Tarzan Action Game [HH] Bir oyun hiç bu kadar zevklı olmamıstı ;)

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
657192.jpg

cddsn19b.jpg

Password:

Download:

Kod:
http://rapidshare.com/files/16107033/TARZAN-3d_game_hackhell.rar

saol indiriorum:D

indirdim we sifre olmuo galiba rar dan cikmio oyun yuklen mio

oyunu inndirdim kurdum saol paylaşım için

abdullah_5' Alıntı:
saol indiriorum:D

indirdim we sifre olmuo galiba rar dan cikmio oyun yuklen mio

Bide bunu dene react0r@hackhell :eek:ha oda olmadı kendin yaz..

react0r hayranınım resmen:D:D bende bu oyunun demosu vardı kardeşime oynatıodum artık kendimde oynarım belki:p:p

arkadasım exe dosyası rar dan cıkmıyor.yanlıs sifre- CRC hatası diyor..yokmu bunun bir çözümü ? yardımcı olsan

çok teşekkür ederim..kızım için indiriyorum...

bluewolf41' Alıntı:
arkadasım exe dosyası rar dan cıkmıyor.yanlıs sifre- CRC hatası diyor..yokmu bunun bir çözümü ? yardımcı olsan

yaw işiniz gücünüz dalavere...!Canavar gibi çalışıyor..İndireceklerede mani oluyorsunuz! Nasıl yapılacağını bilmiyoruz deyin de biz de yardımcı olalım..!Şifreyi kopyala yapıştır yap..Arşivden çıkacaktır hepsi bu....

tşkler sifredeki react0r@hackhell
0 değil "sifir" yaparsanizi oluyor

Güzel oyun dostum..Sagol Paylaşımın için..

Teşekkürler, yiğenlerim gelirse oynatırım onlara.

güzel bir oyun
çocuklar için baya eğlenceli
sağol

fenomen2' Alıntı:
yaw işiniz gücünüz dalavere...!Canavar gibi çalışıyor..İndireceklerede mani oluyorsunuz! Nasıl yapılacağını bilmiyoruz deyin de biz de yardımcı olalım..!Şifreyi kopyala yapıştır yap..Arşivden çıkacaktır hepsi bu....

fenomen arkadasım ben sana herhangi bi sebeple birşey sordummu ? neden olaya patlıcan oluyorsun anlamış degilim.dalavere ile işim olmaz şahıslar hakkında önyargılı olmazsan sevinirim.açığa kavuşturamadıgım olayla ilgili yazı yazdım.çok bilgin varsa moderatörlük yolu var bu işin! biraz dikkatli konuş(san cok makbule geçer) ! okadarını bende biliyorum.. bilgilendirici konusup artizliq yapma olurmu.yardımın için saol

kardeş vermiş olduğun parola yanlış olmuyor.Verdiğin parolayı kontrol et
onca zahmete girip indiriyoruz Parolaya bir bakıver

reactor şifreyi kontrol et baba sana zahmet

Şifre Doğru Elle Yazmayı Deneyin

Geri