ANLATIM VİTAL'E AİTTİRRR
Şimdi dostum. Bikere ilk indirdiğindeki resmi çekmemişsin. Bu kadar zor mu rardan bi daha çıkarmak.

Bende .uha dosyası yok lan nası olur diye 40 mb dosya indirip rapidshare sıramı saldım. Ehueh.
Şimdi içinde data1.uha diye bir dosya var ve oyun bu dosyanın içinde. Adamın klasörünün içine koyduğu uharc.exe bu dosyayı çıkartıyor. (uharc.exe bozuk

) Bu çok güçlü ve alışılagelmedik bir sıkıştırma uzantısı. (Genellikle oyunlar için kullanılır.) Yani winrar winzip 7zip falan .uha'yı desteklemez. Komut satırından çalışan uharc.exe (bkz: setup.bat

) ve grafik arayüzlü WinUHA ile bu dosyayı açabilirsin.
Alttaki adresten WİnUHA'yı çekesin ilk olarak (resmi sitedir)
http://www.klaimsoft.com/winuha/beta/WinUHA 2.0 RC1 (2005.02.27).exe
Kuracaksın WinUHA'yı sonra açacaksın ve dediğim şeyleri yapacaksın. İşim gücüm yok diye ekran görüntüleri bile çektim bak.

WinUHA'yı açıp rar'ı açtığın klasörü bulup data1.uha'ya tıklıyacaksın (Veya direk data1.uha'ya tıklayacaksın :durdurun)
İçinden aşağıdakiler çıkacak.
Masaüstünde bi klasör açıp bu 3 dosyayı oraya çıkartacaksın.
Burda exe yok.:durdurun Exe genellikle oyunun ana dizininde olur ama biz sabır küpüyüz maşallah. Oyunu rip'leyenlere küfür etmiyoruz hala içimizde tutuyoruz.

bin klasörünü aç ve içinde exe'yi bulacaksın.
Tanx.exe'den oyunu başlatıyorsun. Aha ben dll hatası aldım. Sırf oyunun çalıştığını ispatlamak için şu d3dx9_24.dll dosyasını bulup indirdim ve oyunu sağ salim açtım.
Aha bu da oyunun çalışıtığının ispatı.

Kolay gelsin... =)
ANLATIM VİTAL'E AİTTİRRR