Tarihin en acımasız halkı...

Bir arkadaşımız semavi dinlerde bunun olmadığını söylemiş.Onu kastetmedim.Yanlış anlaşılma.
Bakınız Aztekler bunu zevklerine yönelik yapmıyorlar. İnanç meselesi inandıkları "tanrılar"ı var (ölen razı kesen razı...)Tüm bunların, yarın öbür gün "Türkler Ve Aztekler akrabadır" tezleriyle onların karşılarına çıkmayalım diye yapıldığını düşünmemek içten bile değil... Araştırın Efendiler; Kayıp Kıta MU!

Bir şey eklemekte kendimi haklı buluyorum: söylediklerimle yazdıklarımla "yaşadıklarımız"la tüyleri ürpermeyen insanlar var, biliyorum... Bunlar bizden olanlar ya unuttular, ya bilmiyorlar, ya birşeylerin tesiri altındalar ya da aptallar! Tüm bu "insan(!)"ları uyandırın. anlatın, etkileyin.. Bırakın birbirinize ben bunu bildim ben şunu bildim öğrendim hacasını yapmasını! Unutmayın "Bildikleriniz anlatabildikleriniz kadardır" Anlatın: her konuda araya sokun; kimse size hakaret edemez yanlış şeyler söyleyemez bilin ki daha güzlü kanıtlarla karşılarında beni yani BİZİ bulacaklar! Hadi kalın SAĞLICAKLA!

NEFRET EDİYORUM KENDİ İNSANIMA "TÜRK MİSYONU" UYGULAMAKTAN!

Her millet zamanında katliam yapmıştır ve bu insanlık yokolona kadar devam edecektir. Ben masumum diyen millet yalan söylüyordur. Az veya çok hiçbir millet masum değildir.

BENCE ispanyollar daha vahsi barbar aztekler en azından kendi nufuslarının bi kısmını yok etmişler
ispanyollar ise sırf işgal için azteklerin hepsini ortadan kaldırmış....

arkadaşlar tarihin en acımasız milleti filan deniyorda onlarda inançları doğrultusunda yapmışlar bazı şeyleri... ona kalırsa biz dünyada hayvanlara en acımasız davranan 1-2 milletten biriyiz o zaman kurban bayramlarında :) yani bu işin sonu inanca dayandığı için bence tam değil acımasızlık asıl gözü dönmüşlük almanların ve yine onlarla savaşan ingilizlerin yaptıklarıdır bence

arkadaslar yazarını hatırlamıyorum fakat kitabın ismi ''batı neden kazandı''. orada aztekler ne kadar cani görünseler de, sonradan batılıların vahşiliklerini daha iyi anlıyorsunuz. hepinizin okumasını siddetle tavsiye ederim. kitabın bazı bölümlerine, batı propagandası yaptıgından dolayı gıcık olabilirsiniz, uyarayım şimdiden.

AZTEKLERE hakaret KAMPANYASI şu Mel Gibsonun filmiyle başladı...
yapılan ayinde kurbanların kalbini yiyordu rahip...

arkadaşlar bunlar elbette doğru ama şunu unutmayın; aynı ayinler hristiyanlık öncesi Avrupadada yapılmıştır... Hristiyanlık sonrası Avrupadada yapılan savaşları soykırımları elbet biliyorsunuz...

İngilizlerin,Almanların,İspanyolların,Hollandalıların dünyanın dört bir yanına dağılıp sömürgeleştirdikleri halklara yaptıkları zulüm ve katliamlara ne demeli peki...

Atom bombasını aztekler mi bulmuş... roketi füzeyi aztekler mi icat etmiş... Irakı , Bosnayı, Çeçenistanı Aztekler mi kan gölüne çevirmiş... Zamanında Balkanlarda Türkleri Aztekler mi katletmiş.. Kurtuluş savaşında Ülkemize aztekler mi göz koymuş...Kırım müslümanlarının kökünü aztekler mi kazımış...

Bugün dünyanın dört bir yanında yaşanan açlığın çevre felaketlerinin küresel ısınmanın da mı sebebi aztekler?

ARKADAŞLAR BÖYLE OYUNLARA GELMEYİNİZ...
AMERİKAYI KEŞFEDEN AVRUPALILAR ORADAKİ KIZILDERİLİLERİ KATLETMEDİ Mİ?
PEKİ KİM BU KIZILDERİLİ DEDİKLERİMİZ?
AZTEKLER VE MAYALAR...
HAAA... GÜYA AZTEKLER EN ACIMASIZ MİLLETMİŞ HA.. DEMEK ONU KATLEDEN AVRUPALILAR DA DÜNYAYI BU ACIMASIZLARIN ELİNDEN KURTARMIŞLAR DA HABERİMİZ YOKMUŞ DEMEK...

BU OYUNLARA GELMEYİN... EMPERYALİSTLERİN TUZAĞINA DÜŞMEYİN!!!

Asteklerin mimaride ulaştıkları başarıları okudunuz mu? Batılılar ne derse tersine inanın.Almanların bu konularda kimse eline su dökemez.

E n B a r b a r h a l k ı
M O Ğ O L L A Rdır bence !

Geri