yorumları genelde okurum,
yanlışlık nerede,
TSK dan bazı mide bulandıran işler olduğu iddia ediliyor, ortada bir şeyler var, yaptılar ya da yapmadılar. yaptılarsa ileride faaliyete geçireceklerdi. yapmadılarsa da bir şey yok.
henüz kesin değil.
geçen günlerde tv de gördüm. yalan ya da doğru..bir ses kaydı var assubay babasına telefon ediyor ki, baba biz tüm belgeleri şu an imha ediyoruz. diye
komutanın biri tv ye çıkıyor; bana belgeleri gösterin diyor. evet bu ses yüzde yüz bana ait diyor.
Genel kurmay başkanı çıkıyor, her 5 yılda bir belgeler imha edilir diyor. (doğru)
biz çıkıyoruz, bu icraatları yapanları değilde; bu haberi hangi gazete çıkardı, gazeteye haberi kim verdi, gibi saçma sapan konuları irdeliyoruz.
türkiyede en boktan kanun bu. ( Birini hırsızlık yaparken görsen, ihbar etsen; gel bakalım, ortakmıydınız, aranızda husumetmi vardı, paraları paylaşamadığınızdanmı şikayet ettin, ........ )
Çalan hırsızı bırakırlar. ya ne zaret hanede ölürsün, ya da hırsıza gösterirler, bak seni bu şikayet etti.
bilmez değilsin, en fazla 3 ay yatıralın hem şu kışta nerde kalcan, çıkınca da şikayet edeni naparsan yap,
bize müşteri lazım, avukata müşteri lazım, hakime müşteri lazım, hapishanelere müşteri lazım, hapishaneler tıka basa dolunca, yeni bir hapishane yapmak lazım, (gelsin ihaleler), gardiyan lazım,... sen öldük ki, imama müşteri lazım, mezara adam lazım, ....
Bu kanunlarımız sayesinde ekonomiye kan lazım
arkadaşım anlatmıştı: Bir kaza olmuş, arkadaşta ordan arabasıyla geçiyormuş, inmiş, yazık diye kaza yapan adamı aracıyla hastaneye götürmüşler, arkadaşı bırakmamışlar, sorguya çekmişler.
- adama senmi vurdun, neden vurdun, husumetmi vardı falan filan.... en sonunda soruşturma yapa adam şakayla karışık, bu adam taburcu olana kadar, ölürse defin olana kadar sorgun devam eder. demişler.
Yiyin için üzümleri israf edin ama Bağcıyı da dövmeyin,
Bu bağcı bizim, bağ bizim.
yıpranan Kurum bizim öz be öz peygamber ocağı. Peygamber ocağında, eğer bağı talan etmek, yakıp yıkmak isteyenler de varsa,
Sayın Genel Kurmay Başkanı ( Kurumdaki pislikleri temizlemesi dileğiyle). Bağı seven insan olduğuna inanıyorum.