Taraf bu soruları YA-NIT-LA-YA-MAZ !

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Taraf bugün öyle birşey yaptı - hatta yapmadı - ki diyecek söz bulamıyoruz...

Son günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri'ni yalanlanan haberlerle hedef alan Taraf gazetesi bugün okurunun affetmeyeceği bir olaya imzasını attı.

Takvimler 29 Ekim 2008'i gösteriyor. Yani Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanının 85. yıl dönümü...

Bir Millet'in küllerinden doğup, tüm dünyaya "İşte buradayız, biriz, bütünüz bir Cumhuriyetiz" diye haykırdığı bugün Taraf'a göre sıradan bir gün...

Taraf hangi tarafa bakıyorsa Türk halkının göğsünü kabartan bu tarihi görememiş !

Sormadan edemiyoruz !!!

1. Gazetenin 2. sayfasına aldığınız reklamın içeriğine demi bakmadınız ? Bu içerikde mi size birşeyleri hatırlatmadı ? Sizce reklamda neden ".tr değerini çok iyi biliyoruz. Türkiye Cumhuri'nin 85. yılı kutlu olsun" yazıyor ?

2. Gazetenin 10. sayfasından bir reklam daha..
Bugün saat 19:00'da Dinle Kazan reklamı ne için hiç mi baklmadınız ?
Bir Türk Bayrağı'nı gazeteye koymak, bir Cumhuriyetimiz 85 yaşında yazmak bu kadar mı zor ? Yoksa birilerinin zoruna mı gidiyor ?

3. Haber takibi yaparken Yeni Şafak gazetesi yazarı Fehmi Koru'nun dünkü yazısını derleyip Kürt sorununa bakış açısını eleştirmeyi biliyorsunuz da 17. sayfadaki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel yayını reklamı da mı aklınıza Cumhuriyet'in 85. yıldönümünü getirmiyor ?

4. Hadi bu 3 örnekteki reklam alanları ufak gözünüzden kaçtı. Peki son sayfadaki yarım sayfalık Bir ara! başlıklı reklam da mı dikkatinizi çekmedi ?

Gerek Hükümet gerekse de askeri kanat çıkıp Taraf'a "Tarafınızı seçin" dediğinde, "Demokrasi", "Özgürlük", "Hukuk" diye bağıranlar, Bab-ı Ali'de yıllardır ekmek yiyenler Taraf'ın bu büyük unutkanlığı için bakalım ne diyecek ?

Bugüne kadar gizli sahipleri olduğu hep konuşulan ve TSK'ye yönelik ağır ithamları sürekli yalanlanan Taraf bakalım bu sefer ne bahane bulacak.

Belki son anda akıllarına gelmiştir de baskıya yetiştirememişlerdir, günahlarını almayalım...

İşte aşağıda Taraf'ın bugünkü 1. sayfası..

Biz Cumhuriyet ile ilgili hiçbirşey göremiyoruz. Görebilen varsa lütfen bizi de uyarsın !
236570.jpg

kaynak

yayın özgürlüğü.. kimsenini yorum yapma hakkı yok ...
nasıl ki arka sayfa güzellerine kimse bisi demiyo buda aynı ...

süper bir cumhuriyet kutlaması yapmış ama siz görememişsiniz. 85 yılında cumhuriyet işte bu kapağın tamammın yayılmış bir halde duruyor. arkadaşım. cumhuriyeti bu hale sokanlara ayıp bence tarafa deil.

ısrarla yayın özgürlüğü... kimseyi ilgilendirmez... ne yani türk bayrağını koymayınca türk olmuyo mu:D baska yerde yazma insanlar değil kediler güler...:D

Arkadaşım taraf ve diğer liberaller zaten 2.cumhuriyetci

Yani şuanki darbeci ,özgürlük düşmanı statükocu yarı askeri bir rejim olan cumhuriyeti kabul etmiyorlar ki neyini ktlasınlar

ayrıca bu yayın politikası kimseyi ilgilendir mez

Nasıl ki ülkemizin bir lik ve beraberliğine en büyük katkıyı yapan Ramazan ve kurban bayramlarında Cumhuriyet ve diğer bazı ergenekoncu gazeteler aynı coşkuyu duymuyorsa ve kimsede bunlara sen neden bu günde benzer başlık atmiyorsun diyemezse

Taraf ada kimse karışamaz

Tarafın 29 Ekim Cumhuriyet bayramına tavrına şaşırdım desem yalan olur. Zaten bazıları da taraftan taraf oldukaları ve cumhuriyete karşı tavırları ortada olduğu için destek çıkmışlar. Yani konuyu neden açtığını dahi anlıyamadım desem yeridir. Herşey zaten olması gerektiği gibi cereyan ediyor. Ne bekliyordun ki, yaşasın cumhuriyet diye kocaman puntolarla başlık atmasını mı?

