Tarih Bölümü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
Tarih bölümü büyük bir coğunluğun açılsın demesine rağmen henüz acılmadı ...
açılması konusunda cok ısrarcıyım ...ve bu konuda elimden geleni yaparım ...
sanırım açılır yakında bu bölüme mod adayıyım mod adayıyım... önce bi açılsında sonra düşünürüz demeyin bir an önce açılmalı bence elimde güzel döküman ve arşivler var bunları paylaşıcam sizlerle ...bu arada eğer acılırsa (açılırsa diyorum büyük bir coğunluğun açılması konusunda evet oyları var ve de gereken yapılacak kanısındayım ) alt başlıklar halinde Osmanlı tarihi,Dinler tarihi, Türk tarihi ve Dünya tarihi konulu alt başlıkların açılmasından yanayım ... desteklerinizi bekliyorum ...

ilk paylaşımım da Osmanlı Tarihimizden olsun ...

Osmanlı Tarihi !!!

ağır ol bakalım ne modluğu. doğmamış çocuğa don biçmek derler buna

sOrUnLu' Alıntı:
ağır ol bakalım ne modluğu. doğmamış çocuğa don biçmek derler buna
aslında modluk istemem bi gönderme niteliğindeydi halen açılmadı tarih bölümü ?
sadece bu konu unutulmaya yüz tutmasın niyetiyle yazdım ve de mod adaylığımı söledim sizlere ama herşey sizde biter tabi sizin görüşünüze saygım va ....
istersen konuyuda kapayabilirsin ;)
ama gereksiz bi başlık yüzün den sakın banlama beni ...:D
Tarih bölümüne her türlü desteği vermeye hazırım ve de bir an önce açılması tek dileğim ....
bu cocuk ne zaman doğucak abicim konu gebe kaldı sanırım ?

Program Guzel Isime Yarayacak Eline Saglik
Ayrica Bencede Tarih Bolumu Modlugu Icin Sencede Biraz Erken Degilmi

Sting fazla uzatma istersen modluk başvurumu geri aldım demen daha az ve öz bi cvp olacak...

olmayan bölümün mod adayıda olmaz. bu 1

dark la konuşamadım ama burayı okur herhalde başlığı ben açmıştım ama forumda şu an devam eden siyasi havadan dolayı bölümün açılması ertelenmeli diye düşünüyorum. bu da 2

buyuk bir agacin gowdesinden daha buyuk bir kismi yerin altindadir we onu ayaqta tutan odur,

milletleri ayaqta tutanda tarihleridir, bu nedenle tarih bolumun acilmasi cok iyi olacak,

forumda esen siyasi hawaya gelince, watan sewgisi siyaset degildir.

Yapmış olduğum tanımlamada bir eksiklik gördüm ve eklemek istiyorum. Tarih sevgine saygı duymakla beraber sana şunu söylemek de yarar görüyorum,herşey sorumluluk sahibi olmak değil veya belirli yerlerde yönlendirme yapabilmek de değil. Bunları da göz önünde bulundurarak bu kararını tekrar düşünmeni rica ediyorum..

Aynı çorbayı ısıtıp ısıtıp içmekten sıkılmadınız mı hala?Her yerde var zaten....burada böyle bir bölüm bence gereksiz...

Tarih bölümünün açılmasını istitorum ama seni oranın başında görmek istemiyorum....tabi bu benim görüşüm neden soracak olur bakış açısı dar birisine benziyorsun..
herkesin görüşü kendinedir.

kendi forumumda yaptigim gibi alt forum olarak bole forumlarin acilmasini destekliorum ama modluk icin su an biji solenemez once bi acilsin sonra modlar degerlendirme yaparlar...

teklifimi geri alıyom sanırım bi önemi yokh ...sadece bu konu unutulmaya yüz tutmaması niyetine de acmıştım çünkü büük bi çoğunluk açılması yönün de oy kullanmışlardı ama neyse ....
konu kapanırsa sevnirim ...
önce tarih bölümü açılsın gereken yapılır sanırım ....

Başlık sahibinin üzerine başlığı kapatıyorum. Itirazlar için 24 saat açık olan özel hattımıza bekleriz..

Saygılarımla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri