HeLtEdrEnG
Banned
İnsan nasıl ise, karşısındakini öyle görür. Aynaya bakarak konuşanların yazdıkları da kendisinin aynası ...
sizin yeriniz iran .. YA SEVECEKSİNİZ YADA TERKEDECEKSİNİZ!!!!
İnsan nasıl ise, karşısındakini öyle görür. Aynaya bakarak konuşanların yazdıkları da kendisinin aynası ...
sizin yeriniz iran .. YA SEVECEKSİNİZ YADA TERKEDECEKSİNİZ!!!!
Niye kızıyorsunuz ki adama...siz şeriat istemiyor musunuz?şeriat iran'da beğenemediniz mi?
muz cumhuriyetine dediğiniz arkadaş darbe istiyorum demedi ki?...ama si ve sizin gibilerden defalarca şeriat çağırıcı yorumlar gçrdüm ben....
Niye kızıyorsunuz ki adama...siz şeriat istemiyor musunuz?şeriat iran'da beğenemediniz mi?
muz cumhuriyetine dediğiniz arkadaş darbe istiyorum demedi ki?...ama si ve sizin gibilerden defalarca şeriat çağırıcı yorumlar gçrdüm ben....
Düşüncelerin , yorumların o kesimi tasdikler tarzda...o türden niyetli değilsen öğrenmiş olduk...ama bil ki takunyacı kesimin bir nolu düşmanı ordu...sen de düşüncelerinle buna hizmet etme...36 tane yorum yazmışım. Bir tanesinde 'şeriat' kelimesi geçmiş mi?( Bunu da sordun diye yazdım. ) Ama ben sende onlarca okuyorum. Vehimlerle, derinlere ittiğin o kelimenin manasını yaz desem google a bakmadan bile yazamazsın. Çünkü siz okumak değil, klavye başında ona buna saldırmakla yaşıyorum sanıyorsunuz. O arkadaşın istatistikleirni de bir ou bakalım. Darp/ darbe geçiyormu.Bir başka başlıkta, beyin yıkamaktan bahsediyorsun. Beyninin bomboş olduğu, beynin yıkanabilir birşey olduğunu sanmandan belli. Çünkü siz, yokluk içinde varlık çabasındasınız. Ben cumhuriyetin gerçekten uygulandığında, dini yaşanabilir kılacağına inananlardanım. Bir karıncanın bile cumhuriyetçi olduğunu ifade eder, toplu yaşama kültürünün tahammülden geçtiğini savunurum.
Bak çok farklıyız. Benim gibilerde çok farklılar değil mi? Az önce o "kızdığım" kişiliğin yolundan sen gitme. Kendi adıma da söylüyorum. Ona buna saldırmak yerine görüşümüzü düşüncemizi yazalım ki, bizim görüşümüz daha paylaşılır öğretisi oluşsun. Ancak böyle değer kazanabiliriz. Değerli olanı kazandırabiliriz. Bak yine farklıyız.
Farkımız aslında farka ve farklılığa olan bakışımız. Selametle ...
yahu anlamıyor musunuz , irandaki şeriat değil ...
Bu ülkeyi kuranlar , sizin dedeleriniz de dahil hepsi bizim gibi düşünür tabi alevi dedesi değilse...
şimdi de alevilere mi tahrik etmek amacın??????
kendi meziyetlerini ve karakterini yansıtmışsın....aynen iade buyuruyorum...arkadaşlar şu anda 2 tane postalcıya ne söyleseniz faydasız
onlar yobaz zihniyetlerini insanlığa yayıp , içlerinde pislik de olsa doğru bildikleri kurumlara gözü kapalı biat etme özelliğine sahip ,vatanın temellerine dinamit koyanlar
bu ülkeyi birilerine peşkeşe çalışıp ardından vatanı sattınız diyen dinsiz zihniyet sahipleri
sosyalizmin kölesi olmuş , insanlığa sıfır faydası olan klavye kullanıcıları ...
ardından bu ülkeyi sevenler , Atayı sevenler , vatanı koruyan kollayanlar !!!
boşverin bunları , kervan yürür ...
Düşüncelerin , yorumların o kesimi tasdikler tarzda...o türden niyetli değilsen öğrenmiş olduk...ama bil ki takunyacı kesimin bir nolu düşmanı ordu...sen de düşüncelerinle buna hizmet etme...
cumhuriyetimizin , rejimimizin bekçisi öncelikle halktır...sonra Türk Silahlı Kuvvetleridir çünkü onlara da anayasa görev vermiştir...TSK ya saldırmakla hiçbirimiz hiçbirşey kazanmayız...dünyada bizim gibi de başka ülke yoktur sanırım askerini yerin dibine sokmaya çalışan...
kırdıysam özür dilerim...
Kuvayi Milliye Ordusuna ''kafir ordusudur'' rum ordusuna ''halife ordusudur'' diyen molların/mehdilerin/kanıbozukların torunları dedelerine layık olduklarını her fırsatta gösteriyorlar...
Şimdiki torunlar amerikan askeri için duacı Türk Askeri için yan gelip yatıyor diyor Laik Devletin Askeri Şehit olmaz diyor.
Amerikanın uşaklarını bopun kaşarlarıni ciddiye almaya değmez çünkü bunlar insan değil, insan taklidi yapıyor olmalarına inanmamak gerek. Her şeyleri sahte yalan iftira ve adilikten başka bir şey değil.
Yaşadığımız Durumun Özeti
Demokrasi Adına Memleketimde Taşlar Bağlanıyor Köpekler Salınıyor ....
Budur...
arkadaşlar şu anda 2 tane postalcıya ne söyleseniz faydasız
onlar yobaz zihniyetlerini insanlığa yayıp , içlerinde pislik de olsa doğru bildikleri kurumlara gözü kapalı biat etme özelliğine sahip ,vatanın temellerine dinamit koyanlar
bu ülkeyi birilerine peşkeşe çalışıp ardından vatanı sattınız diyen dinsiz zihniyet sahipleri
sosyalizmin kölesi olmuş , insanlığa sıfır faydası olan klavye kullanıcıları ...
ardından bu ülkeyi sevenler , Atayı sevenler , vatanı koruyan kollayanlar !!!
boşverin bunları , kervan yürür ...
Sen yandaş medyayı biraz seyret ondan sonra konuş...sorgulanıyor mu aşağılanıyor mu ordu anlarsın...Kardeşim yaratılan herkes sorgulanır, hesap verir. Herkes yanlış yapar, yanlışı kendini bağlar. Bir topluluk, bir zümre, bir halk bunun ceremesini yüklenmez, yüklenmemeli. Kimseninde yüklemeye hakkı yok. Önemli olan ortada bir yanlış varsa bunu o zümreyi temizlemek adına ortaya çıkarmak ve gerei ile hükmetmektir. Bunu millet adına hukuk yapar. Kimse kendini gerçek adaletten üstün göremez. Bunu basit bir fert olarak ne ben, ne de millet adına bir konum, makam sahibi olan bir başkası değiştiremez. Değiştirmeye çalışırsa, toplumsal yaşama kültürü diye bir şey olmaz. Hegomanik bir yapı ortaya çıkar. Velhasıl; en büyük hata, hatada ısrardır. Dogmatik yapıdan, sorgulayıcı yapıya geçtiğimizde herşey normal zemine oturacaktır. esnek olmak. Bizim adımıza yapılan şeylere önyargı yerine, çözümleyiici sonuç endeksli bakmak bizim yararımıza. Sonuçta gemi aynı gemi, bizlerde görüşler farklı da olsa, en alt seviyede yurt ortak paydasındayız.
Selametle ...