Tarihte Türk Diye Bir IRK Yoktur, Sadece ...

Şunu haber diye ne koyarsınız ki acaba? İt ürür kervan yürür...

bence haklıda olabilir sonuçta Türklere hakaret etmiyo sadece Türk adının Türkiye ırkının adının Türk olmadığını söylüyo. nasılki Rusyada Rus ırkı değilde Slav ırkı deniyorsa Türkün ırk adıda farklı olabilir. hemen de düşman yakıştırması vermeyin adama. söylediği sözü bi düşünün.

Tartışılır...Uzun sürer kafa yormaya değmez...
Tüm dünya 1071 den beri böyle biliyor 1914 ten beride ezberledi...
Unutturmayalım..

bence haklıda olabilir sonuçta Türklere hakaret etmiyo sadece Türk adının Türkiye ırkının adının Türk olmadığını söylüyo. nasılki Rusyada Rus ırkı değilde Slav ırkı deniyorsa Türkün ırk adıda farklı olabilir. hemen de düşman yakıştırması vermeyin adama. söylediği sözü bi düşünün.

Arkadaşım bunun düşünecek bir tarafı yok. Bu adamın söylediklerinin yalan olduğunu ispat edecek binlerce bilimsel delil var. Tereddüte yer bırakmayacak derecede de kesindir. Bu delilleri burada onlarca kere yazdım istersen yine yazarım. Söylediklerinin tam karşılığı: KASIT

sonunda bunuda söylemeye başladılar.... acaba hangi gizli ögrütten ne kadar mangır alarak ortaya çıktı bu adam

Her insan sonradan Türk olamaz ! Allahıma binlerce şükrediyorum,Türk olarak dünyaya gelmişim.

Lanet olsun ırkıma,soyuma dil uzatanlara!!!!!!!

Arkadaşım bunun düşünecek bir tarafı yok. Bu adamın söylediklerinin yalan olduğunu ispat edecek binlerce bilimsel delil var. Tereddüte yer bırakmayacak derecede de kesindir. Bu delilleri burada onlarca kere yazdım istersen yine yazarım. Söylediklerinin tam karşılığı: KASIT

benm demek istediğimi yanlış anlamayın. ben yalnızca Türk'lerin ırkının adının farklı olabiliceğini söylüyorum. Türkler Türktür buna lafım yok. ama ırk adı nedir bilinmez. sonuçta ırkların isimleri universal olarak duyrulur. Türk kelimesi Universal düzeyde karşılanamaz. Turk demekte doğru olmaz. mutlak suretle vardır bi karşılığı... :thumbup1:

Geri