Karanlık kardeş(?) nickin gibi fikirlerin de ne yazık ki karanlık. Yayın Özgürlüğünden ne anladığını ben anlamadım zaten literatür de yayın özgürlüğünü senin anladığın tarzda anlamamış olacak ki tanımı ve açılımı öyle değil. Zaten konu yayın özgürlüğü de değil, konu; Cumhuriyete ve onun kazanımlarını hazmedememiş, dış ve iç düşman ideolijilerin oyuncağı olmuş, bir takım fikir açılımları ortaya koyarak göz boyamaya kalkan neoliberal antikemalist ve anticumhuriyetçilerin biraraya geldiği zavallı KARANLIK insanların var oldukları bir gazetenin tutumu tartışılmakta.UYAN...!! özgürlük başka bir şey ...senin anlayamadığın birşey.

Karanlık kardeş(?) nickin gibi fikirlerin de ne yazık ki karanlık. Yayın Özgürlüğünden ne anladığını ben anlamadım zaten literatür de yayın özgürlüğünü senin anladığın tarzda anlamamış olacak ki tanımı ve açılımı öyle değil. Zaten konu yayın özgürlüğü de değil, konu; Cumhuriyete ve onun kazanımlarını hazmedememiş, dış ve iç düşman ideolijilerin oyuncağı olmuş, bir takım fikir açılımları ortaya koyarak göz boyamaya kalkan neoliberal antikemalist ve anticumhuriyetçilerin biraraya geldiği zavallı KARANLIK insanların var oldukları bir gazetenin tutumu tartışılmakta.UYAN...!! özgürlük başka bir şey ...senin anlayamadığın birşey.

sizde olmasanız biz nasıl özgür olduğumuzu anlayacaz İYİKİ VARSINIZ...
herkes aynı seyleri düsünmek zorunda değil...bence taraf gazetesi bu ülkede kimsenin cesaret edemeyeceği seyleri yazan ender bi yayın kurulusu ( örn: genelkurmay hala aktütüte net bi cvp veremedi..? ) bu askere karsıyım anlamına gelmez sadece doğruların pesindeyiz...neden 17 sehit veriyoruz ve sorumlusunu neden bulamıyoruz? kim yazdı bunu kim yayınladı... sen taraf gazetesinin yayın politikasını eleştiriceğine kemalist adı altında taksi parasını bile fatura ederken bi sıfırı fazla atan CUMHURİYETÇİ VE KEMALİST partilere giden paranın hesabını sor...

Arkadaşım taraf ve diğer liberaller zaten 2.cumhuriyetci

Yani şuanki darbeci ,özgürlük düşmanı statükocu yarı askeri bir rejim olan cumhuriyeti kabul etmiyorlar ki neyini ktlasınlar

ayrıca bu yayın politikası kimseyi ilgilendir mez

Nasıl ki ülkemizin bir lik ve beraberliğine en büyük katkıyı yapan Ramazan ve kurban bayramlarında Cumhuriyet ve diğer bazı ergenekoncu gazeteler aynı coşkuyu duymuyorsa ve kimsede bunlara sen neden bu günde benzer başlık atmiyorsun diyemezse

Taraf ada kimse karışamaz

Tarihte böyle bir gün olmasaydı sizin gibiler kime baba diyecekti merak ediyorum.Tabi zamanında denize dökülen,isyanları bastırılmış insanların soyundan gelmiyorsanız...

sizde olmasanız biz nasıl özgür olduğumuzu anlayacaz İYİKİ VARSINIZ...
herkes aynı seyleri düsünmek zorunda değil...bence taraf gazetesi bu ülkede kimsenin cesaret edemeyeceği seyleri yazan ender bi yayın kurulusu ( örn: genelkurmay hala aktütüte net bi cvp veremedi..? ) bu askere karsıyım anlamına gelmez sadece doğruların pesindeyiz...neden 17 sehit veriyoruz ve sorumlusunu neden bulamıyoruz? kim yazdı bunu kim yayınladı... sen taraf gazetesinin yayın politikasını eleştiriceğine kemalist adı altında taksi parasını bile fatura ederken bi sıfırı fazla atan CUMHURİYETÇİ VE KEMALİST partilere giden paranın hesabını sor...

