Hayırdır Akp li olmak sucmu _?yalancı Dinim islam diyenlerin işini bitirisen bende memnun olurum buna itirazmı ettim_? hatta ali kalkancıyı bir ara temizle olmadı onu kimler tezgahlamış kimler kurumsallaştırmış onlarıda bul temizle bilmiyorsan eger biraz araştır bak neler cıktı gazetelere :001_huh: türkan saylancık zamanında iyi burs vermişti PKK taraftarı olanlara gerci onun defterini dürdü rabbim buda sıkıntı yapmaz dimi :001_rolleyes:
sen nelisin chp limi yıllar önce bacımın baş örtüsüne fransız el kaldırdı die savaş başlatan bir milletin çocuklarıyız baş örtüsünü reddeden pislik evlatları değiliz biz sizin gibi atatürküde kullanmıyoruz çünkü atatürk hayatta olsa chp yi kurduğuna bin pişman olurdu.
Hayır chpli falan değilim. Kürtseverlerle işim olmaz benim ...Dinin siyasi işlere alet edilmesinden de hoşlanmam . Emin olun ki ben de bu ülkenin sorunlarını iyi bilen birisiyim. Biz Türklerin başörtüsü diye adlandırılan bir sorunu yok aslında. Çünkü başörtüsü bizim geleneksel giysimiz ... (müslümanlıktan,hristiyanlıktan,yahudilikten çok daha önceleri vardı. ) Bu yüzden başörtüsü yasağının üniversitelerde yasaklanmasına karşıyım ama bu siyasi simge şekline gelen örtünmeyi beraberinde getirmemeli. Sıkma başmıdır her ne karın ağrısıysa o yasaklanmalı bence ... Çünkü o örtünme şekli siyasi bir amaç güdüyor şu anda . Onun dışında kadınlarımız,kızlarımız yöresel örtünmelerini uygulayabilirler kanımca. Bunu ister dini gereklerden dolayı yapsınlar, başlarını açmaktan çekindikleri için, isterlerse geleneklerimizi korumak adına... bu sorun olmayacaktır ...
Aslında bu ülkenin sorunu bu değil. . Bu vatan bizim , böyle küçük sorunları hallederiz. Çok daha büyük sorunlar var kapıda uyanık olmalıyız ... Büyük güçlerin bu ülke üzerindeki bitmek bilmeyen emelleri ve şuanki hükümetin tam onların istediği gibi hareket etmesi... Bu ülkenin kaynakları çok zengin ama işsiz birsürü insan var ... İşleri olan gençler de asgari maaşlı . Yazık değil mi ... Ülkenin güzel yerleri, fabrikaları, madenleri, yolları, köprüleri aklına gelen ne varsa yabancılara satılıyor ... Bence ekonomi ve kürtler Türkiye'nin en büyük sorunu ...
Başımıza öyle bir lider gelmeli ki abd'nin, rusya'nın,çin'in,ab'nin köleliğini yapmasın ... Şimdi Karadenizli arkadaşıma sorarım özü Türkse eğer, sen filistin yazmışsın nereden kısmına. Çin ( Doğu Türkistan)'de ölen Türk kardeşlerimiz için üzülmüyor musun peki ? Onlar da müslüman bir de seninle aynı soydan. Bu çinliler o kadar kötü millettir ki onlara ne kadar işkenceler yapıyorlardır kim bilir ... Peki geçen yıl cumhurbaşkanın oraya gidip geldikten sonra neden orada Türkler öldürülmeye başlandı düşündün mü hiç ??? Çin başbakanıyla daha geçen ay antlaşmalar imzalandı ... Maddelerden biri de terörizme karşı ortak savaşmak ... Çin'deki hangi terörizmi kastediyor sence ??? Doğu Türkistan olmasın sakın o ... Çin'in işgali altında bulunan Türk yurdu ...Türklere karşı sıkılacak mermi karşılığı mı imzalandı bu antlaşmalar .... Şimdi sana birileri para verse ve karşılığında kardeşini öldür dese öldürür müsün ??? Ama tayyiple gül bunu yaptılar neden peki ? Çünkü Türk kanı taşımıyorlar bu insanlar . Hatta ermeni,arap soyları tam Türk düşmanı senin anlayacağın. Daha da zevk alıyordur orada ölen Türklerden ... Mesela gene filistin savunucusu kesilmişsin yani atalarımızı katleden arapların savunuculuğu ... Bu hükümetin yahudilere satıyor bazı şirketleri, önemli yerleri buna ne diyeceksin ? Tabi bu arada umarım araplarla yahudilerin aslen aynı ırk olduklarını biliyorsundur... Onlar da kardeş sevgisi olmadığı için aynı kanı taşıdıkları kardeşlerine bile saldırırlar...
Bence birilerini destekliyorsak bu bir parti olur bir lider olur herneyse futbol takımı fanatizmine dönüştürmemek lazım... Hele ki yaşımız 20nin üzerindeyse .. Bizler çocuk değiliz çünkü... Bir kere tayyip erdoğanı , akpyi, chpyi, mhpyi desteklediğini söylüyorsan tüm politikalarını desteklediğin anlamına gelir gözümde. Benim şahsen bu yaşıma kadar öyle desteklediğim ne bir lider olmuştur ne de parti ... Çünkü varolanların hepsi çıkarcı, onun bunun yalakası , amaçları Türk insanını yüceltip refaha ulaştırmak değil. Hele ki din adı altında bunu yapanlar bir numaralı hırsız, dolandırıcı... Dikkat etmeliyiz vatanı bu kan emicilerin ellerine bırakmamalıyız... Ben oyumu Pamukoğlu'ndan yana kullanacağım.. En azından terörden kurtuluruz ve ülkemiz abdnin,abnin,rusyanın,çinin maskarası olmaktan kurtulur ve tekrar üretime geçer. Ben bunları umut ediyorum tüm iyi niyetimle. Siz de oy vereceğiniz kişilere, partilere iyice düşünerek oy veriyorsunuzdur umarım. Tekrar söylüyorum başörtüsü bu ülkenin sorunu değil, o halledilir. Ama dışa bağımlı ekonomi ve terör en önemli sorunlarıdır ve halledilmesi şarttır .