Tarihin en acımasız halkı...

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
86fiscj.jpg

Almanya'nın başkenti Berlin'de, tarihin en gaddar halkı Aztekler'i anlatan bir sergi, Aztekler hakkında bilinmeyen pek çok gerçeği de gün yüzüne çıkardı. Bugünkü Meksika topraklarında, M.S. 400 - 1500 yılları arasında büyük bir uygarlık yaratan Aztekler, yaptıkları kanlı törenler ile de tanınıyordu. Huitzilopochtli adlı Güneş Tanrısı'nın şefkatini kazanmak için insan kalplerini yiyen ve kanlarının içilmesine inanan halk, dini törenlerde de tüyler ve kağıttan yapılan yılanlar ile süslenen çoğu mahkum olan kişileri kurban seçiyordu. Rahipler, flüt eşliğinde yapılan törende, taş bıçak ile kurbanların kalbini çıkarıyor ve vücudu, piramidin basamaklarına atıyor, kalbin üzerine biber koyarak yiyordu. Yağmur Tanrısı Tlaloc'a, 4 - 7 yaşları arasındaki çocukları getiren ve boğazlarını keserek kurban eden toplumda, en büyük kitlesel kurban, 1487'de Mayor Tapınağı'nın açılışında 20 bin kişinin sunaklarda kurban edilmesiyle olmuş ve bu iş 4 gün 4 gece sürmüştü.

Mel Gibson un yönettiği APOCALYPTO filmini öneririn aztek acımasızlığı, kurbanlar, kalp çıkartma kafa kesme, piramidin basamaklarından atma, hepsi anlatılıyor filmde

ne acaıp insanlar varmış paylaşım icin tşk.

Tarihin en acımasız halkını ne çabuk unuttunuz! Kimse azteklere bu iğrenç "ırk"ı bildikten sonra cani diyemez!!!
Kumar oynayan iki askerin hikayesini bilmez misiniz!?
2 asker ağaca bağladıkları hamile bir kadını tecavüz ettikten sonra çocuğunun cinsiyeti üzerine kumar oynuyolar. Süngüyle annenin karını deştikten sonra zavallı bebeğin kasıklarına bakıp kaybetiğini anlayan asker sinirini can çekişen anneden çıkartıyor!
Bu askerin taburu, işgal ettiği bölgede maç yaptıkları sırada top bulamadıkları zaman katlettikleri insanların kesilmiş kafalarıyla oynadıklarını nasıl UNUTURSUNUZ!
Kimse Azteklere cani diyemez! Israr ediyorum! Heleki bu araştırmanın Azteklerle bir alakası bulunmayan ve çok rahat çamur atabilecek almanlar tarafından yapılmış olması size de ilginç gelmez mi?
Ayrıyetten, bu insanların kimseye işkence etmek gibi bir amacı yoktur amaçları tamamen dinseldir. "Eğlence" için alınmış canların yanında HİÇ kalır...!

Canerbull arkadaş haklı ama bir yerde yanlış söylemiş.Sonuçta yapılan katliamdır.Dikkat edersen semavi dinlerin hiçbirinde insan kurban etme töreni yoktur ve olamaz da.

Almanlar konusuna gelince,azteklere acımasız diyen almanlar,ürettikleri ilaçları,polonyalılar ve ruslar üzerinde denediler.bakalım ona ne diyecekler?

bir de canerbull arkadaş güzel bir noktaya değinmiş.Bugün amerika Irakta insanları zevk için öldürüyor,yani azteklerden hiçbir farkı yok..

Ama azteklerin Allah belasını verdi,İspanyollar azteklere hiç acımadılar...etme-bulma dünyası gerçekten.....

peki kardeş bunları yapan kimin ordu mensupları onuda soolersen memmun olacağız

Tarihin en acımasız halkını ne çabuk unuttunuz! Kimse azteklere bu iğrenç "ırk"ı bildikten sonra cani diyemez!!!
Kumar oynayan iki askerin hikayesini bilmez misiniz!?
2 asker ağaca bağladıkları hamile bir kadını tecavüz ettikten sonra çocuğunun cinsiyeti üzerine kumar oynuyolar. Süngüyle annenin karını deştikten sonra zavallı bebeğin kasıklarına bakıp kaybetiğini anlayan asker sinirini can çekişen anneden çıkartıyor!
Bu askerin taburu, işgal ettiği bölgede maç yaptıkları sırada top bulamadıkları zaman katlettikleri insanların kesilmiş kafalarıyla oynadıklarını nasıl UNUTURSUNUZ!
Kimse Azteklere cani diyemez! Israr ediyorum! Heleki bu araştırmanın Azteklerle bir alakası bulunmayan ve çok rahat çamur atabilecek almanlar tarafından yapılmış olması size de ilginç gelmez mi?
Ayrıyetten, bu insanların kimseye işkence etmek gibi bir amacı yoktur amaçları tamamen dinseldir. "Eğlence" için alınmış canların yanında HİÇ kalır...!

