<< Takım Otobüsümüz Taşlandı >>

Yabancı takımın bize garezi olacağını sanmıyorum,
Gurbetteki gs liler yapmıştır sanırsam,üzerinde gs forması olduğuna göre kesin onlardır
Allah cezalarını verir inşallah

Ne konuştuğunu sende bilmiyorsun Terbiyesiz ya benim gurbetçi akrabalarım var hepside Galatasaray'lı Fakat senin yaptığın yargısız infazdır.Gözünle gördünmü olayı Yada üzerlerindeki formayı adam gibi yorum yaz.

Arkadaşım Sakin Olun be Sakin
Bi Konu Actık Gene DAgıttınız Ortalıgı
Açmıcam Bi Daha Konu Felan :(

Ortalığı Fenerbahçeli arkadaşlar dağıtıyor,Dikkat edersen adamın yazmış olduğu yoruma bak sonra sakin olmasını ondan iste ben sakinim sen sakin olamıyan arkadaşlara söyle arkadaşım.

Takım otobüsümüz taşlandı deniliyo

Bizim taraftarlarımız niye otobüsü taşlasın sorarım size

Ben bütün gslilere söylemedim lafımı,sözüm meclisten dışarı,yalnış anlaşılmak istemem

Konuuyu açan arkadaş üzerlerinde Gs forması vardı diyo,bende dedim herhalde Gsli taraftarların işi bu

Taşladılar ve gözden kaboldular diyo,bende o taşlayanların allah cezalarını verir inşallah dedim

Gurbette akrabaları da varmış arkadaşın,sanki onlar yaptı dedim öyle bi söylemiş ki

Siz ne anladınız da köpürdünüz böyle bi söyleyin de bilelim???

YALNIZ ŞÖYLE BİŞEY VAR BU OLANLARIN HEPSİ İFTİRAYSA EĞER
BU İFTİRAYI ATANIN ......

yok artık daha neler ?? yuh be abi ne gereği var şiddetin ?? ne aptalca bişi ??
bir fenerbahçe taraftarı olarak ben inanmıyorum gs arkadaşlarımızın böyle bişi yapacağına..pravokötdür bence

Daha Hazırlık Maçlarını Bile Olaysız Geçiremiyoruz. Kim Yaptıysa İnsanlığını . . .

D4gg3Я;3217519' Alıntı:
saçmalamayın ya adam gibi taraftarı olsa diyo siz çokmu adamsınız laflarına dikkat et genel olarak konuşuyosn yorum yapmasını öğren önce

tabi adam gibi taraftar olun diyecek samiyende kendi sahanızı yaktıgınız maçı hatırla istersen başkanınız bile size çapulcu dedi

Geri