Kafanı önce kumdan çıkar...Gen Kur.Aktütün raporunu yayınladı...bu konuyu atlamışsın bir çok şeyi atladığın gibi.Kaynağı yalan dolan olup da yazmak cesaretse Taraf gerçekten cesur. Güneydoğuda toplam 9 yıl kaldım . Canımı ortaya koyup mücadele verdim. Şehit düşenlerin hesabı sorulmaz...Atatürk ben size ölmeyi emrediyorum derken, şehitlerin sorumlusu Atatürk diyebilir misiniz.? Asıl hesap soracaksan oraya... savaşa gitmeyenlerden ve gidemeyenlerden soracaksın. Asıl hesabı ABD ye uşak olanlardan soracaksın. Asıl hesabı Sözde Kürt liderlerle masaya oturanlardan soracaksın...soracaksın oğlu soracaksın. Ama sen hesabı başka yerlerde arıyosun. Bu senin suçun değil. Çünkü karanlıksın. Ben ne ergenekonu savunurum ne sözde millyetçileri savunurum... cumhuriyetçi ve kemalist kelimelerini kullanırken o gazetelerin gerçek kemalist ve cumhuriyetçi olup olmadıklarını yargılamak gerek.O kavramları bu kadar kolay kullanma. Ulu orta yok darbeci yok erenekoncu diye mandacıların ağzını kullanma.Gerçekleri gör, oynanan oyunlara alet olma.

Ula ne olcek Yunanca İngilizce Fransızca İtalyanca Konuşuyo Olcaktı...
Avrupa Birliğinde Olcekti...
Vaftiz Olcekti...
Haç Takacaktı...
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Umarım Yattığın Yer Cennet Olsun...Türkçe Konuşabildiğim İçin ve Camilerim Olduğu İçin Sana ne kadar teşekkür etsem Azdır...

neden 17 sehit veriyoruz ve sorumlusunu neden bulamıyoruz?

Ama artık gerizekalı mısın diye sorarlar adama forum kuralları olmasa.

17 şehit verdik çünkü taraf ve sizin demokratik girişim, özgürlük savunucusu diye nitelediğiniz .rospu çocuklarından oluşan terör örgütü sınırımızı geçip ağır silah ve 400 kişi ile karakolumuza saldırdı.

Bak sen yine anlamadın farkettim.

TERÖR ÖRGÜTÜ DİYORUM. SALDIRDI 400 KİŞİ İLE. O YÜZDEN ŞEHİT VERDİK.

Sanki yine anlamadın gibi bir his var içimde.

Türkiye'den özgürlük hak falan değil önce federasyon sonra ayrı devlet isteyen köğek soyları mağara adamları var ya. Kürt kökenli dağ hayvanları işte onların kurduğu terör örgütü PKK 400 kişi ve ağır silahlar ile karakolumuza saldırdı. İŞTE TAM DA BU SALDIRI DA VERDİK ŞEHİTLERİ.

Yok yok eğitim zayiatı değil kardeşim. Bu çocukları soğukta dışarıda unutmamışlar. terli terli su içirip zatüreden öldürmemişler. Yok ihmal ile değil kurşun ile ölmüşler. ÇATIŞMADA DİYORUM ŞEHİT OLDU KARDEŞLERİM.

Ya hani Çanakkale de yüz binlerce gencimiz öldü şehit düştü ya... Kıbrıs ta şehit düştü hani... Çatışmada vatan toprağını korurken kurşun yedi havan topu yedi 17 bedenimiz.

Bak sen yine anlamadın sanki... Bir sonraki mesajında neden öldü 17 askerimiz diye soracaksın diye korkmaya başladım şimdiden :D

Senin gibiler için taraf demokratik gazete, DTP liler demokrat insanlar, PKK da kurdish rebels dir değil mi birader?
Senin gibiler için Türkçe de çok özlü sözler var ama dua et Anama Babama herkese uygun sıfatı her yerde söylemem.

saygılar

ѕσηυη¢υ;3666699' Alıntı:
Tarihte böyle bir gün olmasaydı sizin gibiler kime baba diyecekti merak ediyorum.Tabi zamanında denize dökülen,isyanları bastırılmış insanların soyundan gelmiyorsanız...

Sen kime diyecektin baba ?

Ama artık gerizekalı mısın diye sorarlar adama forum kuralları olmasa.

17 şehit verdik çünkü taraf ve sizin demokratik girişim, özgürlük savunucusu diye nitelediğiniz .rospu çocuklarından oluşan terör örgütü sınırımızı geçip ağır silah ve 400 kişi ile karakolumuza saldırdı.

Bak sen yine anlamadın farkettim.

TERÖR ÖRGÜTÜ DİYORUM. SALDIRDI 400 KİŞİ İLE. O YÜZDEN ŞEHİT VERDİK.

Sanki yine anlamadın gibi bir his var içimde.

