T.C. MERKEZ BANKASI'ndan bir uyarı..

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
Dağarcığınızda bulunsun...

Eğer bir gün ATM makinelerinden bir soyguncu tarafından para çekmeye
zorlanırsanız PIN kodunuzu ters girmeniz halinde (Örn. 1234 yerine 4321.. gibi).
Makine parayı veriyor ancak bu arada polis de çağırıyor.
Bu konuyu çok nadir kişinin bildiği için, mümkün olduğunca çok kişiye bildirelim .

BİLGİNİZE...

Deneyen Varmi Oluyor Mu Ben Pek Sanmiyorum OlacaĞini Ama ...kaynak Varmi Ulash...benİm BİldİĞİm Bu Maİllerde DolaŞan Aspragas Haber Gİbİ BİŞİ Ya....sanmiyorum Ben..ama EmeĞİne SaĞlik

öyle bir duyuru yok merkez bankasinin sitesinde.kaynak veriniz

şifreyi tersten girince bu defa şifrenizi yanlış girdiniz diyecek ama nasıl olucak

Valla bunuda bana abım soyledı =) o yapmıs arkadaslarıyla denemıs sonra kacmıslar falan kaynak yok yanı Kulaktan Kulaga gezen bır haber sadece ama denemekte yarar var abım yapmıs kesın Dogru yanı . . .

çok fantazili insanlar abi ya :D nerden bulup nasıl kısa sürede yaymayı başarıyorlar bu asparagasları anlamıyorum :D de hadi şifrem 3223 misal ne olacak?

Ya !ayni Rakanlarin Tersİde Ayni OlacaĞina GÖre Ayni Rakamlarida Algilayacakmi?

Dağarcığınızda bulunsun...

Eğer bir gün ATM makinelerinden bir soyguncu tarafından para çekmeye
zorlanırsanız PIN kodunuzu ters girmeniz halinde (Örn. 1234 yerine 4321.. gibi).
Makine parayı veriyor ancak bu arada polis de çağırıyor.
Bu konuyu çok nadir kişinin bildiği için, mümkün olduğunca çok kişiye bildirelim .

BİLGİNİZE...

Deyerli Ulash ;
YA ! ATM ŞİFRESİ AYNI RAKAMDAN OLUŞUYORSADA AYNI İŞLEVİDE YAPIYORMUYMUŞ ACABA. TEŞEKKÜR EDERİM

Dai bakın soyle bırsey var bunu ıddıa eden bırı degılım sadece duydugum bısey bızım cengodan (abımden ) Ise yarıyor dedı valla =)

yle bir özellik olsa Merkez bankasından önce bankalar kart verdikleri müşterilerine bilgi verirdi va zten bu işlemin de bir manası kalmazdı :victory
Herkes öğrenmezse kullanılamaz öğrwnirse de manası kalmaz garip bir durum

Geri