ne diyebilirim ki doğru söze ne denir? zamanında ermenilerin doğuanadolu daki insanlara yaptıklarını biras araştırsanıs bunlar hiç kalır ayrıca adamlar din inancı için yapıolar orda katledilen insanda mutlaka gönüllü ama neyse paylaşım için saol

ermeniler bunu zamanında doğu anadoluda değil daha 15 yıl evvel karabağda yaptılar.

ermeniler bunu zamanında doğu anadoluda değil daha 15 yıl evvel karabağda yaptılar.

hemde tüm dünyanın ve Türkiyenin gözü önünde..Azeri köylerini basıp,erkekleri öldürdüler,kızları iste toplayıp götürdüler.Bunu ben söylemiyorum.Savaşı bizzat yaşamış insanlar söylüyor.Ve bilseniz o etrafta dolaşan ''soykırım''diye ağlayan Ermeniler,Hocalı köyünde neler yaptılar???Azteklerin yaptıkları onların yanında hiç kalır.

Buna Srebrenitsa-Felluce örnekleri de verilebilir.

ne diyebilirim ki doğru söze ne denir? zamanında ermenilerin doğuanadolu daki insanlara yaptıklarını biras araştırsanıs bunlar hiç kalır ayrıca adamlar din inancı için yapıolar orda katledilen insanda mutlaka gönüllü ama neyse paylaşım için saol

hemde tüm dünyanın ve Türkiyenin gözü önünde..Azeri köylerini basıp,erkekleri öldürdüler,kızları iste toplayıp götürdüler.Bunu ben söylemiyorum.Savaşı bizzat yaşamış insanlar söylüyor.Ve bilseniz o etrafta dolaşan ''soykırım''diye ağlayan Ermeniler,Hocalı köyünde neler yaptılar???Azteklerin yaptıkları onların yanında hiç kalır.

Buna Srebrenitsa-Felluce örnekleri de verilebilir.

valla arkadaşlar onlarla ilgili de biçok paylaşımım var demek ki onlar sadece lafda kalıyor paylaşım yapınca pek ilgimizi çekmiyor ararsanız biçok paylaşımım var hem rusların hem ermenilerin türklere azerilere karşı yaptıkları katliamlarla ilgili

bikaç link ekleyim

bakarsınız

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=286354

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=371368

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=361874

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=355524

Kuzay'a

Benden alıntı yapıp , paylaşım linki vermene gerek yok. Bu konuda bir iki sayfalık word belgesinden daha fazlasını biliyorum. Ama bilmeyenlere faydası olur diye düşünüyorsan benim adımı ordan silebilirsin. (Bu konuda iki kitap bitrdim ve iki belgesel izledim, Iğdırdaki sanal olmayan gerçek ermeni zulmü müzesini de gezdim) gene de paylaşımların bilmeyenler için çok önemli, milletin bilinçlenmesine faydalı olur, bunun için teşekkürler...

Kuzay'a

Benden alıntı yapıp , paylaşım linki vermene gerek yok. Bu konuda bir iki sayfalık word belgesinden daha fazlasını biliyorum. Ama bilmeyenlere faydası olur diye düşünüyorsan benim adımı ordan silebilirsin. (Bu konuda iki kitap bitrdim ve iki belgesel izledim, Iğdırdaki sanal olmayan gerçek ermeni zulmü müzesini de gezdim) gene de paylaşımların bilmeyenler için çok önemli, milletin bilinçlenmesine faydalı olur, bunun için teşekkürler...

dogrudur kardeşim ben sana bişey demedim senin bilgin kültürün belli yazdıklarından :goz:

sadece yaptıgım bi paylaşım başka yerlere gitti ben de bunlarda var forumda diye örnek verdim kimseyi eleştirmek gibi bi derdim yok o şekilde düşünerekde yazmadım bunu sen yalnış anladın sanırım:goz:

guzel bılgıler sagol dostum

Geri