TARAF BETER ETTi

Ne senin YaZdıkların ne de Arkadaşların yazdıkları beni ilgilendiriyor...
Sidik Yarışına Dönüştürecek Kadar Yaşım Küçük Değil...
Yazdıklarıma Ne alaka Diyorsan Zaten Hakketen Yorum Yapma Benim Yazdıklarıma...
Sen ARKADAŞLARIN YAZDIKLARINA YORUM YAZ...

Yolunu çizmiş olanlar ancak TSK ya bu kadar fütursuzca saldırabilir.
Bu saldırılar Aktütün baskınından öncede yapılıyordu Taraf gazetesinin
yayınlarıyla tavan yaptı.Bu eleştirilarin bu karalama kampanyalarının
altında Rejim karşıtı düşünceler vardır...

Tsk nın açıklamalarına itibar etmiyenler kıytırık gazetelerde yazanlara
itibar ediyor.Ne kadar acı...

Bir yorum daha TSK kendisine yapılan haksız eleştirilerin farkındadır.
Eğer sizin dediğiniz gibi TSK baskından haberdar olsaydı inanın buna
TSK ne malzeme verirdi elinize.Nede taraf gazetesi bir kelime haber
yapabilirdi. Diyelimki herşeye rağmen haber yapıldı .17 Askerin şehit
olmasını sorumlu tuttuğunuz TSK iki tane rütbeli komutanı harcamakta
teretdüt etmezdi...
Minare kılıf meselesi anlıyacağınız.

Yolunu çizmiş olanlar ancak TSK ya bu kadar fütursuzca saldırabilir.
Bu saldırılar Aktütün baskınından öncede yapılıyordu Taraf gazetesinin
yayınlarıyla tavan yaptı.Bu eleştirilarin bu karalama kampanyalarının
altında Recim karşıtı düşünceler vardır...

Tsk nın açıklamalarına itibar etmiyenler kıytırık gazetelerde yazanlara
itibar ediyor.Ne kadar acı...

Bir yorum daha TSK kendisine yapılan haksız eleştirilerin farkındadır.
Eğer sizin dediğiniz gibi TSK baskından haberdar olsaydı inanın buna
TSK ne malzeme verirdi elinize.Nede taraf gazetesi bir kelime haber
yapabilirdi. Diyelimki herşeye rağmen haber yapıldı .17 Askerin şehit
olmasını sorumlu tuttuğunuz TSK iki tane rütbeli komutanı harcamakta
teretdüt etmezdi...
Minare kılıf meselesi anlıyacağınız.

ya kardeşim bırakın aynı masalları anlatmayı

herzamanki gibi yine başladınız teypden yayın yapmaya.

askere düşmanlarıymışız

askere saldırıyormuşuz

falan filan ezberle ezberle sonra söyle

arkadaşın biirisi sormuş. demişki

peki o teröristler uçarak mı geldiler Aktütüne

görünmezlik iksirimi içtiler yoksa

Komutanların söylediklerine ineden tibar etmiyormuşuz

itibar etmemiz için açıklamalarının inandırıcı ve çelişkili olmaması lazım ve kafalarda oluşan her soruya her şüpheye cevap veri nitelikte olması lazım

Arkadaşın sorduğu soryu bende soruyorum

O terörsitler bunca teknolojik imkana rağmen Aktütün e ellerini sallaya sallaya nasıl geldiler

ama siz ya sizde çok düşünüyorsunuz ,size söylenenlerle yetinin gerisini kurcalamayın diyorsan orası başka

anlatıyorum ama anlaşılmıyor.görüntüler amerika vasıtasıyla geliyor 1
her santimetrekaresi 7/24 izlenemiyor 2
adamlar ordu gibi dolaşmıyor ufak gruplar halinde dolaşıyor 3
adam silahı gömüp köye girdiğinde oranın yerlisinden bir farkı kalmıyor 4
sabah köyde çay kahve içtiğin adam gece leşini buluyosun dagda teröristmiş meğer 5
o araziyi vadimi zannediyorsunuzki herşey o kadar net ve onlarca kilometre görüş açısı var 6...

ya niye çenenizi yoruyorsunuz
lav edelim gitsin Türk Silahlı Kuvvetlerini
nasıl olsa dağda silahlı kuvvetleri var adamların
hem o zaman askerde ölmez
saldıracak kimse olmayınca
taraf ve taraftarlarınada ben koli hazırladım
merak etmeyin
hacı kınası
en kalitelisinden

