<< Takım Otobüsümüz Taşlandı >>

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
Wörgl'de oynanan hazırlık maçı sonrası Kitzbühel istikametine hareket eden takımımızın otobüsü ilk kavşakta taşa tutuldu. Otobüsün ortasında bulunan kapının camının kırıldığı olayda taş atıp kaçanların üzerlerinde Galatasaray forması olduğu ve süratle olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Takımı getiren otobüs şöförünün Kitzbühel polisine ifade verdiği bildirildi.

25pgymp.jpg

3v6vo.jpg
KAYNAK

ben gurbetçilerin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum, yani galatasaraylı yada başka bir takım taraftarı olan bir türk gurbette yapmaz.

Konuyu Açarken Kışkırtma Gibi Bi Amacım Yok Zaten
Akşam Fb Tv de de Seyrettik Kacarlarken Cekmişler Kameraya Görmesem Acmam Zaten Konuyu

Yabancı takımın bize garezi olacağını sanmıyorum,
Gurbetteki gs liler yapmıştır sanırsam,üzerinde gs forması olduğuna göre onlardır

Allah cezalarını verir inşallah ( eğer onlar yapmışlarsa )

adam gibi taraftarı olsa gsnin böyle şeyler de olmaz her fb-gs maçında gsli taraftarlar karışıklık çıkarıyo...

Wörgl'de oynanan hazırlık maçı sonrası Kitzbühel istikametine hareket eden takımımızın otobüsü ilk kavşakta taşa tutuldu. Otobüsün ortasında bulunan kapının camının kırıldığı olayda taş atıp kaçanların üzerlerinde Galatasaray forması olduğu ve süratle olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Takımı getiren otobüs şöförünün Kitzbühel polisine ifade verdiği bildirildi.
Fenerbahçe.org sitesini şiddetle kınıyorum,Böylesine Çİrkin Bir iftira Atmalarınıda anlamsız Buluyorum Çamur at İzi Kalsın Galatasaray Formalı oldukları söyleniyor,İspat ettirinde Görelim Terbiyesizlik Bu Başka Birşey değil.Bizim Taraftarımız Böyle Bir işe Asla kalkışmaz Kendi Takım Taraftarlarıdır.;Kesin Şampiyonluğumuzu Hazmedemediler Kendi oyuncularına SAldırdılar Are you Play Kezman Diyen Alex in Arabasına Bira şişesi Fırlatanda Galatasaray'lımıydı.Çirkin Bir iftira olmuş Bence Hemen Özür dilemeleri Lazım.

fenerliler de yapmıyo mu sanki gibisinden bi savunma mekanizması geçiren galatasaraylı arkadaşların bu tutumları beni üzüyor..son 3 seneye bakılsın,fenerbahçe taraftarının ne vukuatı var galatasaray taraftarının ne?ben çocukken glatasaray taraftarı çok böyle deildi..git gide bi düşüş var maalesef...

Her ne olursa olsun yapılan yorumlara dikkat edin.Ortada yapılmış bir ayıp var bunu tüm taraftarları içine alarak yorum yaparsanız yanlış :goz:
Tartışmayıda keselim lütfen :goz:

Taşadın eline ne geçti onu anlamadım?

Fenerbahçe.org sitesini şiddetle kınıyorum,Böylesine Çİrkin Bir iftira Atmalarınıda anlamsız Buluyorum Çamur at İzi Kalsın Galatasaray Formalı oldukları söyleniyor,İspat ettirinde Görelim Terbiyesizlik Bu Başka Birşey değil.Bizim Taraftarımız Böyle Bir işe Asla kalkışmaz Kendi Takım Taraftarlarıdır.;Kesin Şampiyonluğumuzu Hazmedemediler Kendi oyuncularına SAldırdılar Are you Play Kezman Diyen Alex in Arabasına Bira şişesi Fırlatanda Galatasaray'lımıydı.Çirkin Bir iftira olmuş Bence Hemen Özür dilemeleri Lazım.

