T O P A R L A N! (I) -intifada- ________

okumadım haberi evet.. Sadece kaynağa baktım.
Bi düşünsene.. sadece tek bi sorum var.

Yılbaşında doğalgaz zehirlenmesinden ölen 7 tane üniversite öğrencisini "yılbaşını kutlarsan ölürsün" şeklinde yargılayan bir gazetenin yazdığı şeyleri neden okuyayım? Nesine yada neyine güveneyim? Sapık bir yazara sahip(bkz: hüseyin üzmez) olan gazetenin sitesinden alıntı yapıp foruma koymak nasıl bi körü körüne iştir. Ve bunları ikimizde bildiğimiz halde sen nasıl oluyoda benim gibi düşünmeyip bu adamların sitesine pirim yaptırabiliyosun. Hayatında hiç farklı insanlar tarafından düşüncelerine müdehale edilmeden bir "BİREY" olarak düşünebilmeyi başardın mı?

Yılbaşında doğalgaz zehirlenmesinden ölen 7 tane üniversite öğrencisini "yılbaşını kutlarsan ölürsün" şeklinde yargılayan bir gazetenin yazdığı şeyleri neden okuyayım? Nesine yada neyine güveneyim? Sapık bir yazara sahip(bkz: hüseyin üzmez) olan gazetenin sitesinden alıntı yapıp foruma koymak nasıl bi körü körüne iştir. Ve bunları ikimizde bildiğimiz halde sen nasıl oluyoda benim gibi düşünmeyip bu adamların sitesine pirim yaptırabiliyosun. Hayatında hiç farklı insanlar tarafından düşüncelerine müdehale edilmeden bir "BİREY" olarak düşünebilmeyi başardın mı?

elbettee..ben hiç olmassa okumadığım bir konuya senin gibi başka bir mesleeyi delil gösterip önyargıyla bakmam çünkü okumuyorsun..şimdi bu haberi ben başka kaynaktan alsaydım zamandan,yeni şafaktan ..yada kaynak vermeseydim yorumun değişikmi olurdu?? hiç sanmam..çünkü o gözlükleriniz hep buğulu bakıyor, başınızı çevirmekten ,düşünmekten ,fikir yürtütmekten sorgulamaktan bile korkuyorsunuz..

İntifadaya herzzamankinden daha çok ihtiyaç var

toparlan ve katillere haddini bilidri

bu başlığı

vakit gazetesi kullanıyor

üzmezin mekanı

ya merak ettim

senin haber kaybnaklarını söyle bizde bilelim

nasıl mış.

PKK yalakalarının israil uçaklarının emrine amede olmasın sakın kaybnakların

bu başlığı

vakit gazetesi kullanıyor

üzmezin mekanı

EVET BU VAKİT; h.üzmezin mahkeme safhasında suçu sabit oıluncaya kadar arkasında olmayı bırak mesafeli,sabit olduktan sonrada gazetesinin yanına sokmayacak kadar da tavrını koyan vakitttir, evet bu vakit aydın doğan medyasının yanında yazarları sahibinin sesi olmayan tek gazetedir, ve yine evet bu vakit ,türk milletinin öz be öz kendi kültürünün kendi iman mücadelesinin ve kendi dinamiğiyle babasıda gelse eleştiri yapabilen tek gazetesidir. ve yine bu vakit kendini bombalatan cumhuriyet gibi newpaper lerin yanında tam bir dik duruşun resmidir,ve yine bu vakit baskıcı proleter aristokrasi,militarist ne varsa dümdüz yıkıp geçebilen hiç kimseden korkmayan, mayasını alman vakıflarından almayan,çetelerle pazarlık etmeyen,akredite olarak devlet ihalelerinden beslenmeyen ihale ve ilan bile almayan,toaş -poaş gibi kirli iahlelere pazarlıklara bulaşmayan,lobilerden desdeklenmeyen,masonların ,siyonistlerin,yahudi ve dönmelerin sabataistlerin diş bilediği ,tek gazete gibi gazetedir..nerdenmi biliyorum ,5 yıldır tüm yazılarını takip ediyorumda ondan..___ NOLDU KAYNAKTAN SIKINTINMI VAR..VER MAHKEMEYE TEKZİP ETTİR ..yalansa haberleri ben burdan özür dileyecem.. ama size kaynak illa şu çeteden yargılana ilhan abinizin,pkk ile çiçekleşen perinçeğin gazeteleri olmalı değilmi.

Ben haberi iha ve aa dan alıyorum. Hürriyet ve milliyet gazetelerinden değil. Bunlar gazete değil, haber ajansı. ve oluşum sebebi "var olmuş olan haberi katıksız sunmak". Ben doğan medyasının gazetelerinide okuyorum ama haberi ordan almıyorum. merak eden varsa girsin baksın.
www.iha.com.tra
www.aa.com.tr

İhlas haber ajansı zaten ünlü bir ajans. Kaliteli ve gördüğünü yazan bir ajans. Ayrıca bilindiği üzre İhlas dediğiniz zaman nası bir kitle olduğu ortada. Ama termtemiz habercilik yapıyor adamlar. He unutmadan. Söylemem gerekirse. Bende gazeteciyim. O yüzden bana anlatmayın.. Dinlemeyi bilseniz ve öğrenmek için çaba gösterseniz size anlatmak istediğim çok şey var ama kafalarınızdan sekip geri dönüceğini bildiğim için uğraşmıyorum. Serbest kürsüde bundan sonra klavye eskitmiycem. Siz 3-4 tane kafadar(ki bunların kim oldukları o kadar bariz ki, sadece paylaştıkları linklerden anlaşılıyor) savunduğunuz şeylerin farkında bile olmadan lisede disko'ya düşmüş yaramaz çocuklar gibi ve kendi OLMAYAN görüşlerinizin dışında sürekli AYNI kaynaktan paylaşım yaparak ve o kaynağın yazılarını ezberleyerek dümdüz bir bakış açısıyla nefes almayı sürdürüyorsunuz. Kafanızı kaldırıp bir baksanız, sürünüzün uçuruma doğru gittiğini görüceksiniz ama ne yazık ki ne fizyolojiniz buna müsait, ne de bu konuda bir MERAK'a sahipsiniz. Yine de hepinizi çok seviyorum. Sizi gördükçe kendime olan güvenim artıyor ve farkındalığımın boyutları hakkında daha net bilgilere sahip oluyorum. Saygılar..​

Geri