Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tansu Ciller'in Potlari (Ilk ve Tek Kadin Basbakanimiz :)) )
"bu hükümet açıkça bir halüsü... hasülü... halasü... (halüsinasyon demeye çalışıyor)... hasüsü.. yani türkçesini ifade etmekte zorlanıyorum... demek istiyorum ki hükümet bir halüsü... hasasü..." şeklinde kıvranarak bir türlü "halüsinasyon görüyor" diyememiştir.
bu olayın ses kaydını arıyorum işte
süper olmuş eline sağlık
bu salak kadin ülkeyi en az 20 yil geriye götürdüü..yaziklar olsun ona..cebini iyice doldurduu..oglu bilee otelden jet sky çaldı yaa)kurtuluruz umarım bu gibi aptallardan...tesekkürlerr
Allahim Sen GÖrÜyorsun Bu Turkiye Kimlerin Elinden GecmİŞ;bende Cİddİ Cİddİ DÜŞÜnmeye BaŞladim Sİyasete BaŞbakan Olabilirim Firsatlar Memleketİ TÜrkiye
bunların video kayıtları olsa manyak sükse yapar walla hepsi birbirinden komik tabiki de utanç verici çünkü bu kadın bu olayarın çoğunda başbakandı!!??::
bana o kadını hatırlatmayın!kötü oluyorum....ya 5 nisan kararları?akşam eşine dostuna merkez bankasından dünyanın dövizini sattı sabahleyin yine merkez bankasının kasasından 3 misli fiyata satın aldı!ağzımı bozmak istemiyorum...