Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hipotermi ; vücut sıcaklığının 35 derecenin altına düşmesidir.Halk arasında donma olarak bilinen ateş düşmelerine sebep genel olarak aşırı soğuğa maruz kalmak olabildiği bazı ilaçların (nonsteroid-antienflamatuarlar gibi) yan etkisi olarak da görülebilmektedir.
hastaneye giderken kaza yapan adam suyun şokuyla sinirlenip arabalarına çarpan adam cebindeki silah aklına gelip çıkarıp şöförü vurur vurduğu şöförden seken kurşun arabanın lpg tankına ordan benzin deposuna giderken bir patlama sonucu insanlar yanark ölür ama patlamadan sağolark sadece intihar etmek için adam kurluru kurtulmasının sebebi üzerindeki ıslak elbiseler olur adam kendisini ölümsüz sanıp sigaraya başlar 6 ay sonra karaciğer yetmezliğinden ölür
yaw tamam verilmiş bi yanlışlıktır olmuş affedin garipi hatasız kul olmaz yaw ben görmemiştim kalkıpta aramadada aklıma fransız intiharı diye aratamazdım aklıma gemezdi güncellenmesi ii olmuş sağol onur kardeşim