Saygılarımla...

askere düşmanlarıymışız

askere saldırıyormuşuz

itibar etmemiz için açıklamalarının inandırıcı ve çelişkili olmaması lazım ve kafalarda oluşan her soruya her şüpheye cevap veri nitelikte olması lazım

O terörsitler bunca teknolojik imkana rağmen Aktütün e ellerini sallaya sallaya nasıl geldiler

ama siz ya sizde çok düşünüyorsunuz ,size söylenenlerle yetinin gerisini kurcalamayın diyorsan orası başka

Esas sizsiniz teypden yayın yapan.
Bir ülke düşünün insanı çıkmş ordusunu eleştiriyor. Gazeteleri kimsein haberi olmaması gereken gizl istihabarat bilgilerini ve görüntülerini sözde müttefik bir devletten alıp yayınlayabiliyor.
Siz ce çıkıyorsunuz askeri dehanızı konuşturuyorsunuz aferin.

Orada askeri hata stratejik çatışma hatasıdır. Hesabını sen soramazsın askeri kurum içinde başarılılar yükselir hatası olan demiyorum yeterince başarılı olamayanlar geri göreve kaydırılır.

Peki sizin başarısız imamlarınız nereye kaydırılacak? Amerika ya kaçan, sıkıştı mı yabancılarla el sıkışan, arap imamların eteğini öpen imamlarınızı nereye kaydıralım?

AÇIK AÇIK SÖYLESENİZE BU ORDUYA GICIĞIZ KARDEŞİM. AKTÜTÜN BASKININDA 17 ASKER ORDU LAİK OLDUĞU İÇİN ÖLDÜ DESENİZE.
BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI ÇIKAN ORDU NE YAPSA HATALIDIR YANLIŞTIR DESENİZE.

Burada laf ebelikleriniz sökmez sizin hatipliğiniz chp nin 2 lafı bir araya getiremeyen siyasetçilerine karşı söker. 85 senedir laikliğe sahip çıktığı için kinlendiğiniz orduya 17 şehit verdi diye tüm kinini kusan sizin gibi adamları çok iyi tanıyoruz biz.

Biz de teyp yok ama sizin gibi üfürükçülere söyleyecek laf da çok.

Genel Kurmay ın açıklamalarını analiz etmişler de çelişkiler varmış.

Be adam terör örgütünün hiç mi suçu yok.
17 asker eğitim zayiatı olarak mı geçti kayıtlara?
Bu çocuklar yediği yemekten mi zehirlendi askeri yemekhanede?
Terör örgütüne ağzını açamayanlar din kardeşi sayanlar, burada inzibat olmuş asacak subay arıyor.

Bitme noktasına gelen terör örgütünü şahlandıran islamcı AKP hükümetinin hiç mi suçu yok?
Terörle mücadeleyi Amerikanın casus uçaklarına bağlayan bir hükümetten, amerika dan izin almadan ırağa giremeyen bir hükümetten hesap sormaya gücü yetmeyenlerin askere hesap sormaya yüreği yetmez.

20 bin şehit verilirken din kardeşliği adı altında kürtçülüğe arka çıkan, ümmetçi politikalar ile ülkenin bölünmesine zemin hazırlayan islamcıların söz söylemeye hele hiç hakkı yoktur. Dağa çıkacaklarına meclise girsinler diyen siyasi islamcılar buyursun kına yaksınlar.

Siyasi islamın beceriksizliğini de askere yüklemeye çalışmayın artık.

Ama size sorsak PKK yı ergenekon yarattı değil mi? Milliyetçilik akımlarının bir alakası yok bu süreçte değil mi? Zaten kürt sorunu da tamamen ekonomik değil mi? Tarihi süreçlerin ortadoğudaki batılı ellerin hiç suçu yok. Patlatırsınız bir iki ekonomik paket güney doğu süt liman olur hemen.
Zaten PKK yı de Ergenekon yarattı size göre. Zavallı AKP ve siyasall islamcılar da terörle mücadele diyor değil mi?

Geçin bu martavalları kardeşim karşınızda çoluk çocuk yok.
Kendinizi kandırabilirsiniz hocalarınızın yalanları ile ama Atatürkçü Türk Milliyetçilerini asla!

askere düşmanlarıymışız

askere saldırıyormuşuz

Arkadaş bu yazdıklarımıda anlamassan gerçekten kurcalama...

Kuzey ırakı ve pkk terör örgütünü Abd yönetiyor ,ne diyorsun?

