Tarihle ilgili her şey

Sizden bir ricam olacaktı Osmanlı zamanında yaşanmış ilginç enterasan olaylar varmı varsa butür olaylar hakkında bilgi döküman vs. isteyecektim.Şimdiden teşekkür ettim verdiğin emek ve çalışmalar için

ben tarih özürlü bi insanım bana yardımcı olursanıs sevinirim tarihle ilgili sunular yada notlar saolllll. pyee

selam bana çok ama çok acilen babailer ve şeyh bedrettin isyanı hakkında bilgi lazım internetten birtakım bilgileri topladım ama bana özellikle varidat hakkında- hele ki e-book- bilgi lazım umarım çok şey istememişimdir :D teşekkürler şimdiden

bana roma imparatorlugu lazim :(( sinifi gecmek icin roma I. sinava gircem

mail adresimi veririm istersen

slm arkadaşım bana bu 2konudan her hangi birini bulabilirmisin!yardımcı olursan çok sevinirim..

1. TÜRKİYEDE ÇOK PARTİLİ DEMOKRATİK YAŞAMA GEÇİŞ SÜRECİNDE SİYASİ LİDERLİK

2. LOZAN KONFERANSI SÜRECİNDE TÜRK TEMSİLCİLERİNİN LİDERLİK VE ÇATIŞMA YÖNETİMİNE İLİŞKİN TUTUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

herhangi biri olabilir....

Slm

KARDEŞ İSLAm tarihiyle ilgili herşeyi açık ve doğru bi şekilde öğrenebileceğim bi kaynak varmı elinde

arkadaşlar banada tarih öncesi çağlarla ilgili bilgiler lazım...buraya koyarsanıs sevinirim....şimdiden thx...!

bende tarih 1 sınıftayım elinde ne kadar sunu varsa tarihle ilgili koyarmısın hepsini alıyorumD:

islam tarihi ve uygarlığı ile ilgili bir powerpoint sunum bulabilirsen sevinirim. teşekkürler

Geri