Takımın başına kim geçecek?

Mr.Ram

New member
Reaction score
0
Şampiyonluk için gün sayan Galatasarayımız, bir yandan da gelecek sezon takımın başına getirilecek yeni teknik direktör konusundaki çalışmalarını sürdürüyor.

Karl Heinz Feldkamp ligin 28. haftası sonunda istifa edince, İspanya Ligi takımlarından Getafe’yi çalıştıran Michael Laudrup’a yeni sezon için teklif götüren sarı-kırmızılı yönetim, Danimarkalı teknik adamı liste başında tutmaya devam ediyor. 44 yaşındaki Laudrup’tan geçtiğimiz günlerde, “Sezon sonunda önce sizinle görüşeceğim” sözü alan yönetim, İspanya’dan gelen bir haberle rahatladı.

Laudrup’la ilgilenen Barcelona Başkanı Juan Laporta’nın, eski kaptan Josep Guardiola’yı yeni sezonda Katalan ekibinde teknik direktörlük görevine getirmeye karar vermesi, Galatasaray’ın elini güçlendirdi. Sarı-kırmızılı takımın teklifine Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olması nedeniyle sıcak bakan Laudrup’la sezon sonunda sözleşme imzalamak üzere bir kez daha pazarlık masasına oturulacak.

Le Mans’ın başında
Galatasaray, Fransa Ligi’nde Le Mans’ı çalıştıran Rudi Garcia’yı ise Laudrup’a alternatif olarak belirledi. İspanyol ekipleri Sevilla, Valencia ve Zaragoza’nın da gündeminde olan Laudrup’un transferinde sorun çıkması ihtimalini göz önünde bulunduran yöneticilerin, 44 yaşındaki Fransız teknik adam Rudi Garcia’yı listenin ikinci sırasına aldığı kaydedildi.

Sarı-kırmızılı kulüpteki üçüncü adayın ise Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari olduğu öğrenildi. Cim-Bom’un 59 yaşındaki Brezilyalı çalıştırıcıyla 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinden sonra masaya oturabileceği vurgulandı.

Le Guen de aday
Bu arada Galatasaray’ın, Paris Saint Germain’i çalıştıran ünlü Fransız teknik adam Paul Le Guen’le de ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi
kaynak_dha

hoca kim olursa olsun galatasaray orta sahayı güçlendirmeli.

Cevat Güler :D

Durun Bi Şampiyonluk Sevincini Doyasıya Yaşayalım Bu Hafta Sonu Sonra Onlarada Sıra Gelir Herşeyin Bi Zamanı Sırası Var =)

Gerets Olsnn Bence Şu transferLer gerets e yapıLsaydı Gs daha iyi yerLerdeydi.Gs Camiası Gerets e haksızLık yapmıştıR.

Gerets Şu takımı eminim Cookk iyi YönetiR.

Tabi geLirse.Oda sanmıyoRum..

Geri