Tarihi İdam Sürecinin Gerçeği - apo itini kurtaranlar kimlerdi ?

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
[video=Tarihi İdam Sürecinin Gerçeği - apo itini kurtaranlar]14271[/video]

Videoyu sonuna kadar izlemeyenler konuda kirlilik yapmasın.

Bırakın bu palavraları Apo iti idama mahkum edildiğinde tarih 25 Kasım 1999 idi. İdam cezası ise 3 Ağustos 2002 de kalktı. Yani MHP nin iktidarının yaklaşık üç yılında henüz idam kalkmamıştı. İktidardayken yüreği asmaya yüreği yetmedi 10 yıl sonra muhalafetteyken ancak ip atar

İşine gelmeyince palavra.

İzlemediğin besbelli.

25 Kasım ile 3 Ağustos tarihlerinin arasındaki süreci neden konuşmuyorsun peki ?

Abdullah Gül'ün de dahil olduğu 41 akp , toplamda 320 milletvekilinin idamın kaldırılmasına yönelik mecliste oy kullandığı , buna karşılık 117 MHP milletvekilinin idamın kaldırılmaması yönünde oy kullandığını neden konuşmuyorsun ?

Alenen milletin artık gözünün içine bakar halde yalan söyleyen bu hükumet ve şakşakcılarının bu konuda verecek bir cevapları kalmamıştır.

Cevap arayanlar tekrar tekrar izlesin , mümkünse konuyu gereksiz iletilerle kirletmesin.

Siz bu palavralarla ancak cahilleri kandırırsınız ayrıca yazdığımı okumuşsun ama anlayamamışsın

İdam 3 Ağustos 2002 yılında kaldırılıyor. Apo iti 1999 yılında idama mahkum oluyor. Madem MHP nin Apo itini idam etmeye gönlü vardı iktidarda olduğu 1999 dan 2002 yılına kadar geçen 3

sene de idam hükmü yasalarımızda olmasına rağmen neden idam etmedi Elini tutan mı vardı. Bırakın masal anlatmayı bunu açıklayın. Bilmeyen de sanır ki idam kalkmasa bizim

palavracılar Apo itini idam edecekti idam kaldırıldığı için yapamadılar vahh vavah vah vahh güldürmeyin adamı yaa gidin bu ninnileri slogan milliyetcilerine anlatın da gaza gelip iki slogan

daha atsınlar

Hükum var diyorsun , neden idam etmediler diyorsun ama cevabı veriyorum anlamadan ahkam kesiyorsun.

Bahçeli'nin birinci ağızdan açıklamalarını dinlediysen eğer ki hiç sanmıyorum dosyanın bekletilmeden meclise gönderilmesini isteyen tek kişidir.

Ama millet de sanıyor ki Mhp tek başına iktidar.

Tek başına istemenin bunun önüne geçilmeyeceğini bile bile Bülent Ecevit ve Mesut Yılmaz'ın bu karara karşı gelmesinden bahsedilmemesi de ayrı bir tezat.

Bugün mecliste herhangi bir yasa , soru önergesi gibi hükumlerin geçmesi akp li vekillerin vereceği karara bağlı değil mi ?

Memleketin hayrına bir iş yapsan dahi çoğunluğun vereceği karar geçerli değil mi ?

Mhp o dönemde diğer partilere karşı azınlık olarak kararı geçirmemiştir.

Hadi bunları geçtim de sayın başbakanın hiç ağzından idamı biz kaldırmadık diye iki cümle konuştuğunu duydun mu ?

AKP ile ne alakası var APO'nun asılmaması hikayesinin. APO yakalandığında idam vardı. APO yakalandığında AKP'mi vardı? Asılsın asılmasın oylaması AKP yokken yapıldı ve MHP'nin oyları ile asılmadı.

Apo iti yakalandığında türkiye de kanunlarda idam vardı ancak uygulaması yoktu, öncesinde türkiye idamı uygulamayacağına dair avrupa birliğine imzaları çoktan atmıştı yani istesede asamazdı iş işten geçmişti zaten herkes birbirini kandırıyor.

http://forum.memurlar.net/konu/1013909/

yaav hadi mhpnin asmadıgına inanıyorsunuz ulan mhp asmadıda sizede gidin kanki mi olun dedi? gidin aponun kucagına mı oturun dedi? o kadar alıştınız ki meşe dallarnı bile aldınız.

Apo iti yakalandığında türkiye de kanunlarda idam vardı ancak uygulaması yoktu, öncesinde türkiye idamı uygulamayacağına dair avrupa birliğine imzaları çoktan atmıştı yani istesede asamazdı iş işten geçmişti zaten herkes birbirini kandırıyor.

