tarife geğişikliği

jakhal

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben ttnet adsl 4 gb sınırlı abonesıydım..ama daha 1 ay dolmasına 5 gun kala (yani bugün) sınırsıza gectım..şimdi ttnet ınternet adresıne gırdıgımde tarıfem sınırsız olarak gozukuyor...şimdi bişiler indirebilirmiyim yani tarifem artık sınırsız oldu demı????? ama 1 ayın dolmasına 5 gun war??hala kotalıdamıyım karasız kaldım!!yardımcı olursanız sewınırım

Valal Kardeş Telekoma güvenme 5 gün sabret şerefsizdir bunlar

yha ama ttnet adresınde sınırsız tarıfe dıye gosterılıyor ...indiremiyorumda bişi off yaaa:((

yok arkadaşım indirme sonra ekliyorlar faturaya bekle beş gündaha sağlam olsun

kardeş kotalı tarifeden sınırsız tarifeye geçişinde , kullandığın gün sayısı kadar kotalı faturana yansız .. Şu an sınırsız da ise korkma sömürmeye başla ...

kardeş kotalı tarifeden sınırsız tarifeye geçişinde , kullandığın gün sayısı kadar kotalı faturana yansız .. Şu an sınırsız da ise korkma sömürmeye başla ...

dostum emınmısın??? dıger arkadaslar bekle dıyolar????????

kendim geçtim kardeş ...1-2 defa deiştirdim hatta seni söyle temin edeyim .. 4440375 ara sor.. sonucu buraya yaz ... bkliyoruz hadi :D

dostum önümüzdeki ayın birinci günü geç yoksa kotalı + sınırsız ödersin

ev telden ara kardeş 4440375 emin ol .. Ben 2 sefer deiştirdim hiç bi sorun yaşamadım yinede sen emin ol ..

dostum ogrencıyım ew de tel yok kı:D:D ew arkadasım benden de fakır:D:D sen de sorun cıkmadıysa ben de de cıkmas o saman!!! yha baskalrı da yorum yapsa daha kesın fıkır elde ederım??????

TTnet in ne zaman ne halt edeceği belli olmuyor kardeşş .. Kendim kendi hesabımı deiştiriyom pek o kadar ciddiye almıyom cıkar iner diye ama söz konusu sensin .. Bi terslik olur vebaline girmeyelim .. Kuşkum o yüzden :S Ben yaşamadım buna eminim :D

dostum eger kota gecerse kulaklarını çınlatırım senın:D:D şaka şaka yarın ararım emın olurum...yardımın için tesekkurler iyi aksamlar:D

Geri