Arkadaşım Kenmiz İzledik Herhalde Bi Tarafımızdan Uydurmuyoruz. Bu Forumda 3 Senedir Takılıyom Hic Bi Zaman Gereksiz ve Kışkırtıcı Konu Acmam Bu Böyle Biline

Ve Bütün Galatasarylılar Aynı da Demiyorum 2-3 Dengesiz Yapıyo ceremesini Bütün Gs lilere Yükleyemem

fenerliler de yapmıyo mu sanki gibisinden bi savunma mekanizması geçiren galatasaraylı arkadaşların bu tutumları beni üzüyor..son 3 seneye bakılsın,fenerbahçe taraftarının ne vukuatı var galatasaray taraftarının ne?ben çocukken glatasaray taraftarı çok böyle deildi..git gide bi düşüş var maalesef...

Kardeş Sen Küçükken Rüştüyü Jeep içinde Tekme Tokat Döven Sizin Taraftarınız Değilmidi.Elvir Boliçe Havalanında saldıranlardamı Galatasaray'lıydı.Daha Mayıs Ayında Şampiyonluğu Kaybettiğinizde Bira Şişeleriyle Kendi oyuncunuzun Arabasına Fırlatanlar kimlerdi.
30c9do6.jpg

2u7azdi.jpg

vhx5ok.jpg

311ua03.jpg

e6sqi0.jpg

2947790.jpg

97jfno.jpg

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=2373

http://www.ezikfb.com/ezik-taraftar-manzaralari-ve-rustunun-dovulmesi.html

Bunları Yapan da Büyük Galatasaray'lılardır.
BAKIN BEN NASIL RESİMLERİYLE BİRLİKTE BURDA YAYINLADIYSAM SİZDE YAYINLAYIN BİZDE GÖRELİM KİMİN NE YAPTIĞINI BİLELİM,KIRILMIŞ CAM RESMİ VAR SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA NE BİLELİM ONU GEÇTİM BİZİM TARAFTARIMIZIN BÖYLE FUTBOLCUSUNU DÖVEN RESMİ BİLE YOK İFTİRA ATMAK KOLAY ÇAMUR AT İZİ KALSIN MANTIĞIYLA HAREKET EDEN FENERBAHÇE YÖNETİMİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.ZAMANINDA FUTBOLCU DÖVDÜREN YÖNETİM ŞİMDİLERDE İFTİRA YÖNETİMİ OLMUŞ.

garanti kendi raraftari gs formasi giyip yapmistir, zaten macta döküldüler, hirsindan yapmistir, ayrica rappertuar arkadas, adamligi sendenmi ögreneyegiz? arkadasin dedigi gibi ayip etmisin, bide samo_55 boyun mu uzadi yaptigin belali demecten sonra, ne is sin sen ya'? klavye delikanliligi yapiyorsun
bu ne ilk, nede sondur, sanki gs nin camlari hic kirilmadi

iyi oLmuş Valla Sevindim =)

Yabancı takımın bize garezi olacağını sanmıyorum,
Gurbetteki gs liler yapmıştır sanırsam,üzerinde gs forması olduğuna göre kesin onlardır
Allah cezalarını verir inşallah

bela okuma be belkıde fenerlılerdı sonrada erkeklıklerıne guvenemıyerek gs forması gıymıslerdır ayıptır be yaptıgın terbıyesızlıge bak konuyu bılmeden ogrenmeden yorum yapmayın bende bugun nette okudum kaçanlardan bırının fener macında goruntulendıgını yazıyordu pekı buna ne dıyeceksın bu seferde maca gelıp fenerbahceyımı desdeklemıs kendı pıslıgınızı baskalarının ustune atmayın AYIP OLUYOR kalıbınızdan utanın ''Tabii Kalıbı Olanlara''

Geri