İdam Yasasını Kim Kaldırmış? (Hikayesini Okuyun)!!!!!!!!! - Memurlar.Net - Forum

AB'ye tam üye değilsin ki adamların yasaklarını uygulayasın. AB'nin sana dayattığı kaç tane kuralı uyguladın şimdiye kadar. AB kim yahu. Senin memleketinin uygulamada açık olan ve hala yürürlükte olan ve senin uymak zorunda olduğun bir yasalardan AB'ye ne kardeşim. Bir de çok bilmiş gibi çıkmışın ordan lapin gibi atlıyorsun. Resmi Gazetede yayımlanan o karar sadece yargının işleyişi ile ilgili. adamı asamazsın diye birşey yok. Bulmuşun ordan bir link orada ne diyorlarsa heh bak bu doğru demekki yapıyorsun. Resmi gazeteninin ilgili maddelerini baştan aşşağıya okudum. oooffff offf. senin gibiler burda kaç kişinin aklını çeliyor.

yaav hadi mhpnin asmadıgına inanıyorsunuz ulan mhp asmadıda sizede gidin kanki mi olun dedi? gidin aponun kucagına mı oturun dedi? o kadar alıştınız ki meşe dallarnı bile aldınız.

bekara karı boşamak kolay :) Adamı kanser ettiler. Hötün yiyosa sen girsene memleketi yönetmeye he. hariçten gazel okuyun anca :)

Ben MHP nin apoyu astığına inanıyorum, helal olsun MHPye nasıl astılar apo şerefsizini :))

Şaka bir yana apoyu asmak bizim irademizde olan bir şey değildi, kanunlarımız olsun yada olmasın farketmez. apo itinin asılması olayını siyasi malzeme yapan şerefsizler "-apoyu asamadınız, apoyu kurtardınız" goygoyculuğu yaptılar millette sazan gibi atladı, devlet bahçelide "-hadi biz asamadık sen tek başına iktidarsın al sana ip sana destek oluyorum as o zaman yiyorsa" dedi. Gerçekçi olalım, şerefsizlerin ortalığı karıştıran goygoyculuğuna kapılmayalım, şu an iktidarda kim olursa olsun apo itini asamaz çünkü devletimiz apoyu kendi yakalamış değildir onu bize amerika asılmaması karşılığında paketleyip hediye etti.

amerika neden paketleyip hediye ettiğine kafa yoralım biraz: amerika ortadoğuda bop projesi kapsamında bir takım faaliyetler yürütüyor, kendiyle işbirliği içinde olacak köpekleri iktidara taşıyor, yeni anayasa ile özerklik ve demokrasi savaşçısı mandela (apo iti olacak ilerde) yaratıyor, bütün bunları boşuna yapmıyor elbet. şu an iktidarda milliyetçi bir görüş amerikayla çok ters düşeceği ortada o halde amerikanın projelerini yapabilecek köpekler iktidara getirileceğini tahmin etmek zor değil zaten yaşıyoruz. Seçsiz denen uzaktan müdahale edilebilen cianın buluşu bir düzenek var, nüfusa dayalı bir kayıtlı seçmenler oluşturuldu, boş tarladan binlerce seçmen sanal oy kullanabiliyor seçsiz denen düzenek her şeyi örtbas edebiliyor, eskiden oy kullananlara mürekkep sürülürdü devletimiz batıyormuş israfmış diye onuda kaldırdılar, yani amerika istediği partiyi tek başına iktidara getirebilir, kendisine itaat eden en azgın köpekleri rahatlıkla iktidara getirebilir.

anladın işte sen onu :D

koltuk düşünmeyen apoyuda asar terörüde bitirir.. tabii o kadar koltukta tutarlarsa birileri..

anladın işte sen onu :D

koltuk düşünmeyen apoyuda asar terörüde bitirir.. tabii o kadar koltukta tutarlarsa birileri..

Tarihte Türklere kahpelik edenleri hiç acımadan geberten BAŞBUĞ TİMUR gibi biri gelse apoyu asmakla kalmaz ne kadar maymun soylu kahpe evladı varsa katlederdi böylece kürt sorunu gibi bir sorunda kalmazdı. Ömrü, arap olsun gürcü olsun fars olsun Türklere kahpelik edenleri gebertmekle geçen BAŞBUĞ TİMURUN RUHU ŞAD OLSUN.