Elimizde kaç tane insansız istihbarat yapabilen araç var.?
1 adet israil malı var onuda kısıtlı kulanabiliyoruz.

Peki elimizde erken uyarı sistemi yok (AWACS)insansız
anlık istihbarat sağlayan araç yok.Talep ettiğimiz halde
bu talebi yerine getirmeyen kim.? ABD ***parasıyla bile
satmıyorlar.....................................................ne diyorsun?

Barzani hükümetini TSK ya kabul ettirmek istiyorlar
Hükümeti bilmem ama TSK IRAK topraklarının bütünlüğünden
yana...............................................................ne diyorsun?

Aktütün baskınından sonra bölgede konuşlandırmak için
Emniyete bağlı Özel Tim oluşturulması kararı alındı.
Bu kararla TSK gözden düşürülmek isteniyor......ne diyorsun?

Barzani Hükümetini tanıyormusun tanımıyormusun?
Tanıyanlar var ben tanımıyorum.

,,,yorumunu yazarsan memnun olurum...

Yukarıda kullandığın o hayvan sıfatını sana iade ediyorum.

ayrıca sizler koyun gibi herşeye inanabilirsizniz ama ben inanmıyorum.

30 yıldrı süren bu terörde kaçtene görevli yaptığı ihmalden dolayı görevden alınmış

1990 yıllrada bir anda 33 erin şehit edilmesinin olayı bile soru işareti gitmiş değil

arkandayım haklısın ne dersen gözü kapalı kabulümdür

Esas sizsiniz teypden yayın yapan.
Bir ülke düşünün insanı çıkmş ordusunu eleştiriyor.

Fransa'da bir askeri manevra sırasında, erin plastik mermi olması gereken silahında, gerçek mermi çıktı ve oluşan kazada 17 er yaralandı. Sadece ya-ra-lan-dı..
Sonuç..
Fransa Genelkurmay Başkanı istifa etti.

Çünkü fransız basını ve kamuoyu bu konuda çok sert eleştiriler yöneltince daha fazla dayanamadı istifa etti.

Şimdi bizim Palvovun klasik koşullanmacılarına soruyorum

Fransada bu bait olay sonucu ihmal olduğu için kendi askerlerine bu kadar çok sert eleştiri yapılıeken onlar asker düşmanı olmuyor da biz mi asker düşmanı oluyoruz

adamlar ordu gibi dolaşmıyor ufak gruplar halinde dolaşıyor 3
adam silahı gömüp köye girdiğinde oranın yerlisinden bir farkı kalmıyor 4
sabah köyde çay kahve içtiğin adam gece leşini buluyosun dagda teröristmiş meğer 5
o araziyi vadimi zannediyorsunuzki herşey o kadar net ve onlarca kilometre görüş açısı var 6...

1 amerika stratejik ortagimiz her türlü terörist faaliyet rapor edilecek diyen
2 bölge bbg evi gibi diyen Genelkurmay Baskaninin kendisi (Yasar Büyükanit)
3 saldirinin 200 - 250 kisiyle yapildigi biliniyor
4 silahi gömüp köye girilmedi saldirinin yapildigi noktayi görmediniz heralde
5 sözüm yok
6 araziyi biliyoruz da oraya o karakolu yapani ne yapmak lazim o yerlerde sirnakta 2.5 sene yasadim.madem herkes biliyor arazi sert zorlu karakol acik hedef ona göre tedbirini alacaksin.madem karakolu kaldiramiyorsun sonar cihazlar alirsin(bildigim kadariyla 2-3 km öteden vucüt isisini gösterenler bile var) yada baska uyarici cihazlar alirsin!

ayrica taraftaki yaziyi benim bildigim kadariyla yalanlamadilar! Genelkurmay Baskani cikti medya ya yüklendi ne bir dogru degildir dendi ne bir yalanlama geldi ne bisey AKSiNE bu gizli belgeleri fotograflari sizdiran kisiler arastirilip haklarinda sorusturma acilacak dedi!!!

ve catismanin 9 saat sürdügü söyleniyor hic mi haber gitmedi hic biryere??? Bizim o övündügümüz savas ucaklarimiz neredeler??? diyarbakirdan oraya gitmesi yarim saat o ucagin! belki de daha az!

ben bir milliyetciyim ve Türkiye de en güvendigim kurum Türk Silahli Kuvvetleri ama bütün bunlari düsününce benim bile icimde süphe olusuyor! anlayamiyorum :eek:

Fransa'da bir askeri manevra sırasında, erin plastik mermi olması gereken silahında, gerçek mermi çıktı ve oluşan kazada 17 er yaralandı. Sadece ya-ra-lan-dı..
Sonuç..

