Taşınabilir HDD yada Klasör Şifreleme. KURULUMSUZ PROGRAM.

Arkadaşlar ben programı denedim çok kullanışlı ve kolay. Harika bie program.Helal olsun sana be thecancel çok saol teşekkür ederiz. Ellerine, kollarına, klavyene ve emeğine sağlık. Sabahtır 20 tane program denedim ama hiç biri olmadı.Artık sıyırmak üzereydim.Portable olması ve küçük boyutlu olması çok güzel.Tekrar teşekkür ederim. Bundan sonra tek adresim burası.

kardeş harika bir program süper bir paylaşım denedim sorunsuz çalışıyor çok teşekkürler emeğine sağlık...

Nasıl kırılır bu program onu bilirsek tam not verelim

10 numara bir program yapmış elin oğlu yada kızı,bir Türk çıkıp yapamıyor şöle program ona üzülüyorum

çok sağol hocam,aradığım birşeydi

Diyelim ki USB mizin içine attık şifreyide koyduk programın exe'si orada oluyor. Fakat SİLİNEBİLİYORda o zaman ne anladım ben bundan. Yanlışlıkla biri girip sildi ve elimde exe si yok internetimde yok ne yapacağım? Dosyalarıma ulaşamayacağım tabi ki...

Program basit fakat silinebilme özelliği kötü.

Diyelim ki USB mizin içine attık şifreyide koyduk programın exe'si orada oluyor. Fakat SİLİNEBİLİYORda o zaman ne anladım ben bundan. Yanlışlıkla biri girip sildi ve elimde exe si yok internetimde yok ne yapacağım? Dosyalarıma ulaşamayacağım tabi ki...

Program basit fakat silinebilme özelliği kötü.

Ulaşabiliyorsun. Klasörün içindekileri şifreledikten sonra sadece exe uzantılı dosya kalıyor. onu sildiğinde silip gitmiş gibi görünüyor fakat silinmiyor. tekrardan exe uzantılı dosyayı o klasörün içine kopyaladığında silinen dosyaların geri geliyor. geri döünüşü kutusundan silsen bile geri gelmektedir. :goz:

Eğer yedeği yoksa ve internetinde yoksa ,,, yedek bir usb bellek taşıman gerekecek. :durdurun:durdurun

emeğine sağlık sağolasın

Geri