Türkiye'den özgürlük hak falan değil önce federasyon sonra ayrı devlet isteyen köğek soyları mağara adamları var ya. Kürt kökenli dağ hayvanları işte onların kurduğu terör örgütü PKK 400 kişi ve ağır silahlar ile karakolumuza saldırdı. İŞTE TAM DA BU SALDIRI DA VERDİK ŞEHİTLERİ.

Yok yok eğitim zayiatı değil kardeşim. Bu çocukları soğukta dışarıda unutmamışlar. terli terli su içirip zatüreden öldürmemişler. Yok ihmal ile değil kurşun ile ölmüşler. ÇATIŞMADA DİYORUM ŞEHİT OLDU KARDEŞLERİM.

Ya hani Çanakkale de yüz binlerce gencimiz öldü şehit düştü ya... Kıbrıs ta şehit düştü hani... Çatışmada vatan toprağını korurken kurşun yedi havan topu yedi 17 bedenimiz.

Bak sen yine anlamadın sanki... Bir sonraki mesajında neden öldü 17 askerimiz diye soracaksın diye korkmaya başladım şimdiden :D

Senin gibiler için taraf demokratik gazete, DTP liler demokrat insanlar, PKK da kurdish rebels dir değil mi birader?
Senin gibiler için Türkçe de çok özlü sözler var ama dua et Anama Babama herkese uygun sıfatı her yerde söylemem.

saygılar

simdi önce terbiyeli ol!!! sonrada ucuz kahramanlık yapma... sonrada forum kurallarını oku deyip salak salak cümleler yazma buraya... sonrada yazdığın seyleri hepimiz biliyoruz...ufacık beyninle anca kendini kandırırısın... ben doğuda neler yasandığını senden iyi bilirim ve doğuluyum + doğuda askerlik yaptım ... yani burdan nutuk atma... 400 terörst nsıl girdi sınırda onu sorgula asker nasıl bu kadar geniş çağlı bi operasyonun istihbaratını almaz.. aklın kesiyomu senin tabi varsa ?

simdi önce terbiyeli ol!!! sonrada ucuz kahramanlık yapma... sonrada forum kurallarını oku deyip salak salak cümleler yazma buraya... sonrada yazdığın seyleri hepimiz biliyoruz...ufacık beyninle anca kendini kandırırısın... ben doğuda neler yasandığını senden iyi bilirim ve doğuluyum + doğuda askerlik yaptım ... yani burdan nutuk atma... 400 terörst nsıl girdi sınırda onu sorgula asker nasıl bu kadar geniş çağlı bi operasyonun istihbaratını almaz.. aklın kesiyomu senin tabi varsa ?

Way terbiye hocasına bak. Köpek soyu terör örgütüne sövmek terbiyesizlik mi olmuş? Senin bana sövmen çok terbiyeli davranış? Ben de doğuda askerliğimi yaptım hem de sınır karakolunda merak etme. Ama terör örgütüne söylenen lafları üzerine aldığında göre hakaretlerim aynen yerine ulaşıyor diye çok sevindim.

Bu forumda beni bilen bilir. Senin gibileri de ben çok iyi bilirim.
İstihbarattan harekattan anlamayan adamlar burada bilir kişi olmuş askeri yargılıyor.

Sizin bu çatışma ve 17 şehit hakkındaki yorumlarınız bir beyin cerrahının masada kalan hastasının arkasından onu suçlamanızla aynı şeydir.
Ne beyin cerrahisinden anlarsınız, operasyonda meydana gelebilecek komplikasyonlardan haberiniz vardır, ne de gayri nizami harp tekniklerini bilirsiniz haybeden konuşmak dışında...

Ha eğer aranızda gayri nizami harp tekniklerine çok hakimim diyen varsa da çıksın söylesin hangi kampta aldığını eğitimini...

ya niye tarafı savuncam diye çırpınıyon ki herkes biliyo kimin ne olduğunu böyle bariz şeyleri bile kıvırmaya çalışmak akplilere yakışır sen de mi öylesin yoksa.....

Sen kime diyecektin baba ?

Ben Türk oğlu Türk'üm.Atatürk olmasaydı bir Yunan'a,İngiliz'e,Fransız'a,İtalyan'a,yahudiye,hristiyana baba diyor olabilirdim.

Eger yukarıda sıraladıklarımdan biri ya da Atatürk tarafından isyanları bastırılmış,kelleleri alınmış yobazlar senin deden ise sorun yok.Aksi halde zaten Cumhuriyet karşıtı olamassın.

Şükürler olsun ki Atatürk cumhuriyeti ilan etti ve bugün bu topraklarda rahat nefes alabiliyorum.

hainliğin yeni adı taraf gazetesidir

Geri