Çünkü fransız basını ve kamuoyu bu konuda çok sert eleştiriler yöneltince daha fazla dayanamadı istifa etti.

Fransada bu bait olay sonucu ihmal olduğu için kendi askerlerine bu kadar çok sert eleştiri yapılıeken onlar asker düşmanı olmuyor da biz mi asker düşmanı oluyoruz

burdaki şehadetlerin genelkurmayın hatası oldugumu söyleniyor yoksa terörü hortlatanlarınmı..japonyada bir okula küflü malzeme gitti diye bakanlar grubu istifa ediyor bizimki herkes ormandan arazi kapatıyor ben vatandaş değilmiyim diyor.. senin söylediklerinle aynı olay.

Sonuç..

Bir kez daha okusana benim yazımı.
Bu çocuklar vatanlarını savunurken mi şehit olmuş, havan topu eğitiminde mi niyazi olmuş?
Sanki eğitim sırasında ihmail yüzünden ölmüş bu askerler.
Sanki terör örgütü saldıracak bu normal bir şey bizim askerimiz hatalı savunduğu için suçlu.
Bundan sonra evine hırsız girene ceza verilsin niye çelik kasada saklamıyorsun paranı diye.

Ben de askere saldıra bit yavrularına soruyorum Genel Kurmay Başkanı istifa edince içiniz rahat edecek mi? Yarım kilo kına alıp mutlu olacak mısınız laik ordu hatasını kabul ederse? Laik Ordunun hatalı olduğu anlaşılırsa ertesi gün islam devleti kurbileceğinizi mi zannediyorsunuz?

Birilerinin hesabını Ordu ile, yedikleri tokatların acısını çıkarmak isteyen intikamcı bit yavruları gibi saldırdıkça saldırıyorlar, Amaçları islam devletinin karşısındaki en büyük engeli orduyu yıpratmak yoksa bugüne kadar 20 bin şehit verilmiş bir günden bir güne hiçbirinin sesi çıkmadı.

S,,yasetten anlamayan lutfen konusmasın cok sıkıldım arkadas demiş ki şehitlerin sorumlusu genelkurmay degil mi diyor.CAHIL! Genelkurmay basbakana ve cumhurbaskanından habersiz ve emir dısı hiçbirzaman hareket edemez gelmek istedigim nokta PKK Ameriak tarafından desteklenmektedir VE BIZ hatırlıyorsanız AMerikanın sozde en onemli muttefigiyiz.Hukumetler etkili politikalar yurutemedigi surece insanlar olucek.Eger sen masaya yumrugunu vurup amerika ya eger teroru desteklemeye devam edersin butun ustlerimiz kapatacagız veya bunun gibi yaptırımlarda bulunmaya calısırsan onlarda biraz adam olmaya baslar bu sorun askeri bi sorun degildir ANCAK AKIL gerektirir.DIPLOMASI bilgisi gerektirir.Ancak cahiller oldugu surece bu zor e tabi normal banada ,ailemede komur verseler bende g***umu verirdim!Ayrıca Taraf gazetesi tamamen Pkk ve yanlısı ve Amerikan istihbarat gazeteseidir biraz gaazeteler hakkında bilgimiz olsun

Sonuç..

ayrıca Kurtuluş savaşı zamanında bu dediğin taktik izlenseydi, herhalde bırak genel kurmay başkanını orduda bir tane onbaşı kalmazdı.

fransanın son azmanlarda sınırlarına herhangi bir tehdit olmuşmu??
adamlar salaksa biz ne yapalım şimdi?
bi mermiyi bile ayırt edememişler :biggrin

Sonuç..

Arkadaşım orası fransaaa burası yarı askeri yarı ise demokratik bir ülke olna TC cumhuriyeti

adamlar ülkelerinde bizdeki giibi 30 yıldır süren bir bela olmadığı halde en basit bir erin hatasını bile genelkurmay Başkanına fatura ediyorlar hemde ölüm olayı olmamasına rağmen.