Ben MHP nin apoyu astığına inanıyorum, helal olsun MHPye nasıl astılar apo şerefsizini :))

Şaka bir yana apoyu asmak bizim irademizde olan bir şey değildi, kanunlarımız olsun yada olmasın farketmez. apo itinin asılması olayını siyasi malzeme yapan şerefsizler "-apoyu asamadınız, apoyu kurtardınız" goygoyculuğu yaptılar millette sazan gibi atladı, devlet bahçelide "-hadi biz asamadık sen tek başına iktidarsın al sana ip sana destek oluyorum as o zaman yiyorsa" dedi. Gerçekçi olalım, şerefsizlerin ortalığı karıştıran goygoyculuğuna kapılmayalım, şu an iktidarda kim olursa olsun apo itini asamaz çünkü devletimiz apoyu kendi yakalamış değildir onu bize amerika asılmaması karşılığında paketleyip hediye etti.

amerika neden paketleyip hediye ettiğine kafa yoralım biraz: amerika ortadoğuda bop projesi kapsamında bir takım faaliyetler yürütüyor, kendiyle işbirliği içinde olacak köpekleri iktidara taşıyor, yeni anayasa ile özerklik ve demokrasi savaşçısı mandela (apo iti olacak ilerde) yaratıyor, bütün bunları boşuna yapmıyor elbet. şu an iktidarda milliyetçi bir görüş amerikayla çok ters düşeceği ortada o halde amerikanın projelerini yapabilecek köpekler iktidara getirileceğini tahmin etmek zor değil zaten yaşıyoruz. Seçsiz denen uzaktan müdahale edilebilen cianın buluşu bir düzenek var, nüfusa dayalı bir kayıtlı seçmenler oluşturuldu, boş tarladan binlerce seçmen sanal oy kullanabiliyor seçsiz denen düzenek her şeyi örtbas edebiliyor, eskiden oy kullananlara mürekkep sürülürdü devletimiz batıyormuş israfmış diye onuda kaldırdılar, yani amerika istediği partiyi tek başına iktidara getirebilir, kendisine itaat eden en azgın köpekleri rahatlıkla iktidara getirebilir.

SEÇSİZ denen düzeneğin Türkiyede kullanıldığını siz nereden biliyorsunuz. Her ilin oyu sayılıyor ve bu oylar sayılırken her partiden adam başında oyu sayanla beraber sayıyor. Oy sayısının değiştirilmesinin imkansız olduğunu söylemek zorundayım

APO ne kadar önemli bir adam ki hapis cezasını çektiği adadaki sinekleri bile kovaladılar adadan APO'cuğu ısırmasınlar diye. Bu adam hakikatten ileride işe yaramayacak bir adam olsa APO'cuğu oraya değil normal bir hapishaneye koyarlardı ve sabaha çıkmazdı. Şimdi siz ne kadar dürüst olursanız olun, başınız secdeden kalkmasın, dünyada tek dürüstlük timsali olsanız da, SİYONİST'lerin dünyada olan egemenliğini kabul etmek zorundasınız. Bükemedikleri bileği öpmezler, keserler aynı Japonya'da Atom Bombası faciası yada Dolar basılmasını ve Doların değerinin arttırılmamasını sağlayan kendi başkanları John F. Kennedy'nin dünyaya ibret olsun diye kendi ülkelerinde CIA tarafından öldürülmesi gibi. Üstelik bu adamlar emellerini gerçekleştirmek için kendi insanlarını öldürüp ve MÜSLÜMANLARa attıkları DÜNYA TİCARET MERKEZİNE uçakla saldırmaktan da çekinmeyen yaratık türleridir bu SİYONİSTLER. DÜnya rahat yüzü görmek istiyorsa BÜTÜN DÜNYADAN BU SİYONİSTLERİ SİLMELİ. Başbakan ne ile uğraştığını KANSER olduktan sonra anladı. Battı balık yan gider, nasıl olsa fişimi çektiler domuzdan bir kıl bir kıldır deyip adamların işini yokuşa sürmeye çalışıyor. Filler tepişir olan gene garibana olur. En iyisimi KENDİMİZİ PARA KAZANMAYA ŞARTLAMAYIP ekelim biçelim yetiştirelim yiyelim içelim GEMİSİNİ YÜRÜTEN KAPTAN OLSUN. Ne devlet lazım ne millet.

İktidarda olduğun 3 sene süresince yasalarda idam olmasına rağmen o köpeği idam edemeyeceksin birde utanmadan yıllarca terör ve apo pisliği üzerinden siyaset yapacaksın bu duruma siler ne diyorsunuz bilmiyorum ama ben içimden geçeni söylemeyeceğim

İktidarda olduğun 3 sene süresince yasalarda idam olmasına rağmen o köpeği idam edemeyeceksin birde utanmadan yıllarca terör ve apo pisliği üzerinden siyaset yapacaksın bu duruma siler ne diyorsunuz bilmiyorum ama ben içimden geçeni söylemeyeceğim

ne yani şu an idam edilmesini engelleyen şey yasalarda idamın olmaması mı? :D anayasanın değiştirilemez maddelerini değiştirmeyi bile kafasına koymus iktidar yasanın olmayısını mı bahane edicek :D sebep ne şimdi niye asılmıyor anlatta bilelim

Geri