Taraftarı Oldugunuz Klübün Futbol Takımı olmasaydı

Taraftarı Oldugunuz Klübün Futbol Takımı olmasaydı

• Hayır Tutmazdım

Kullanılan: 41 46.6%
  • Evet Tutardım

Kullanılan: 47 53.4%

• Kullanılan toplam oy
    88
futbol olmasa ne işe yararki taraftar diyince akla futbol geliyor

ѕσηυη¢υ;2673675' Alıntı:
SPOR futboldan ibaret olmadıgı için tutardım.

Spor bana göre futboL oLduğundan tutmazdım.. Ve gs oLmasa bjk'yi tutardım.. KüçükLükte akrabaLar tarafından çok baskı yemiştim çünkü bjkLi oL diye..

zaten biz adi gecen takimlari futbol yüzünden tutmuyormuyuz?
futbol olmasa bu saydigin kulüpler olmazdi bence, ücüde 100 yili askin isin icinde, futbol olmasa bu kadar uzun süre ayakta kalamazlardi
saygilar
tutmazdim tikladim

ben yanlış anlattım galiba galatasaray olmasa hangi takımı tutardınız diye sormadım bazı arkadaşlar GS olmazsa Göztepe yi tutardım gibisinde cevap yazmış

ben klübün futbol takımı olmasa o klübü tutarmıydınız diye sormuştum

üç değil on üç büyük de olsa her zaman her yerde en büyük ES-ES

sadece milli takım maçlarını izlerdim

Aslen Fenerbahçeliyim ama fanatik değilim.
Trakyalı olduğum için 2. ligdeki tek ekibimiz çocukluğumda Siliwrispordu. Siliwrispor'u destekledim. Amatör kümeye düştüler.
Sonra başka trakya takımı Çerkezköy'e geçtim. 3. ligdeydiler. Onlarda kısa zamanda amatöre düştüler.
80'li yılların sonunda Bakırköyspor'a geçtim. Mahallemin takımıydı. Birinci lig macerası çok kısa sürdü. En son maçlarına 3.ligde iken 2 sene önce gittim. Aynı yıl amatör kümeye düştüler.
Son olarak 2. ligdeki son Trakya temsilcisi Çorluspor taraftarı oldum. Çorluspor'da artık amatör ligin bir ekibi.
Artık sadece Fenerbahçeyi tutmaya karar werdim.

Aslen Fenerbahçeliyim ama fanatik değilim.
Trakyalı olduğum için 2. ligdeki tek ekibimiz çocukluğumda Siliwrispordu. Siliwrispor'u destekledim. Amatör kümeye düştüler.
Sonra başka trakya takımı Çerkezköy'e geçtim. 3. ligdeydiler. Onlarda kısa zamanda amatöre düştüler.
80'li yılların sonunda Bakırköyspor'a geçtim. Mahallemin takımıydı. Birinci lig macerası çok kısa sürdü. En son maçlarına 3.ligde iken 2 sene önce gittim. Aynı yıl amatör kümeye düştüler.
Son olarak 2. ligdeki son Trakya temsilcisi Çorluspor taraftarı oldum. Çorluspor'da artık amatör ligin bir ekibi.
Artık sadece Fenerbahçeyi tutmaya karar werdim.

:clap

böyle devam eder inşallah feneride 2. ligde görmek isteriz :victory

Geri