Seninde dediğin gibi bu kadar basit bir olayda bile Fransız basını ve halkı bu ihmalden dolayı askeri yetkilileri en sert bir biçimde eleştirip Genelkurmay başkanı nı bile istifa ettirdikleri halde
kimse kalkıp demiyor ki onlara "Siz asker düşmanısınız ,siz vatan hainisiniz"

Bizde ise 17 asker şehit oluyor 20 den fazla yaralı ama paşamızın birisi Antalyada golf keyfinde.Bu oalydan en önce haberi olması gerekirken dünyada en son haberi olan kişi oluyor

Arkadaşım orası fransaaa burası yarı askeri yarı ise demokratik bir ülke olna TC cumhuriyeti

adamlar ülkelerinde bizdeki giibi 30 yıldır süren bir bela olmadığı halde en basit bir erin hatasını bile genelkurmay Başkanına fatura ediyorlar hemde ölüm olayı olmamasına rağmen.

Seninde dediğin gibi bu kadar basit bir olayda bile Fransız basını ve halkı bu ihmalden dolayı askeri yetkilileri en sert bir biçimde eleştirip Genelkurmay başkanı nı bile istifa ettirdikleri halde
kimse kalkıp demiyor ki onlara "Siz asker düşmanısınız ,siz vatan hainisiniz"

Bizde ise 17 asker şehit oluyor 20 den fazla yaralı ama paşamızın birisi Antalyada golf keyfinde.Bu oalydan en önce haberi olması gerekirken dünyada en son haberi olan kişi oluyor

Demek hatası olan istifa edecek.

o zaman Fransız başkanının oğlu amerika da daha önce ihale verdiği şirketlerden birinin bursu ile okusa sonra dönüp banka kredisi ile gemi alsa hem de askere bile gitmemiş olsa o başkan ne yapar? Elbette istifa etmez değil mi?

Bir ülkenin başbakan yardımcısının rüşvet aldığı iş takipçiliği yaptı belgeleri ile sözleşmeleri ile ortay akonsa o ülkenin başbakan yardımcısı ve başbakanı ne yapar?
kesin istifa etmez.

Peki bir ülkenin maliye bakanının oğlu babası paketlenmiş yumurtalarda kdv oranını %1 e indirmeden bir kaç hafta önce israilden paketlenmiş yumurta getirtse o maliye bakanı ne olur? Hele Maliye bakanı hakkında naylon fatura yüzünden açılan davalar dokunulmazlık zırhı yüzünden beklemed ise??? kesinlikle istifa etmez.

Örnekleri çoğaltabilriim islam-cı kardeşilerim için.

Ama şunu belirtmeliyim ki haklılar. O tepeyi savunduğu için asker hatalarıdır.
Bir tepeyi savunmak için 17 şehit verilir mi?
Zaten karakolun yerini de değiştirmemişler.
Güneydoğudaki tüm karakolları Ege bölgesine taşıyalım bak bir daha şehit veriyor muyuz?
Zaten güneydoğuyu verelim kurtulalım değil mi?
Genel Kurmay başkanı d istifa etsin bu ülkenin üniter bütnlüğünü koruduğu laik üniter Türkiye Cumhuriyetini savunduğu için hemen istifa etsin.
Yerine şeriatçı, islamcı, feder kürt devletinden yana, Osmanlıcı bir Genel Kurmay başkanı atasınlar zaten gerekli makamları işgal etti islam-cılar...

Aynen böyle devam demogoglar. Laf ebeliğine devam.
İşine geldiğinde Fransa dan, işine geldiğinde İngiltere den, işine geldiğinden ulemadan alıntı yapıp kaypaklığa devam.

Sen sen ol bir hata yaypıp tarafın eline düşme

yanarsın valla

.

VERDİĞİMİZ İSTİHBARATI TÜRKLER DEĞERLENDİREMİYOR
Bu konuda ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi Ross Wilson yaptığı bir açıklamada, "Türk askeri güçlerinin, vermiş olduğumuz istihbari bilgileri doğru bir şekilde değerlendirebilmelerini sağlayacağız" demişti. Son olayda ABD'den gelen anlık istihbarat görüntülerine rağmen gerekli tedbir alınmamasının ortaya çıkması ve bu konuda ABD'nin sorumlu tutulması konusunda TSK'nın sessiz kalması Amerikalıları gücendirmiş olabilir mi? Bu durumda ABD'nin imaj düzeltmek için bu görüntüleri el altından kamuoyuna sızdırması ve 'Biz istihbarat verme sorumluluğumuzu yerine getirdik, bizi eleştirmeyin' mesajı vermiş olabilir mi?

http://www.ensonhaber.com/gundem/157267/o-goruntuleri-taraf-a-kim-sizdirdi.html

Geri