Tarafsız bir admin arkadaşın dinlemesini istiyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ricaediyor

Banned
Reaction score
0
Kunfeyekun , pastella82 , antipo un sahibiyim ..
Öncelikle şunu belirtmek isterim , burada bi kaç defa ban aldım ..
Ve sizi temin ediyorum tamamen taraflı bir şekile kasıtlı atılan banlardır bunlar ...
Burada Trafoo ve takımının nasıl bir üslup içerisinde olduğunu forumda bilmeyenimiz yoktur ... En sonunda adam Allah kitap küfür edince ortalıkta görünmez oldu ... Bizlere bu güne kadar vahşiler diyen o kişilik neden ban yemedi size soruyorum ... Gerçekten sizin bu yaptığınız hh forumun imajına yakışır bir hareket deil .. Biz çocuk yada terorist deiliz neyince cezasını veriyosunuz , neyin cezasını artırıyosunuz ..
Eyerki niyetim gerçekten kötü olsa idi size aynı ip lerle ve mac adresleriyle karşınıza çıkmazdım ... Sizden ricam kunfeyekun un ban sebebi tekrar gözden geçiriniz ...

* pastella82 88.xxx.xxx.xxx = cLone Kullanımı: 21 Gün
Kayıt olukenki İP adresleri
* Kunfeyekun 88.xxx.xxx.xxx = Sınırsız

* Kunfeyekun 81.xxx.xxx.xxx
* pastella82 81.xxx.xxx.xxx

Antipos 88.xxx.xxx.xx sınırsız
pastella82 88.xxx.xxx.xx

hem cLone üyeLik kullanıcaksın hem cLoneLarLa ortaLıqı karıstırıcaksın hemde geLip banın gözden geciriLmesini isteyeceksiniz? ne güzeL ya o zaman burda herkes cLone aLsın hakaret etsin küfür etsin ne güzeL oLur demi?

SmodLara modlar bildirir. bizde gerekLi inceLemeLerimizi ve takipLerimizi yaparız. cLone aLıpta geLmeyin buraLara.

Trafoo suanda banLı neyin tarafını tutuyor musuz anLamıyorum ki? kendinizce bişeyler uydurmayın

5 dakika sonra bu cLonunuda banLayacam haberin olsun.. asıl uyeLiqin pasteLLa82 nin ban süresinin bitmesini bekleyebilirsin 3 haftan var.

kapaLı

Edit:
Yöneticiye hakaretten pasteLLanın ban süresi 2 haftadan 3 haftaya cıkartılmıstır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri