Gb satılık var =) Alacaksan öneririM:p:D

western digitali tavsiye ederim. tasarımı hoş my book serisinden birini kullanıyorum.hız konusunda da baya iyi.

Geri