Taraf Gazetesi kalleş

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
taraf-gazetesi-kalles.jpg

Taraf gazetesi tarafından ortaya atılan ve gündemin bir numaralı konusu haline gelen “ Balyoz Darbe Planı” iddiaları NTV ekranlarında masaya yatırıldı.

Taraf gazetesinin yayınladığı gazeteciler listesi kıyametler koparıyor. Hedef gösterilen gazeteciler arasında yer alan Ruşen Çakır bu iddialar hakkında NTV ekranlarında açıklamalara bulundu.

Dünkü iddiaların ardından tepkisini dile getiren Ruşen Çakır, bugün vites yükseltti ve “Taraf Gazetesi'nin bunu yayınlaması kalleşliktir” dedi.

İNSANA EN ÇOK BU KOYUYOR

Ruşen Çakır, “ Benim adımı o listede gördükleri anda gülüp geçmeleri gerekirdi” deyip sözlerine şöyle devam etti: "Bu art niyettir. Böyle bir liste olduğunu söyler ama yayınlamazsınız. Bunu yazan 4 yaşındayken ben Selimiye kışlasında işkence görüyordum. Yasemin Çongar bunu bilen kişidir. İşte insana bu çok koyuyor.İnsanın meslektaşlarından böyle şeyler görmesi tiksinti verici. Acaba bu işi yapmamak mı gerekir, gazeteciliği bırakmak mı gerekir diye düşündüm."

Ruşen Çakır, NTV ekranlarında yaptığı açıklama ile artık Taraf Gazetesi ile kişisel bir hesabı olduğunu ilan etti.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• taraf-gazetesi-kalles.jpg
    taraf-gazetesi-kalles.jpg
    17.6 KB · Görüntüleme: 19,057
Bu iş kişisel bir iş. Biz araya girmeyelim. Ama bunu yayınlamak, "kalleşlik" midir, vatanseverlik mi; göreceğiz ...

Anlayın artık anlayın...gerçi büyük bir bölüm anladı da...azılı ufak kırıntılar kaldı;onların da malum misyonu var zaten..
BU GAZETE ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK VE KURUMLARI AŞAĞILAMAK NİYETLİ, KURGULU VE DIŞ DESTEKLİ BİR GAZETE...SİYASİ İKTİDARI BİLE ALAŞAĞI EDECEK DÜZEYDE GÖZLERİ DÖNMÜŞ...İNŞALLAH BOYUNLARI GÖVDELERİNİN ALTINDA KALACAK...

araştırılsın sonucu çıkar ne olduğu...:utan telaşa gerek yok :p

araştırılsın sonucu çıkar ne olduğu...:utan telaşa gerek yok :p

Zannediyorum Allahu Alem Taraf'ın tek kozu bu değil.Başka bişiler daha var.Ya saklıyor birilerinin ağzındaki balaya bakıyor yada birlilerine giliden haberi verdi bile.Ama Taraf zarara uğrayacağı birşey yapmaz bence hiç bir gazete yapmaz.Bence önemli bir isim var orada belki baronla ilgili belki çok önemli bir insanla ilgili.Çok kriitik olabilir.

iyice cacık oldu bu iş sanki askeriye işi gücü bırakmış en iyi darbe planını kim yazacak yarışması yapıyo
tarafın da askeriye içinde köstebeği var demekki askeriye suçluysa taraf daha da suçlu

Taraf gazetesi haztırlarsanız bir zamanlar ücretsiz dağıtıldı milyonlarca bu paralar bu yardımlar nerden geldi.Tabili yabancı ülkelerden başta ingiltere olmaz üzere şimdide kendi istedikleri oyunu oynatmak için gazteden haber yapıyorlar ....yazık biz halen sağcı solcu alevi-sunni kürt-türk ayrımındayız açın gözlerinizi artık......

biz neyi tartışıyoruz? kimi savunuyoruz?

Milleeeeeeeeeeet! Bir olalım. Beraber olalım.

Yemin ederim birileri kardeş kardeşi birbirine düşürmek istiyor ve bunlardan pirim yapıyor.

Gerçekten bu ülkeyi karıştırmak isteyen varsa en büyük şerefsizdir. Vatan Hainidir.

Suçlunun masumiyeti olmaz. Her kimse varsa suçu cezasını çekmeli.

bir gün ucu size de batabilir.

Bir olalım.

Geri