Tarih Bölümü Açilsin Mi?

TARİH BÖLÜMÜ AÇILSIN MI?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya zaten okulda tarih var sıkıldım artık.ben buraya diğerlerinden farklı bir ortam olduğu için ve kafa dağıtmak için giriyorum.bence abartı olur.tamam tarihimiz bi şey dediğimiz yok diğeni de fena yaparım(hack aleminde) ama yani bence olmaz ya.isterseniz fizik kimya da yapalım hatta okula gitmeyelim burda duralım(walla bence harika bi fikir)

madem cogunluk gerek yok dıyor bızde cogunluga uyalım dımı ama :p

geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez gerekirse modda olurum açılmasını arzu ediyorum...

Dark iyi oynamIssIn :) Ama gucun yetmemis engellemeye :) Her Telden in aLtInda alt basLIk olarak acILmaLI bence

Dark iiki genel seçimlerde sayman falan olmuyo :D

Herkez açılsın demiş ama sonuç 21 - 21 nasıl oluo :D
Bence açılmasın bıktım zaten Tarihten ! Yanlış anlamayın tarihimizi Unutmak deil Okul bitti Bende bittim :D

tarih insanların, tarihten bir ders almadıklarını öğretir demiş Hegel :)
ama şu aralar tarihi iyi bilmemiz lazım :(

Abi Tamam Yaw Tartismayin Gerci Tartismiyorsunuz Ama

Dark Abi Son Soz Senin Herzaman Sen Konuyu Acarsin Ilgilenecek Olan Arkadaslar Ilgilenir Bu Kadar Basit

açılsın ama her bulunan şey de yayınlanmasın,
konularda bayağa bi seçici davranılsın ;)

Dark_Angel' Alıntı:
gülmen için ne yapabılırım ???????

rakamları düzeltir, hackhell hack forumudur vs vs böyle 1 bölüme gerek yoktur der başlığı kapatırsan :D

ya da rakamları düzeltir bölümü açarsan :D

ya da 10 nick daha alıp 20 x 10 = 200 online olarak site rekorunu kırarsan :D

bencede açılsın geçmişini bilmeyen geleceğinide bilemez.Geçmiş insanlara yol gçsterir,doğruları ve yanlışları öğretir.Faydalı olur bence.

Cagri0905' Alıntı:
rakamları düzeltir, hackhell hack forumudur vs vs böyle 1 bölüme gerek yoktur der başlığı kapatırsan :D

ya da rakamları düzeltir bölümü açarsan :D

ya da 10 nick daha alıp 20 x 10 = 200 online olarak site rekorunu kırarsan :D

rakamlar duzeldı bolumde bugun yarın acılır cagri ;)

gerçi ben sayısal öğrencisiyim tarih derlerinden hiç hopşlanmazıdm sılıkırdım ama burda not alma yada gereksiz bilgiler olmayacağına göre tarih önemlidir diyorum açılabilir bencede ;)

tarihi elbet bilmek gerekir ama tarih epey sınırlıdır 4-5 docla genel bir tarih anlatılabilir ayrıca tarihte konuların gidişatı giriş gelişim ve sonuçtan ibaret olduğundan girişte taklırız hep yani uzun anlatımlar içerir genelde... umarım bölüm ankette ki gibi ilgi çeker ilginç bilgiler içerir ama ben şuan için erken olduğunu düşünüyorum.. teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri