Fatih Hoca
Banned
- Reaction score
- 0
sağolasın kardeş, kafamdaki soru işaretleri gitti sayende. başarılar:melek
~GeßZe'Li~' Alıntı:Neden MuhaLefet oLasin ki??
ßenim DeLiLLeRim HazıR arfi...
![]()
~GeßZe'Li~' Alıntı:Neden MuhaLefet oLasin ki??
ßenim DeLiLLeRim HazıR arfi...
![]()
arfy' Alıntı:arfi deiLL .. Arfy ..
usLubunun ne kadar yanLs oLduunun farkındamısın ??
weya ne kadar ukaLaca .. yada biLmişce ...
screen shoot yani deLiLLerin üstünde yazan yazı tam bi ukaLaLık abidesy .. bn senin yanLs yaptıını asLa söLemedim .. kendy biLdiimi söLedim we senin gbi bi usLupLa deiL ... payLasımcı biri oLucaına egoLarıdan sıyrıLms biri oLmany tercih ederdim ..
bn bugüne kadar hh de modifiye adına eLimden geLdiince caLsms yada caLısmaya caLısmıs biri oLaraq asLa qimseye bu tars yakLasmadım ..
senin o deLiL oLaraq gösümüse gösümüse sokmaya caLıstıkLarın hakLy oLduunu gösterebiLir ama bnm haksız oLduumu göstermes .. yada ortada hakLı oLcak bi durum oLmadıı gerçeini deistirmes ..
ama neyshe yaa senin gby bi üstada Laf söLicek diiLim ya .. est . yardım etmeye caLıstım içn ösür diLerim .. ~GeßZe'Li~ senden we tüm üyeLerden :melek
edit :![]()
bu resimdeqi yazıLardan bahsediorum ... gercekten tebrikLer .. nasLda aLt ettin bizy .. heLaL ya .. nasL deLiL .. süpersin .. en büyük sensin .. şah sız şııhhsın ... brawoooo ... cırak aLsana bni yanına ..
İSTE DELİLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!! ==> Brawooooooo![]()
![]()
~GeßZe'Li~' Alıntı:$aka MaksatLı ßir Postu ßu KadaR aßartan ARFY ArKada$ımın Mesajımı NasıL ALgıLadı ama ßiLmioRum...!
Arfi dediğim iÇin öZüR DiLeRim...YaLnız ßazı MesajLaRın ßeni Üzdü..!ARFY arkada$ım sen İŞTE DELİL! Dememi YanLı$ aNLamı$sın..!Geyiq oLarak Yazdım ama AnLayamamı$sın.!!
Ne yazıkki Olmayan ßi$eyden ßiR $ey oLdurdun!..Durup DuRurken ßeni KaR$ına aLdın..SenLe TaRtı$mam TaRtı$mak Ta iSTemem...FoRumun KökLü üyeLeRindenSin..AnLıyoRum ßiR PRestijin WaR Ama ßu PRestiijini KuLLanaRak İtißarından $üpHe eDeRek HeR MeSaja oLumSuz ßakma.!!
$aka Yapmı$tım Ama Sen AnLayamadım Geyiq oLsun Diye Yapmı$tım!