Tam NoT: 2009 MoDeL BMW M3 Coupe!

sağolasın kardeş, kafamdaki soru işaretleri gitti sayende. başarılar:melek

vı$$$ araßaya ßakk qerci ona araßa demek de haksızLık oLur o ßir B M W :)
eLLerine saqLık qeßze'Li :)

~GeßZe'Li~' Alıntı:
Neden MuhaLefet oLasin ki??
ßenim DeLiLLeRim HazıR arfi...

822501DELİL.JPG
arfi deiLL .. Arfy ..

usLubunun ne kadar yanLs oLduunun farkındamısın ??

weya ne kadar ukaLaca .. yada biLmişce ...

screen shoot yani deLiLLerin üstünde yazan yazı tam bi ukaLaLık abidesy .. bn senin yanLs yaptıını asLa söLemedim .. kendy biLdiimi söLedim we senin gbi bi usLupLa deiL ... payLasımcı biri oLucaına egoLarıdan sıyrıLms biri oLmany tercih ederdim ..

bn bugüne kadar hh de modifiye adına eLimden geLdiince caLsms yada caLısmaya caLısmıs biri oLaraq asLa qimseye bu tars yakLasmadım ..

senin o deLiL oLaraq gösümüse gösümüse sokmaya caLıstıkLarın hakLy oLduunu gösterebiLir ama bnm haksız oLduumu göstermes .. yada ortada hakLı oLcak bi durum oLmadıı gerçeini deistirmes ..

ama neyshe yaa senin gby bi üstada Laf söLicek diiLim ya .. est . yardım etmeye caLıstım içn ösür diLerim .. ~GeßZe'Li~ senden we tüm üyeLerden :melek

edit :
afaf.jpg

bu resimdeqi yazıLardan bahsediorum ... gercekten tebrikLer .. nasLda aLt ettin bizy .. heLaL ya .. nasL deLiL .. süpersin .. en büyük sensin .. şah sız şııhhsın ... brawoooo ... cırak aLsana bni yanına ..

İSTE DELİLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!! ==> Brawooooooo :D :D :D

arkadaslar arfy nin dediği gib ortada haklı veya haksız olmayı gösterecek bi durum yok.bişeyleri ispatlamayada gerek yok.ilgili linkte 2009 yazmış weya 2008 yazmış.değişen ne olacak ki.ortamı germeyelim lütfen
öpüşün barısın bakim :D

~GeßZe'Li~' Alıntı:
Neden MuhaLefet oLasin ki??
ßenim DeLiLLeRim HazıR arfi...

822501DELİL.JPG

dikkat ettinmi? arfy arastırmıs ve bir yanlıs varsa düzeltmek istemiş.
buldugu kaynagı göstermekle muhalefet yapmış olmuyo...

ha bu arada arfy dediği gibi arfi degil arfy:goz:

araba guzel ama markasından dolayı guzel ıcı harıka on numara bayıldım
aynalar kotu durmuş ve bırazdaha vahşi bır gorunum verılseydı cok daha guzel olurdu
neyse benden
8 puan

arfy' Alıntı:
arfi deiLL .. Arfy ..

usLubunun ne kadar yanLs oLduunun farkındamısın ??

weya ne kadar ukaLaca .. yada biLmişce ...

screen shoot yani deLiLLerin üstünde yazan yazı tam bi ukaLaLık abidesy .. bn senin yanLs yaptıını asLa söLemedim .. kendy biLdiimi söLedim we senin gbi bi usLupLa deiL ... payLasımcı biri oLucaına egoLarıdan sıyrıLms biri oLmany tercih ederdim ..

bn bugüne kadar hh de modifiye adına eLimden geLdiince caLsms yada caLısmaya caLısmıs biri oLaraq asLa qimseye bu tars yakLasmadım ..

senin o deLiL oLaraq gösümüse gösümüse sokmaya caLıstıkLarın hakLy oLduunu gösterebiLir ama bnm haksız oLduumu göstermes .. yada ortada hakLı oLcak bi durum oLmadıı gerçeini deistirmes ..

ama neyshe yaa senin gby bi üstada Laf söLicek diiLim ya .. est . yardım etmeye caLıstım içn ösür diLerim .. ~GeßZe'Li~ senden we tüm üyeLerden :melek

edit :
afaf.jpg

bu resimdeqi yazıLardan bahsediorum ... gercekten tebrikLer .. nasLda aLt ettin bizy .. heLaL ya .. nasL deLiL .. süpersin .. en büyük sensin .. şah sız şııhhsın ... brawoooo ... cırak aLsana bni yanına ..

İSTE DELİLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!! ==> Brawooooooo :D :D :D

$aka MaksatLı ßir Postu ßu KadaR aßartan ARFY ArKada$ımın Mesajımı NasıL ALgıLadı ama ßiLmioRum...!
Arfi dediğim iÇin öZüR DiLeRim...YaLnız ßazı MesajLaRın ßeni Üzdü..!ARFY arkada$ım sen İŞTE DELİL! Dememi YanLı$ aNLamı$sın..!Geyiq oLarak Yazdım ama AnLayamamı$sın.!!
Ne yazıkki Olmayan ßi$eyden ßiR $ey oLdurdun!..Durup DuRurken ßeni KaR$ına aLdın..SenLe TaRtı$mam TaRtı$mak Ta iSTemem...FoRumun KökLü üyeLeRindenSin..AnLıyoRum ßiR PRestijin WaR Ama ßu PRestiijini KuLLanaRak İtißarından $üpHe eDeRek HeR MeSaja oLumSuz ßakma.!!
$aka Yapmı$tım Ama Sen AnLayamadım Geyiq oLsun Diye Yapmı$tım!

~GeßZe'Li~' Alıntı:
$aka MaksatLı ßir Postu ßu KadaR aßartan ARFY ArKada$ımın Mesajımı NasıL ALgıLadı ama ßiLmioRum...!
Arfi dediğim iÇin öZüR DiLeRim...YaLnız ßazı MesajLaRın ßeni Üzdü..!ARFY arkada$ım sen İŞTE DELİL! Dememi YanLı$ aNLamı$sın..!Geyiq oLarak Yazdım ama AnLayamamı$sın.!!
Ne yazıkki Olmayan ßi$eyden ßiR $ey oLdurdun!..Durup DuRurken ßeni KaR$ına aLdın..SenLe TaRtı$mam TaRtı$mak Ta iSTemem...FoRumun KökLü üyeLeRindenSin..AnLıyoRum ßiR PRestijin WaR Ama ßu PRestiijini KuLLanaRak İtißarından $üpHe eDeRek HeR MeSaja oLumSuz ßakma.!!
$aka Yapmı$tım Ama Sen AnLayamadım Geyiq oLsun Diye Yapmı$tım!

saka yaptııını bn anLayamamısım osaman .... maadem ööLe ortamy germeye gerek yoq die düsünüorum osaman .....

ama söLediin tek Laf bni üsdü ...

" FoRumun KökLü üyeLeRindenSin..AnLıyoRum ßiR PRestijin WaR Ama ßu PRestiijini KuLLanaRak İtißarından $üpHe eDeRek "

neyshe bu Lafını da siiiineye cekiorm arttıq ... bir dha yanLıs anLamak + anLasıLmamak diLeiyLe ....

Geri